Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sega ανακοινώνει το Mega Drive 2 mini

    Φαίνεται ότι η τάση για παραγωγή μίνι κονσολών δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η Sega ανακοίνωσε τον διάδοχο του μικροσκοπικού Mega Drive (γνωστού και ως Sega Genesis), το Mega Drive Mini 2, το οποίο θα περιλαμβάνει παιχνίδια σε cartridge, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών στο Sega CD. Συνολικά, η μικροσκοπική κονσόλα θα διαθέτει 50 ενσωματωμένα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Silpheed, Shining Force CD, Sonic the Hedgehog CD, Virtua Racing και Shining in the Darkness.

    Δυστυχώς, από τώρα η συσκευή έχει ανακοινωθεί μόνο για την Ιαπωνία. αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για 9.980 γιεν (περίπου 70 €).

    Οι μινιατούρες ρετρό κονσόλες ήταν στη μόδα πριν από μερικά χρόνια, μετά την επιτυχία του NES mini το 2016. Η Nintendo ακολούθησε αυτό με ένα μικροσκοπικό SNES και η Sony έκανε μια έκδοση του αρχικού PlayStation. Ωστόσο, ενώ η Sega άργησε να μπεί στο παιχνίδι, κυκλοφόρησε αναμφισβήτητα την καλύτερη μίνι κονσόλα μέχρι σήμερα, το Mega Drive / Genesis το 2019.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.