Jump to content

SirMomus

Premium Members
  • Posts

    711
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by SirMomus

  1. SirMomus

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Γνωστος Rebel πεταξα ενα μελομακαρονο μεσα στη φωτο... Καλες γιορτες!!!! Καλη Χρονια σε ολους!!!!!! με αγαπη
  2. SirMomus

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Καλές γιορτες LABεροι μου φιλοι!!! μετριο αστειο προχωραμε... Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και ενα ευτυχισμενο νεο ετος!!! υγ: εστειλα το μειλ.
  3. SirMomus

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    ευτυχως το ειδαμε πιο χαλαρα φετος γιατι ειχε αρχισει να θυμιζει διαδικασια εισαγωγης για διδακτορικο <3 ?
  4. SirMomus

    Intel i3 7320 plaisio 69€

    Δεν έχει σημασία αυτό αλλά ναι 160 δεν άξιζε πόσο ήταν η αρχική τέλος παντων
  5. Μήπως έχει χαλάσει η μπαταρία; αν δεν το θέλει κανείς ενδιαφέρομαι κυρίως για να το μαστορεψω
  6. SirMomus

    Οι αγορές μας..!!

    297 € για 3 οθοναρες;;; πωπωπωωπω τι καλουδια ειναι αυτα?(πλακα κανω για την τιμη μην ορμηξετε) Καλοριζικα παιδια πρεπει να ναι φοβερες!!
  7. https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/Intel-CPU-Core-i3-7320-1151-4-10-GHz-4-MB-BX80677I37320.htm
  8. -.- εγω να δω ποτε θα κερδισω τιποτα... νταξ κερδιζω δηλαδη συχνα αλλά εχει γεμισει το ραφι μου με τα βραβεια της ανοιχτης παλαμης θελω και κατι αλλο ????
  9. Καλησπερα σε ολη την παρεα και καλο Πασχα!! Ζηταω αργα μεν αλλά ελειπα γιατι κανω πτυχιακη οπότε εάν εχει μεινει η καρτα γραφικων ή καποιος ssd θα ευχαριστουσα πολυ τον @jax7480 αν με διαλεξει.. (δεν εχω δηλωσει παλιοτερα για κατι αλλο)
  10. @Fandom Μπορει να αργήσουν να τη βγάλουν ή μπορει να την μετατρεψουν λιγο να φτιαχνει μονο μικρα χτυπηματα... (φανταζομαι αν εγινε η αρχη θα υπαρχει τροπος...) γενικα πιστευω οταν φτάσουν σε καποιο όριο και δεν εχουν τι καινουριο να βγάλουν θα ειναι αναγκασμενοι να κανουν μια υπερβαση ακομα και αν χασουν καποια χρηματα... εξάλλου ενας κινεζος να κανει την αρχη οι υπολοιποι θα ακολουθησουν αναγκαστικα
  11. SirMomus

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Μεγαλώωωωνειιιι....η αγαπη μας για τα Χριστουγεννα εννοειται :ΡΡ
  12. SirMomus

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλες γιορτες, καλα χριστουγεννα και πολύ αγαπη σε ολους! Απο το όμορφο Ηρακλειο με αγαπη Υ.Γ. (φετος δεν ξερω τι καλο θα δουμε νωρις ειναι ακομα)
  13. SirMomus

    Έσπασε το φράγμα των $10000 το Bitcoin

    εχει κανεις κανένα bitcoinακι??
  14. SirMomus

    Έσπασε το φράγμα των $10000 το Bitcoin

    Μ αρέσει που λέγανε πέρσι πρόπερσι δε θυμάμαι, όταν ήταν 800$, ότι θα πέσει και πουλούσαν όλοι και τώρα δεκαπλασιαστηκε η αξία.. Πλέον όμως ίσως τελείωσε.. Όσοι έβγαλαν έβγαλαν... Από δω και πέρα είναι μεγάλο ρισκο γιατί βασικά βγαίνουν καιύ πιο δυσκολα
  15. SirMomus

    Official Ryzen Club

    Ι3 έχω Χαχαχα Τεσπα ναι σορρυ για το ακυροο ignore
  16. SirMomus

    Official Ryzen Club

    Ρε παιδιά εγώ σκέφτομαι για αναβάθμιση έχω σκαιλεικ.. Και σκέφτομαι να αναβαθμισω σε ι5 7χχχ.. Αξίζει καλύτερα να πάω σε ραιζεν; έχει κανείς εμπειρία και με τα δύο;
  17. SirMomus

    Νέο Aorus K9 gaming πληκτρολόγιο, με οπτικούς διακόπτες στα πλήκτρα

    καλό φαινεται! να δουμε ομως και την πληρη αναφορα του
  18. SirMomus

    Ψοφάει η gpu μου;;;;; wtf?

    PermaBan sto yanni <3 Ασχετο κατι παρομοια χιονακια ειχε μια δικια μου καρτα και τελικά κατι είχε παιχτει με τους drivers... δεν ξερω το εργαλειο για τη μνήμη αλλά μηπως εχει γινει καμια στραβή στο software της καρτας; οσο κι αν ακουγεται περιεργο εμενα ειχε λυθει το προβλημα απο κει που δεν το περιμενα
  19. Θα δηλώσω και εγω εστω αργά ενδιαφέρον για σσδ αν μεινει καποιος:) πολλα μπραβο γι ακομα μια φορα!!
  20. Χαριζω προστατευτικο οθονης iphone6s 4.7" σκληροτητας 9Η οποιος ενδιαφερεται πμ.. για Ηρακλειο Κρητης χερι χερι, γενικα με εξοδα του παραληπτη..
  21. Εγω εχω το bitdefender(το οποιο πηρα και προσφορα 10$ για 3 Η/Υ ) κ δεν εχει περασει τιποτα .. εβαλα κ το Μαλ να δω αλλά ολα καθαρα!(και για το σκληρο που λεγαμε τομ αλλο εφταιγε τελικα_)
  22. Εγω θα ελεγα Sony οσον αφορα την ποιοτητα αν και ειναι λιγο πιο τσιμπημενες απ τις υπολοιπες αξιζουν! Τωρα 2η για μενα ειναι sam κ lg μετα.. panasonic δεν ειχα ποτε αν και μια turbox που υποτιθεται ειχε panasonic panel και γι αυτο την πηραμε(δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια) στα 2 χρονια πεθανε... απο σονι και σαμ μεχρι τωρα εμπειρια χρονων εχει δειξει αντοχη και ποιοτητα σε εικονα και ηχο!(λιγα μοντελα τους δεν ειναι καλα μονο) Τωρα πηραμε μια lg προσφατα καλη μεχρι τωρα αλλά ειναι 6μηνου.. Επισης στα 600 ευρω χωρις smart 3d Κλπ πας και σε μια σιγουρα καλη mid range 4K!
  23. SirMomus

    Αλλαγές στα Rank

    αντε καλη αρχη Τομ!!
  24. Θα τον παω αυριο σε ενα φιλο να τον τσεκαρει αρχικα καθως 1 εξτρα ζευγαρι ματια παντα βοηθαει και μετα ο θεος βοηθος!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.