Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των περιφερειακών εισέρχεται η Lian Li

    Η Lian Li ανακοίνωσε το πρώτο της πληκτρολόγιο και το πρώτο της ποντίκι και μάλιστα δίνει την ευκαιρία σε 18 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν ένα σετ μέσω διαγωνισμού.

     

    Ειδικότερα η Lian Li ανακοίνωσε την σειρά TerminAL η οποία αρχικά θα περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε έξι διαφορετικά χρώματα. Το πληκτρολόγιο ακολουθάει επίπεδη σχεδίαση και είναι κατασκευασμένο από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ενώ το ποντίκι διαθέτει δύο επιπλέον πλήκτρα πέραν των στάνταρ δύο και της ρόδας.

     

    56d7074e34b61-Terminalsilver.jpg

     

    Terminal red.jpg

     

    Από την πρώτη Μαρτίου έως και την 25η τρέχει διαγωνισμός κατά τον οποίο η εταιρία θα διαθέσει 18 σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι. Κάθε βδομάδα θα διατίθεται από ένα σετ κάθε ενός από τα έξι διαθέσιμα χρώματα. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση.

    Lian-Li's Blog | Vote to WIN: Lian Li’s First Ever Keyboard&Mouse

     

    Lian li Terminal.jpg

     

     

    Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή και την διαθεσιμότητα των νέων TerminAL.

     

    Πηγή: Lian Li Enters the Peripheral Market With a Giveaway


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.