Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μπορείς να πας και πιο κοντά, στην Αράδαινα που είναι 138m

1. Αχλαδόκαμπο που είχα πάει, δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, ήταν μεν 140μ, αλλά το σχοινί ήταν μικρό, με αποτέλεσμα η πτώση να είναι πολύ μικρή σε διάρκεια.

2. Η οργάνωση στα Ελληνικά bj δεν είναι και η καλύτερη, αφού δε γίνονται κάθε μέρα με αποτέλεσμα να μαζεύουν ουρά.

Edit: Για την ουρά δεν ξέρω, αν και γίνεται μόνο ΣΚ από ότι διάβασα.

Η Αράδαινα είναι Σφακιά, Κρήτη, οπότε δεν είναι Αχλαδόκαμπο

Σύμφωνα με το video είναι σωστό το μήκος του σχοινιού

[ame]

[/ame]
EolIB.jpg

Πλάκα πλάκα στο Πήδημα λίγο έξω από την Καλαμάτα έχει ένα "εστιατόριο" που κάνει καταπληκτικά κοτόπουλα και μακαρόνια.Το τίμησα αρκετές φορές το καλοκαίρι

Που αναφέρεσαι ακριβώς;
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Με τους BLUE REBELS δεν πληρώνετε ούτε ένα ευρώ

Και απορώ πως και γιατί. Με ενδιαφέρει αρκετά και γιαυτό ρωτάω, απλά 1000€+ για να πάρω δίπλωμα μου φαίνονται πολλά.

Και απορώ πως και γιατί. Με ενδιαφέρει αρκετά και γιαυτό ρωτάω, απλά 1000€+ για να πάρω δίπλωμα μου φαίνονται πολλά.

Πως προκύπτουν οι τιμές δε γνωρίζω. Το θέμα είναι ότι η ζώνη πτώσης είναι λίγο μακρυά (σε άλλη χώρα) :p

Κι εγώ θέλω να δοκιμάσω skydiving, αλλά πρώτα θα ήθελα να το κάνω με δάσκαλο (δεμένος) να δω πως πάω από φοβίες

και μετά αν είναι και είχα και λεφτά να πήγαινα και για δίπλωμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.