Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    To GDC 2020 (Game Developers Conference) αναβλήθηκε λόγω κοροναϊού

    Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ακυρώθηκε το Mobile World Congress (MWC) και τώρα ένας ακόμα ετήσιος θεσμός πέφτει θύμα του κοροναϊού. 

     

    Οι διοργανωτές του GDC 2020 επισήμως ανέβαλαν την εκδήλωση αναφέροντας: "Μετά από στενή συνεννόηση με τους συνεργάτες μας στη βιομηχανία παιχνιδιών ανά τον κόσμο, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την εκδήλωση GDC αυτόν τον Μάρτιο".

     

    Οι διοργανωτές συνεχίζουν: "Έχοντας αφιερώσει τον προηγούμενο χρόνο στη διοργάνωση της εκδήλωσης με συμβούλους, ομιλητές, εκθέτες και συνεργάτες της εκδήλωσης, είμαστε ταραγμένοι και απογοητευμένοι, καθώς δεν μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας για τη στήριξή τους και την ενθάρρυνση που μας παρέχουν. Όπως όλοι μας υπενθυμίζουν, σπουδαία πράγματα συμβαίνουν όταν η κοινότητα συναντιέται και συνδέεται στο GDC. Γι' αυτόν τον λόγο, σκοπεύουμε να φιλοξενήσουμε το GDC αργότερα, αυτό το καλοκαίρι. Εργαζόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας για τις λεπτομέρειες και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά μας, τις επόμενες βδομάδες".

     

    Τα νέα δεν εκπλήσσουν, καθώς οι μεγαλύτερες εταιρείες είχαν δηλώσει ότι θα απείχαν, όπως οι Amazon, Blizzard, CD Projekt RED, EA, Epic Games, Facebook, Kojima Productions, Microsoft, PlayStation κ.α.

     

    Το GDC 2020 θα πραγματοποιούνταν στο San Francisco, μεταξύ 16 και 20 Μαρτίου. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.