Jump to content
 • yanni
  yanni

  H Samsung Ανεβάζει τον Πήχη με το Galaxy S10

  Τα νέα Galaxy S10 είναι γεγονός και η Samsung μας απέστειλε σχετικό δελτίο τύπου προκειμένου να μας παρουσιάσει όλα αυτά τα κορυφαία χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές Android της αγοράς. Μετά το τέλος του δελτίου τύπου θα βρείτε πίνακα σύγκρισης μεταξύ Galaxy S9+ και Galaxy S10+.

   

  Το σχετικό δελτίο τύπου ακολουθεί

   

  H Samsung Ανεβάζει τον Πήχη με το Galaxy S10: Περισσότερες Οθόνες, Κάμερες και Επιλογές

  Η εμπειρία χρήσης του νέου premium smartphone έρχεται με τον εορτασμό της δεκαετίας καινοτομιών από τη σειρά Galaxy

  galaxy_s10_combo1_2.jpg

  Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου, 2019 Η Samsung Electronics Co., Ltd. γιορτάζει μια δεκαετία από το λανσάρισμα του πρώτου Galaxy S και παρουσιάζει μια νέα σειρά premium smartphones: την Galaxy S10. Με τέσσερις μοναδικές συσκευές, η σειρά Galaxy S10 είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες της σημερινής αγοράς smartphone, ώστε οι καταναλωτές να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις αγαπημένες τους ασχολίες. Κάθε συσκευή προσφέρει μια εμπειρία επόμενης γενιάς στις κατηγορίες που ενδιαφέρουν περισσότερο τους καταναλωτές: πρωτοποριακές καινοτομίες στην οθόνη, στην κάμερα και στην απόδοση.

  Ως συνέχεια μιας δεκαετίας καινοτομιών, η σειρά Galaxy S10 είναι σχεδιασμένη για εκείνους που θέλουν ένα premium smartphone με πανίσχυρη απόδοση και θέτει τις βάσεις για την επόμενη γενιά στην εμπειρία των κινητών συσκευών. Για τους καταναλωτές που αναζητούν μια κορυφαία συσκευή, το Galaxy S10+ δεν πληροί απλώς όλες τις προδιαγραφές - από την οθόνη, τη φωτογραφική μηχανή ως την απόδοση - αλλά τις πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο. Το Galaxy S10e είναι κατασκευασμένο για εκείνους που θέλουν όλα τα premium βασικά χαρακτηριστικά σε μια compact συσκευασία με επίπεδη οθόνη. Με τη νέα ολοκαίνουρια οθόνη Dynamic AMOLED, κάμερα επόμενης γενιάς και έξυπνη απόδοση, η σειρά Galaxy S10 προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές και θέτει νέα πρότυπα στη βιομηχανία smartphone.

  «Από το λανσάρισμά της πριν από 10 χρόνια, η σειρά Galaxy S συμβόλιζε την premium καινοτομία – προσφέροντας στους καταναλωτές μια απίστευτη εμπειρία αλλά και την δυνατότητα να βρουν τη συσκευή που προορίζεται για εκείνους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics. «Η σειρά Galaxy S10 βασίζεται σε μια απίστευτη κληρονομιά και διαθέτει επαναστατικές καινοτομίες στην οθόνη, στην κάμερα και στην απόδοση. Με τέσσερις premium συσκευές, η κάθε μία σχεδιασμένη έχοντας έναν μοναδικό καταναλωτή υπόψη, η Samsung αξιοποιεί μια δεκαετία ηγετικής θέσης στην βιομηχανία για να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στην τεχνολογία smartphone».

  galaxy_s10_ceramic_black_side1_2.jpg

   

  Γνωρίστε την Dynamic AMOLED οθόνη: Full Screen Εμπειρία με Υπερηχητικό Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος

  Η σειρά Galaxy S10 φοράει την καλύτερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής, την πρώτη Dynamic AMOLED οθόνη στον κόσμο. Όντας τα πρώτα smartphones με HDR10+ πιστοποίηση, οι οθόνες τους αναπαράγουν ρεαλιστικό ψηφιακό περιεχόμενο, και με δυναμική χαρτογράφηση τόνων, ο καταναλωτής θα βλέπει μια ευρύτερη χρωματική γκάμα και μια λαμπερή, σχεδόν πραγματική, εικόνα. Η Dynamic AMOLED οθόνη της σειράς Galaxy S10 έχει πιστοποίηση VDE για ζωηρά, φωτεινά χρώματα[1] και την καλύτερη αναλογία αντίθεσης της βιομηχανίας σε μια κινητή συσκευή για ακόμη σκουρότερα μαύρα χρώματα και φωτεινότερα λευκά.[2]

  Με πιστοποίηση από το DisplayMate, ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα ευκρινέστερα χρώματα σε κινητή συσκευή[3], ακόμα και υπό το έντονο φως του ήλιου. Επίσης, η οθόνη Dymanic AMOLED μειώνει το μπλε φως μέσω της οθόνης Eye Comfort[4] (Άνεση Ματιού), που έχει λάβει πιστοποίηση από το TÜV Rheinland, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας ή την προσθήκη φίλτρου.

  Το αποτέλεσμα μιας επαναστατικής κατασκευαστικής διαδικασίας, η μοναδική Infinity-O οθόνη της σειράς Galaxy S10 συνδυάζει μια σειρά από αισθητήρες και τεχνολογία κάμερας σε οθόνη με οπή για μεγιστοποίηση προβολής χωρίς περισπασμούς. 

  Η Dynamic AMOLED οθόνη της σειράς Galaxy S10 περιλαμβάνει, ακόμα, τον πρώτο ενσωματωμένο Υπερηχητικό Αισθητήρα[5] Δακτυλικού Αποτυπώματος που αναγνωρίζει τα 3D περιγράμματα του δακτυλικού αποτυπώματος – και όχι μια 2D εικόνα αυτού - για μεγαλύτερη προστασία κατά της πλαστογράφησης. Με την πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση FIDO Alliance Biometric Component, η συγκεκριμένη επαλήθευση βιομετρικών στοιχείων επόμενης γενιάς εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στην συσκευή, όμοια με εκείνη ενός θησαυροφυλακίου.

   

  galaxy_s10_prism_green_back1_2.jpg

  Κάμερα Επαγγελματικού Επιπέδου

  Βασισμένη στην πρωτοποριακή κάμερα της Samsung με τεχνολογίες Dual Pixel και Διπλού Διαφράγματος, η σειρά Galaxy S10 εισάγει νέα τεχνολογία στην κάμερα και προηγμένη ευφυΐα που διευκολύνει την λήψη επικών φωτογραφιών και βίντεο: 

  ·         Υπερ – ευρυγώνιοι Φακοί: Για πρώτη φορά σε σειρά S, η Galaxy S10 διαθέτει Υπερ - ευρυγώνιους Φακούς με πεδίο προβολής 123 μοιρών, που προσομοιάζει το ανθρώπινο μάτι. Έτσι, μπορείτε να αποτυπώσετε ακριβώς αυτό που βλέπετε. Ιδανικοί για εντυπωσιακές λήψεις τοπίων, πανοραμικές φωτογραφίες ακόμη και για μια μεγάλη οικογενειακή πόζα, οι Υπερ - ευρυγώνιοι Φακοί εξασφαλίζουν πως θα φωτογραφίζετε πάντα ολόκληρη την σκηνή.

   

  ·         Εγγραφή Bίντεο Υψηλής Σταθερότητας (Super Steady) & Υψηλής Ποιότητας: Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει μαγνητοσκόπηση Super Steady με τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης. Είτε χορεύετε σε μια συναυλία ή προσπαθείτε να βιντεοσκοπήσετε κάθε λεπτομέρεια σε μια ποδηλατική διαδρομή ανώμαλου δρόμου, η λειτουργία Super Steady σας επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την στιγμή. Τόσο οι μπροστινές όσο και οι κάμερες πίσω όψης μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν μέχρι και UHD ποιότητα, και για πρώτη φορά στην βιομηχανία, η κάμερα πίσω όψης σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε HDR10+.[6]  

   

  ·         Κάμερα AI (Τεχνητής Νοημοσύνης): Η σειρά Galaxy S10 μετατρέπει τις ήδη έξυπνες λειτουργίες σε ακριβέστερες με την Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit -NPU) που διαθέτει για να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε χειροκίνητα κάποια από τις προηγμένες λειτουργίες της κάμερας. Η λειτουργία Βελτιστοποίηση Σκηνής (Scene Optimizer) τώρα πια μπορεί να αναγνωρίσει και να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τις επιπρόσθετες σκηνές χάρη στην NPU. Και με τη λειτουργία Προτάσεις Λήψεων (Shot Suggestion), η σειρά Galaxy S10 μπορεί να προτείνει αυτόματες συνθέσεις για να πλαισιώσετε την φωτογραφία σας καλύτερα από ποτέ.  

   galaxy_s10_prism_white_front1_2.jpg

   

  Οι λειτουργίες Ευφυούς Απόδοσης σας Βοηθούν να Αξιοποιήσετε το Τηλέφωνό σας στο Έπακρο

  Η σειρά Galaxy S10 είναι κατασκευασμένη με premium hardware και software που βασίζεται στην εκμάθηση μηχανής (machine learning) και εργάζεται σκληρά, για να σας λύσει τα χέρια. Από τις ολοκαίνουριες δυνατότητες κατανομής ισχύος μέχρι την ενίσχυση της απόδοσης με τεχνολογία ΑΙ και Intelligent Wi-Fi, η σειρά Galaxy S10 διαθέτει τις πιο έξυπνες συσκευές της Samsung, μέχρι στιγμής, από μέσα προς τα έξω.

  ·         Wireless PowerShare[7]: Η Samsung παρουσιάζει το Wireless PowerShare στη σειρά Galaxy S10, καθιστώντας δυνατή την εύκολη φόρτιση συσκευών με Qi πιστοποίηση. Επιπλέον, η σειρά Galaxy S10 μπορεί να αυτοφορτίζεται και να φορτίζει, παράλληλα, μια δεύτερη συσκευή μέσω της λειτουργίας Wireless Powershare[8], με τη χρήση ενός συνηθισμένου φορτιστή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αφήσετε τον δεύτερο φορτιστή στο σπίτι όταν ταξιδεύετε.

   

  ·         Intelligent Performance (Ευφυής Απόδοση): Το νέο software ΑΙ (τεχνητής νοημοσύνης) της σειράς Galaxy S10 αυτομάτως βελτιστοποιεί την μπαταρία, τη CPU, τη RAM, ακόμα και την θερμοκρασία της συσκευής, βάσει του πώς χρησιμοποιείτε το smartphone σας, και συνεχίζει να γίνεται καλύτερο με την πάροδο του χρόνου. Αξιοποιώντας τις ΑΙ δυνατότητες, η σειρά Galaxy S10 ανοίγει ταχύτερα τις αγαπημένες σας εφαρμογές. 

   

  ·         Intelligent Wi-Fi (Ευφυές Wi-Fi) :Η σειρά Galaxy S10 κυκλοφορεί με Intelligent Wi-Fi που επιτρέπει αδιάκοπη και ασφαλή σύνδεση με την απρόσκοπτη εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και LTE δίκτυο, καθώς και με την ειδοποίηση σε περίπτωση ενδεχόμενης επιβλαβούς σύνδεσης Wi-Fi. Η σειρά Galaxy S10 υποστηρίζει, ακόμη, το νέο πρότυπο Wi-Fi 6, για ακόμη καλύτερη απόδοση Wi-Fi όταν είναι συνδεδεμένη σε συμβατό router.

   

  ·         Bixby Routines (Bixby Ρουτίνες): Στη σειρά Galaxy S10, η λειτουργία Bixby αυτοματοποιεί την ρουτίνα και παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις, για να σας διευκολύνει καθημερινά. Με προ-εγκατεστημένες και προσωποποιημένες ρουτίνες, όπως οι Driving (Οδήγησης) και Before Bed (Πριν τον Ύπνο), οι οποίες εξατομικεύονται βάσει των συνηθειών σας, η σειρά Galaxy S10 απλοποιεί τις διαδικασίες για να μειώσετε αυτόματα τις φορές που διακόπτετε την ασχολία σας για να καταπιαστείτε με το smartphone σας.[9]

   

   

  Τα Καλύτερα Θεωρούνται Δεδομένα: Galaxy Foundation και Οικοσύστημα Επόμενου Επιπέδου (Next Level Ecosystem)

  Η σειρά Galaxy S10 προσφέρει όλα όσα περιμένατε από τη σειρά Galaxy S και ακόμα περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των Fast Wireless Charging 2.0, IP68 ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη[10], επεξεργαστή επόμενης γενιάς και υπηρεσίες της Samsung όπως το Bixby και τα Samsung Health και Samsung DeX. Θα μπορείτε να έχετε τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο σε συσκευή Galaxy με ενσωματωμένη μνήμη 1ΤΒ[11] και με τη δυνατότητα να προσθέσετε 512GB microSD κάρτα για να φτάσετε μέχρι και τα 1.5ΤΒ[12] αποθηκευτικό χώρο.  

  ·         Ταχύτητα: H σειρά Galaxy S10 σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο επόμενης γενιάς Wi-Fi 6[13], που σας εξασφαλίζει προτεραιότητα και 4 φορές ταχύτερη πρόσβαση[14] σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες, σε πολυσύχναστους χώρους, όπως το αεροδρόμιο. Απολαύστε αστραπιαία γρήγορο LTE για downloading και περιήγηση στο Internet με ταχύτητες ως και 2.0 Gbps, για πρώτη φορά διεθνώς[15].

   

  ·         Gaming: Κατασκευασμένο για την καλύτερη πιθανή εμπειρία gaming, η σειρά Galaxy S10 κυκλοφορεί με ενσωματωμένο software για βελτιστοποίηση της απόδοσης gaming και premium hardware, συμπεριλαμβανομένων του Dolby Atmos για λειτουργία gaming και του συστήματος vapor chamber cooling (ισχύει για το Samsung Galaxy S10+). Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει, επίσης, τις πρώτες κινητές συσκευές που είναι βελτιστοποιημένες για παιχνίδια τα οποία αναπτύχθηκαν σε Unity platform.

   

  ·         Ασφάλεια: Η σειρά Galaxy S10 διαθέτει το αμυντικό Samsung Knox, καθώς και ασφαλή αποθηκευτικό χώρο που υποστηρίζεται από hardware, το οποίο φυλάει τους ιδιωτικούς σας κωδικούς για κινητές υπηρεσίες με δυνατότητα blockchain.

   

   

   

  Galaxy S10 Διαθεσιμότητα & Προ-παραγγελία

   

  Τα Galaxy S10, Galaxy S10+ and Galaxy S10e θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σε Prism White, Prism Black, Prism Green. To Galaxy S10e θα είναι διαθέσιμο και σε Canary Yellow. Το Galaxy S10+ θα είναι επίσης διαθέσιμο σε δύο, ολοκαίνουρια premium Κεραμικά Μοντέλα: Ceramic Black and Ceramic White.[16]

   

  Τα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e θα διατίθενται στα καταστήματα και online ξεκινώντας από τις 8 Μαρτίου 2019. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e ξεκινούν σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 10.00μ.μ. Για περιορισμένο χρόνο σε επιλεγμένες αγορές, οι καταναλωτές που θα προχωρήσουν σε προπαραγγελία ενός Galaxy S10 ή Galaxy S10+ θα παραλάβουν δωρεάν ένα ζευγάρι Galaxy Buds μέσω του Samsung Member App.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy S10, επισκεφθείτε τα http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy.

  galaxy_s10e_s10_s10_combo1_2.jpg

   

  Σειρά Galaxy S10 – Προϊόντικές Προδιαγραφές

   

   

   

   

  Galaxy S10e

   

   

  Galaxy S10

   

   

  Galaxy S10+

   

   

  Galaxy S10 5G

   

   

  Οθόνη

   

   

  5.8-ιντσών, Full HD+ Flat Dynamic AMOLED, 19:9 (438ppi)

   

   

   6.1-ιντσών Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (550ppi)

   

   

   

   

   

  *Η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι Full HD + και μπορεί να αλλάξει σε Quad HD + (WQHD +) στις Ρυθμίσεις.

   

   

   6.4-ιντσών Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (522ppi)
   

   

   

  *Η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι Full HD+ και μπορεί να αλλάξει σε Quad HD+ (WQHD+) στις Ρυθμίσεις.

   

   

  6.7-ιντσών Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (505ppi)

   

   

   

   

   

  *Η προεπιλεγμένη ανάλυση είναι Full HD+ και μπορεί να αλλάξει σε Quad HD+ (WQHD+) στις Ρυθμίσεις.

   

   

  *Η οθόνη έχει μετρηθεί διαγωνίως ως πλήρες παραλληλόγραμμο μη λαμβάνοντας υπόψη τις κυρτές γωνίες.

   

   

  Κάμερα

   

   

  Πίσω όψη: Διπλή Κάμερα με OIS
  - Ευρυγώνιος: 12MP  Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
  - Υπερευρυγώνιος: 16
  MP FF, F2.2 (123°)
  - 0.5
  X optical zoom, μέχρι και 8X digital zoom

   

   

   

   

   

  Μπροστά:
  - Selfie: 10MP Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)

   

   

  Πίσω όψη: Τριπλή Κάμερα με Dual OIS
  -
  Τηλεφακός: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
  -
  Ευρυγώνιος: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
  -
  Υπερευρυγώνιος: 16MP FF, F2.2 (123°)
  - 0.5X/2X optical zoom,
  μέχρι και 10X digital zoom

   

   

   

   

   

  Μπροστά:
  - Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

   

   

  Πίσω όψη: Τριπλή Κάμερα με Dual OIS
  -
  Τηλεφακός: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
  -
  Ευρυγώνιος: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
  -
  Υπερευρυγώνιος: 16MP FF, F2.2 (123°)
  - 0.5X/2X optical zoom,
  μέχρι και 10X digital zoom

  Μπροστά: Dual Camera
  - Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
  - RGB Depth: 8MP FF, F2.2 (90°)

   

   

  Πίσω όψη: Τετραπλή Κάμερα με Dual OIS

   

   

  - Τηλεφακός: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

   

   

  - Ευρυγώνιος: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5 /F2.4, OIS (77°)

   

   

  - Υπερευρυγώνιος: 16MP FF, F2.2 (123°)

   

   

  - 0.5X/2X optical zoom, μέχρι και 10X digital zoom

   

   

  - 3D Depth: hQVGA

   

   

   

   

   

  Μπροστά:

   

   

  - Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

   

   

  - 3D Depth: hQVGA

   

   

   

   

   

  Σώμα

   

   

  69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g

   

   

  70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g

   

   

  74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g)

   

   

  77.1 x 162.6 x 7.94mm

   

   

   198g

   

   

  AP

   

   

  7nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

   

   

  8nm 64-bit Οκταπύρηνος επεξεργαστής (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

   

   

  *Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Μνήμη

   

   

  6GB/8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/256GB
  + MicroSD υποδοχή (μέχρι και 512GB)

   

   

  8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB

   

   

  + MicroSD υποδοχή (μέχρι και 512GB)

   

   

  8GB/12GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB/1TB

   

   

  + MicroSD υποδοχή (μέχρι και 512GB)

   

   

  8GB + 

   

   

  256GB

   

   

  (Χωρίς MicroSD)

   

   

  *Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  *Η μνήμη χρήσης είναι μικρότερη από την συνολική μνήμη λόγω του αποθηκευτικού χώρου που χρειάζεται το λειτουργικό σύστημα και το software που απαιτείται για την λειτουργία των χαρακτηριστικών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη χρήσης μπορεί να διαφέρει αναλόγως τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά από αναβαθμίσεις του software.

   

   

  SIM Κάρτα

   

   

  Μονή: μία Nano SIM και μια υποδοχή MicroSD slot (μέχρι και 512GB)

   

   

  Διπλή (Hybrid) : μία Nano SIM και μία Nano SIM ή μια υποδοχή MicroSD (μέχρι και 512GB)

   

   

  *Ενδέχεται να διαφοροποιείται αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.
  MicroSD κάρτα πωλείται ξεχωριστά.

   

   

  1 SIM

   

   

  Μπαταρία[17]

   

   

  3,100mAh (typical) 

   

   

  3,400mAh (typical)

   

   

  4,100mAh (typical) 

   

   

  4,500mAh (typical)

   

   

  Ταχείας φόρτισης με καλωδίωση και ασύρματα

   

   

  Βελτιωμένη ταχύτητα ασύρματης φόρτισης με Fast Wireless Charging 2.0

   

   

  Wireless PowerShare[18]
  *Φόρτιση με καλώδιο συμβατή με QC2.0 και AFC
  *Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC και PMA
  *Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Υπερ Ταχεία Φόρτιση συμβατή με QC2.0, AFC and PD3.0

   

   

  Ταχεία φόρτιση συμβατή με ασύρματη φόρτιση

   

   

  Βελτιωμένη ταχύτητα ασύρματης φόρτισης

   

   

  Με Fast Wireless Charging 2.0

   

   

  Wireless PowerShare

   

   

  OS

   

   

  Android 9.0 (Pie)

   

   

  Δίκτυο

   

   

  Ενισχυμένο 4x4 MIMO, Μέχρι και 7CA, LAA, LTE Cat.20
  - 2.0
  Gbps download, 150Mbps Upload

   

   

  * Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Ενισχυμένη 4x4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20

   

   

  - 2.0Gbps download, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

   

   

  * Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Συνδεσιμότητα

   

   

  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

   

   

  - 1.2Gbps Download / 1.2Gbps Upload

   

   

  * Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

   

   

  *Η κάλυψη Galileo και BeiDou μπορεί να είναι περιορισμένη.

   

   

  Πληρωμή

   

   

  NFC, MST

   

   

  * Ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως την χώρα και τον πάροχο.

   

   

  Αισθητήρες

   

   

  Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Χωρητικός Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Περιβάλλοντος Χώρου, Αισθητήρας Εγγύτητας, Αισθητήρας RGB Φωτός

   

   

  Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Υπερηχητικός Αισθητήρας Δακτυλικών Αποτυπωμάτων, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Περιβάλλοντος Χώρου, Αισθητήρας Καρδιακού Παλμού, Αισθητήρας Εγγύτητας, Αισθητήρας RGB Φωτός

   

   

  * Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, των επιδόσεων, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

   


  [1] Σύμφωνα με το DisplayMate, η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 1200 nits.

  [2] Οι οθόνες των Galaxy S10e, S10 και S10+ έχουν λάβει πιστοποίηση για 100% Mobile Color Volume με αναλογία αντίθεσης 2.000.000:1 από το Γερμανικό VDE.

  [3] Σύμφωνα με το DisplayMate, διαθέτει ακρίβεια χρώματος 0,4 JNCD σε γκάμα χρωμάτων DCI-P3.

  [4] Η TÜV Rheinland, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο ινστιτούτο πιστοποίησης, απένειμε την πιστοποίηση άνεσης ματιών (Eye Comfort Certification) στις οθόνες των Galaxy S10, S10+ και S10e με βάση την ικανότητά τους να μειώνουν δραστικά τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός. Αυτή η πιστοποίηση μπορεί να βρεθεί στο www.tuv.com με το ID 1419064785.

  [5] Διατίθεται στο Galaxy S10 και S10+. Το Galaxy S10e διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο κουμπί τροφοδοσίας.

  [6] Η ποιότητα εγγραφής HDR10+ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πλατφόρμα κοινής χρήσης και το περιβάλλον αναπαραγωγής. Το χρώμα HDR10 + διατίθεται μόνο σε συμβατές συσκευές ή πλατφόρμες.

  [7] H λειτουργία Wireless PowerShare περιορίζεται σε smartphones της Samsung ή άλλα συμβατά smartphones με WPC Qi ασύρματη φόρτιση, όπως τα Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και συσκευές Samsung wearable συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42mm), και Galaxy Buds. Ενδέχεται να μην λειτουργεί με αξεσουάρ ή θήκες που δεν παράγονται από την Samsung. Ίσως επηρεάσει την υποδοχή κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, αναλόγως του περιβάλλοντος δικτύου..

  [8] Αν φορτίζετε ταυτόχρονα δύο συσκευές, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη η λειτουργία Fast Wireless Charging 2.0 για τα Galaxy S10e, S10 και S10 +.

  [9] Η ρουτίνα Bixby Routines Driving διατίθεται μόνο για αυτοκίνητα με δυνατότητες σύνδεσης Bluetooth.

  [10] Αδιάβροχο μέχρι το 1.5 μέτρο, ως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά μετά την επαφή με το νερό. Δεν συνιστάται η χρήση σε περαλία ή πισίνα.

  [11] Η δυνατότητα επιπλέον αποθηκευτικού χώρου μέχρι και 512GB με εξωτερική microSD κάρτα για μάξιμουμ 1.5TB χωρητικότητα είναι διαθέσιμη μόνο για το Galaxy S10+.

  [12] Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τη χώρα και τον κατασκευαστή.

  [13] Ταχύτερο από προηγούμενα Wi-Fi πρωτόκολλα. Το WI-FI 6 μπορεί να μην υποστηρίζεται σε συγκεκριμένες χώρες ή περιοχές.

  [14] Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον φορέα και το περιβάλλον χρήστη.

  [15] Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο.

  [16] Οι εκδόσειςCeramic θα είναι διαθέσιμες μόνα στα μοντέλα Galaxy S10+ 8GB/512GB και 12GB/1TB.

  [17] Τυπική τιμή που δοκιμάστηκε υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι μικρότερη. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.samsung.com.

  [18] Η υπηρεσία Wireless PowerShare περιορίζεται σε συσκευές της Samsung ή άλλα συμβατά smartphones με ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως τα Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και Samsung wearable συσκευές συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42mm), και Galaxy Buds. Ενδέχεται να μην λειτουργεί με αξεσουάρ ή θήκες που δεν κατασκευάζονται από τη Samsung. Ενδέχεται να επηρεάζει την υποδοχή κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, αναλόγως του περιβάλλοντος δικτύου.

  0221-Galaxy-S10-Spec-Comparison-EN-final_F.jpg


  Πηγή

  User Feedback

  Recommended Comments

  Τεράστιο ρισπέκτ που έβγαλε ταυτόχρονα το Android Pie για S8 (ενώ έλεγε κιόλας ότι θα το δώσει 10 Μαρτίου)

  Καλά γενικά τα κινητά μπόμπες.

  Link to comment
  Share on other sites

  Παιζει να ναι και η πρωτη φορα μετα απο δεν θυμαμαι κι εγω ποσα χρονια, που με ενθουσιαζει realease κινητων.... Ζαχο καλοριζικο!

  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Quote

  [1] Σύμφωνα με το DisplayMate, η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 1200 nits.

   

  Η Samsung αναφέρει 800nits. 

   

  Το S10e στα 789€ τίμια επιλογή για τηλέφωνο που μόλις παρουσιάστηκε.  Οι τιμές βλέπω στο 2019 να "λογικεύονται" προς τα κάτω (όσο λογικό δλδ είναι ένα smartphone 900-1000€).

  Edited by trib
  Link to comment
  Share on other sites

  πριν 2 ώρες, το μέλος trib έγραψε:

   

  Η Samsung αναφέρει 800nits. 

   

  Το S10e στα 789€ τίμια επιλογή για τηλέφωνο που μόλις παρουσιάστηκε.  Οι τιμές βλέπω στο 2019 να "λογικεύονται" προς τα κάτω (όσο λογικό δλδ είναι ένα smartphone 900-1000€).

   

   

  Ειναι λογικη, συνυπολογιζοντας οτι μιλαμε για τιμη μεγαλων αλυσιδων. Γιατι και 790 για ενα "μικρο" flagship πολλα ειναι. Αλλα οκ, βλεπουμε οτι με 1050 παιρνεις το τουμπανο και δε χρειαζεται....... 1700!!!! ?

   

  Σε λιγο καιρο θα "λογικευτουν" ακομα καλυτερα οι τιμες σε αξιοπιστα σκρουτζομαγαζα. 

   

  Link to comment
  Share on other sites

  13 minutes ago, astrolabos said:

   

  Ναι!

   

  Περίμενες λιγότερα; έδω ένα iphone Xs MAX 512GB έχει 1500€ περίπου. To S10+ με 12GB και 1ΤΒ θα έχει γύρω στα 1700€. Το Fold που είναι παγκόσμια πρώτο δεν θα είχε ένα 2χίλιαρο μες το νερό; Αναμενόμενη τιμή για μένα. Ίσως να την χωνεύαμε πιο εύκολα αν έπαιζε στο 1700αρι. Το τραγικό του Fold για μένα είναι η μπαταρία. Έπρεπε να έχει τουλάχιστον μία 6λιτρη.

   

   

   

   

  Edited by jax7480
  • Like 1
  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...