Galioni Δεκέμβριος 17, 2015 #5684 Δεκέμβριος 17, 2015 Homeland s05e11 κι αντε γεια! Φανταστικό επεισόδιο! 1
knight_77 Δεκέμβριος 17, 2015 #5685 Δεκέμβριος 17, 2015 To 12ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν αναμένεται να είναι επικό
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 17, 2015 #5686 Δεκέμβριος 17, 2015 Πραγματικα αυτη η σειρα δεν πρεπει να τελειωσει ποτε!
hayabusa Δεκέμβριος 17, 2015 #5687 Δεκέμβριος 17, 2015 Συμφωνώ για το Homeland. Προσωπικά ξεκίνησα και το Mr. Robot και μου φαινεται πολύ ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 1
GriGaS Δεκέμβριος 18, 2015 #5688 Δεκέμβριος 18, 2015 Συμφωνώ και επαυξάνω για homeland. Διάβασα πως ήδη ανανεώθηκε για μια ακόμα σαιζόν.
virus777 Δεκέμβριος 18, 2015 #5689 Δεκέμβριος 18, 2015 Περιμένω και γω να βγει το τελευτάιο homeland, για να ρουφήξω όλη τη σαιζόν μαζί. Γενικά από τότε που ψώφησε ο ακατονόμαστος έχει γίνει πολύ καλύτερη σειρά. Αν και είχα πει οτί δεν θα το κάνω, είδα τελικά την τρίτη σαιζόν του under the dome. Πρέπει να είναι ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε σειρά, ήταν εντελώς τραβηγμένη από τα μαλλιά. Κρίμα για το βιβλίο δηλαδή, που είναι από τα καλύτερα που έχει βγάλει την τελευταία δεκαετία ο King. Παρόλαυτα κάπως την τελείωσα. Είμαι πολύ μαζόχας τελικά Σειρά έχει το Mr. Robot ή το wayward pines. Μάλλον θα το παίξω κωρόνα-γράμματα. ΥΓ. Δείτε όπως και δήποτε Rick and Morty, όσοι γουστάρετε τη φάση. Thank me later.
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 18, 2015 #5691 Δεκέμβριος 18, 2015 Περιμένω και γω να βγει το τελευτάιο homeland, για να ρουφήξω όλη τη σαιζόν μαζί. Γενικά από τότε που ψώφησε ο ακατονόμαστος έχει γίνει πολύ καλύτερη σειρά. Αν και είχα πει οτί δεν θα το κάνω, είδα τελικά την τρίτη σαιζόν του under the dome. Πρέπει να είναι ότι χειρότερο έχω δει τα τελευταία χρόνια σε σειρά, ήταν εντελώς τραβηγμένη από τα μαλλιά. Κρίμα για το βιβλίο δηλαδή, που είναι από τα καλύτερα που έχει βγάλει την τελευταία δεκαετία ο King. Παρόλαυτα κάπως την τελείωσα. Είμαι πολύ μαζόχας τελικά Σειρά έχει το Mr. Robot ή το wayward pines. Μάλλον θα το παίξω κωρόνα-γράμματα. ΥΓ. Δείτε όπως και δήποτε Rick and Morty, όσοι γουστάρετε τη φάση. Thank me later. Tιποτα μην παιξεις κωρονα γραμματα, και οι δυο ειναι πολυ καλες ειδικα η πρωτη! 1
Thresh86 Δεκέμβριος 18, 2015 #5693 Δεκέμβριος 18, 2015 Fargo , πολύ ενδιαφέροντα τα πρώτα 5 επεισόδια που είδα
Delijohn Δεκέμβριος 18, 2015 #5694 Δεκέμβριος 18, 2015 (edited) Μόλις είδα το τελευταίο Mr. Robot. Απορώ ΓΙΑΤΙ τόσος πανικός. Γιατί τέτοια τρέλα; Γιατί μέχρι κάτι βαρεμένες τύπισσες, που απορώ αν καταλάβαιναν τι παίζει, είχαν τρελαθεί;;; Αν ήταν 20-25 επεισόδια κι όχι 10, θα έκλαιγα το χρόνο μου... ένα 7 και πολύ του είναι. Όχι ότι όλες οι σειρές που έχω δει είναι 8αράκια και πάνω, αλλά ήμαρτον.. τσάμπα το hype. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2015 από Delijohn 2
UltraB Δεκέμβριος 18, 2015 #5695 Δεκέμβριος 18, 2015 Γούστα είναι αυτά. Όχι ότι είναι Η σειρά αλλά προσωπικά πέρασε ο χρόνος μου ευχάριστα. Βέβαια μου φαίνεται πως υστερεί σε σχέση με το Limitless & το The Man in the High Castle που βλέπω τώρα αλλά την έχω δει εδώ και μήνες, οπότε δε θυμάμαι και πολλά για να κάνω ισάξια σύγκριση.
GriGaS Δεκέμβριος 19, 2015 #5696 Δεκέμβριος 19, 2015 Συμφωνώ και εγώ για το mr robot. Το είδα όλο μαζεμένο όταν τελείωσε και ενώ περίμενα να πάθω την πλάκα μου με όσα είχα ακούσει, μπορώ να πω πως σε κάποια στιγμή το έβλεπα μόνο και μόνο για να δω πώς θα το μαζέψουν. Το Limitless από την άλλη, ενώ το περίμενα για μάπα, εξελίσσεται σαν το νέο Chuck. Με την διαφορά βέβαια ότι δεν έχει Yvonne Strahofski. Παρεπιπτόντως όσοι δεν είχατε πάρει χαμπάρι πέρσι κάντε ένα search στο google yvonne strahofski fappening. Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά NSFW. 1
Guest Δεκέμβριος 19, 2015 #5697 Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) Luther Τα είδα όλα μαζεμένα μέχρι και το 4x01 που βγήκε αυτή τη βδομάδα. Ωραία, βαριά και ατμοσφαιρική σειρά. Δείτε τη, τα επεισόδια είναι λίγα! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από nickstamat
UltraB Δεκέμβριος 19, 2015 #5698 Δεκέμβριος 19, 2015 Συμφωνώ και εγώ για το mr robot. Το είδα όλο μαζεμένο όταν τελείωσε και ενώ περίμενα να πάθω την πλάκα μου με όσα είχα ακούσει, μπορώ να πω πως σε κάποια στιγμή το έβλεπα μόνο και μόνο για να δω πώς θα το μαζέψουν. Το Limitless από την άλλη, ενώ το περίμενα για μάπα, εξελίσσεται σαν το νέο Chuck. Με την διαφορά βέβαια ότι δεν έχει Yvonne Strahofski. Παρεπιπτόντως όσοι δεν είχατε πάρει χαμπάρι πέρσι κάντε ένα search στο google yvonne strahofski fappening. Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά NSFW. Καλή είναι και η Jennifer Carpenter του Limitless
lefteriz Δεκέμβριος 20, 2015 #5699 Δεκέμβριος 20, 2015 καλα μη συγκρίνουμε την ποντικομούρα τώρα με την Yvonne Chuck θεικό, έπεσε κάψιμο... 3
knight_77 Δεκέμβριος 21, 2015 #5700 Δεκέμβριος 21, 2015 Homeland S05E12. Φινάλε για τη σεζόν το οποίο μου άφησε αναμικτες εντυπώσεις. Το περίμενα καλύτερο να πω την αλήθεια, σίγουρα πιο "ήρεμο" σε σχέση με τα προηγούμενα, με λιγότερη δράση, χωρίς τρελές ανατροπές και με φινάλε που δείχνει το δρόμο και για επόμενη σεζόν.
Recommended Posts