Jump to content



  • yanni
    yanni

    Ανακοινώθηκαν τιμή και διαθεσιμότητα για το Razer Core

    Η Razer ανακοίνωσε την έναρξη των προ παραγγελιών για το Razer Core, το πρώτο Plug and Play ΤhunderBolt 3 εξωτερικό κουτί για Hi End κάρτες γραφικών.

     

    Το νέο Razer Core μπορεί να φιλοξενήσει κάρτες γραφικών dual slot, με μήκος έως 31 εκατοστά και με ΤDP έως και 375W. Υποστηρίζει τόσο AMD όσο και NVidia κάρτες. Στην περίπτωση της AMD υποστηρίζονται όλες οι κάρτες από την σειρά 290 και νεώτερες, ενώ στην περίπτωση της Nvidia, υποστηρίζονται όλες οι κάρτες αρχιτεκτονικής Maxwell 1 και Maxwell 2.

     

    razer-core-11.jpg

     

    Χάρη στην τεχνολογία XConnect της ΑMD και το ThunderBolt 3 της Intel, το Razer Core επιτρέπει την σύνδεση μιας υψηλών επιδόσεων desktop κάρτας γραφικών, σε ένα οποιοδήποτε συμβατό φορητό υπολογιστή ή mini PC που υποστηρίζει την τεχνολογία Thunderbolt 3 eGFX, προσφέροντάς του υψηλές επιδόσεις στα 3D γραφικά εύκολα και γρήγορα.

     

    RazerCore.jpg

     

    Οι διαστάσεις του Razer Core είναι 105 x 353 x 220 χιλιοστά και περιλαμβάνει ένα τροφοδοτικό των 500W για την τροφοδοσία της κάρτας γραφικών. Διαθέτει επιπλέον μία gigabit Ethernet θύρα, USB 3.0 Hub τεσσάρων θέσεων, αλλά και την δυνατότητα να φορτίζει τον φορητό υπολογιστή όσο αυτός είναι συνδεδεμένος σε αυτό.

     

    razer-core-6.jpg

     

    razer-core-1.jpg

     

    Η Razer έχει ήδη ξεκινήσει να δέχεται προ παραγγελίες για το Razer Core, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον Απρίλιο. Η τιμή του είναι $499, με την Razer να προσφέρει έκπτωση $100 σε όποιον το αγοράσει σε συνδυασμό με ένα εκ των φορητών Razer Blade ή Blade Stealth, οι οποίοι είναι και οι μόνοι φορητοί υπολογιστές αυτή τη στιγμή που υποστηρίζουν την νέα αυτή τεχνολογία.

     

    Πηγή: Razer Core Thunderbolt 3 eGFX Chassis: $499/$399, AMD & NVIDIA, Shipping In April


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.