Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα καθυστέρηση για την PC έκδοση του Grand Theft Auto V

    Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 14 Απριλίου, από τις 24 Μαρτίου που είχε προγραμματιστεί, μια ημερομηνία που και αυτή είχε προκύψει από καθυστέρηση αφού η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν η 27η Ιανουαρίου, ήδη δηλαδή διανύουμε τον πρώτο μήνα καθυστέρησης.
    Η Rockstar, η εταιρεία που έφτιαξε τη δημοφιλή σειρά Grand Theft Auto δήλωσε απολογούμενη :

     

    "Ζητάμε συγνώμη από τους PC Gamers παγκοσμίως που μέτραγαν τις ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος για να διασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι θα είναι όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένο και ότι τα Heists θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα και στο GTA Online και στην έκδοση για PC".

     

    Ως αποζημίωση, η Rockstar προσφέρει 200.000 δολάρια σε νόμισμα παιχνιδιού για όσους είχαν κάνει προπαραγγελία. Με αυτά τα χρήματα μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα μεσαίου μεγέθους σπίτι ή 2.000 Stunt Guns στο Grand Theft Auto Online.

     

    Τουλάχιστον οι παίχτες στο Grand Theft Auto Online για PC δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για να παίξουν τα Heists, τα οποία είναι παιχνίδια στα οποία συνεργάζονται τέσσερις παίχτες μαζί., αφού θα είναι διαθέσιμα την ημέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Τα Heists θα είναι διαθέσιμα στις 10 Μαρτίου, στο Xbox 360, στο PlayStation 3, στο Xbox One και στο PlayStation 4.

     

    gtav 02242015 4

     

    gtav 02242015 1


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.