Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    OnePlus 2: Με τροποποιημένη έκδοση του Snapdragon 810 έρχεται η συσκευή

    Υπενθυμίζουμε ότι την παρουσίαση του Snapdragon 810 της Qualcomm, συνόδευσαν αρκετές αναφορές που ήθελαν το συγκεκριμένο chip να παρουσιάζει προβλήματα υπερθέρμανσης, επηρεάζοντας ένα σημαντικό ποσοστό συσκευών.

     

    Παρά τις διαβεβαιώσεις της Qualcomm ότι τα προβλήματα αυτά δεν υφίστανται πλέον, η OnePlus στην ανακοίνωσή της αναφέρεται στο θέμα αυτό. Συγκεκριμένα η εταιρεία τονίζει ότι το OnePlus 2 θα διαθέτει μια τροποποιημένη έκδοση του Snapdragon 810 (v2.1). Οι τροποποιήσεις του νέου chip θα διασφαλίζουν χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

     

    Η ανακοίνωση της εταιρείας επί του θέματος έχει ως εξής: Ερχόμενος με οχτώ συνολικά πυρήνες και αρχιτεκτονική 64 bit, επιλέξαμε τον 810 ως επεξεργαστή της νέας συσκευής. Η επιλογή μας αυτή θα προσφέρει στους πελάτες μας 4K Ultra HD video, υψηλής ποιότητας video streaming με την χρήση λιγότερου bandwidth και αυξημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

     

    Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια επιθετική πολιτική τιμών, κάνουν την εταιρεία να ελπίζει σε σημαντικές πωλήσεις. Ας θυμηθούμε ότι το OnePlus One είχε κάνει το ντεμπούτο του στα $349 για το μοντέλο των 16GB και στα $399 για το μοντέλο των 64GB, ενώ προσφάτως η εταιρεία είχε μειώσει τις τιμές κατά 50 δολάρια, προκειμένου να διαθέσει τις τελευταίες συσκευές, πριν την άφιξη των νέων προϊόντων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.