Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Φημολογείται ότι το DirectX 12 θα επιτρέπει το συνδυασμό καρτών από AMD και Nvidia στο ίδιο PC

    Σύμφωνα όμως με κάποιες φήμες που δημοσίευσε το Tom's Hardware, όταν κυκλοφορήσουν τα Windows 10 και το DirectX 12 οι gamers θα μπορούν να συνδυάσουν κάρτες γραφικών από την AMD και την Nvidia στο ίδιο PC..

     

    To DirectX 12 θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την συνδυασμένη ισχύ των GPUs σαν να είναι μία κάρτα κάτι που θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των προγραμματιστών των παιχνιδιών. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται "Explicit Asynchronous Multi-GPU Capabilities." Σύμφωνα με το άρθρο η μία θα είναι η κύρια κάρτα και η άλλη θα χρησιμοποιείται για να αυξάνει την απόδοση.

     

    Η Microsoft θα αποκαλύψει περισσότερα για τα σχέδιά της για το DirectX 12 στο συνέδριο Game Developers Conference που ξεκινάει τη Δευτέρα και τέτοιες ανακοινώσεις θα βελτιώσουν την ήδη εντυπωσιακή λίστα με τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το DirectX 12 στους κατασκευαστές παιχνιδιών αλλά και στους gamers.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.