Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Intel αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ημερομηνίες διάθεσης και των μεγάλων Core i9

    Σήμερα η Intel ολοκληρώνει το παζλ των Core i9 επεξεργαστών, ανακοινώνοντας και επισήμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων με 12 έως και 18 πυρήνες. Επιπλέον η εταιρία γνωστοποίησε και τις ημερομηνίες διάθεσής τους.

     

    Έτσι ο i9 7920X με τους 12 πυρήνες θα είναι διαθέσιμος στις 28 Αυγούστου, με τα άλλα τρία μοντέλα, τα i9 7940X, i9 7960X και i9 7980XE με 14, 16 και 18 πυρήνες αντίστοιχα, να γίνονται διαθέσιμα στις 25 Σεπτεμβρίου. Όπως είναι γνωστό, τα υπόλοιπα μοντέλα με 4 έως και 10 πυρήνες, είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά. Η πλήρης λίστα των διαθέσιμων επεξεργαστών, είναι η παρακάτω.

     

    intel-core-x-series-processor-skus.jpg

     

    Θυμίζουμε ότι η σειρά Core i9 είναι η κορυφαία σειρά επεξεργαστών η οποία διατίθεται από την Intel προς τους τελικούς καταναλωτές, εξαιρουμένων των επεξεργαστών Xeon που προορίζονται για χρήση σε servers από επιχειρήσεις. Οι επεξεργαστές Core i9 τοποθετούνται στο LGA2066 socket και σε μητρικές με το X299 chipset. Τα συστήματα που χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές αυτούς, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, από το gaming και την εικονική πραγματικότητα(VR) έως τις ιδιαίτερα απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές.

     

    ncqukRY0E0l0X37D.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.