Jump to content



  • yanni
    yanni

    30 Μαΐου έρχονται οι Broadwell-E με τιμές έως και $1723

    Η Intel θα ανακοινώσει και επίσημα τους Broadwell-E στις 30 Μαΐου, αλλά όπως γίνεται πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις, είχαμε διαρροή από το επίσημο υλικό της παρουσίασης online. Το υλικό αυτό μας πληροφορεί για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων επεξεργαστών, τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα, αλλά και τις τιμές τους.

     

    Οι νέοι επεξεργαστές, αν και θα έχουν επωνυμίες 69XX και 68XX, δεν ανήκουν στην οικογένεια Skylake, αλλά βασίζονται στην αρχιτεκτονική Broadwell. Είναι οι πρώτοι επεξεργαστές για την πλατφόρμα X99 οι οποίοι κατασκευάζονται στα 14nm, χάρη στα οποία προσφέρουν υψηλότερη ενεργειακή απόδοση. Οι νέοι επεξεργαστές θα είναι συμβατοί με τις περισσότερες X99 μητρικές που βρίσκονται ήδη στην αγορά, εφόσον έχει κυκλοφορήσει για αυτές το κατάλληλο BIOS update για να τους υποστηρίξουν.

     

    Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-1.jpg

     

    Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-3.jpg

     

    Το κορυφαίο μοντέλο διαθέτει δέκα πυρήνες και είκοσι συνολικά threads, το οποίο εγγυάται τουλάχιστον 25% υψηλότερες επιδόσεις έναντι του κορυφαίου μοντέλου προηγούμενης γενιάς, σε multithreded εφαρμογές. Μάλιστα η Intel μιλάει για 35% υψηλότερες επιδόσεις σε multithreded εφαρμογές.

     

    Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-4.jpg

     

    Οι επεξεργαστές υποστηρίζουν το νέο Turbo Boost Max 3.0, νέα χαρακτηριστικά για overclocking, ειδικότερα τα Per Core Overclocking, AVX Ratio Offset και VccU Voltage Control και έως 40 PCIe γραμμές. Το TDP τους είναι 140W.

     

    Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-5.jpg

     

    Intel-Broadwell-E-i7-69XX-68XX-2.jpg

     

    Πηγή: OC3D :: Article :: Intel Broadwell-E Pricing and Specifications leak :: Intel Broadwell-E Pricing and Specifications leak


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.