Jump to content

everg77n

Premium Members
  • Posts

    342
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    St. Friday

Πρόσφατοι Επισκέπτες

912 Εμφανίσεις προφίλ

everg77n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @colt3003 Πραγματικα δεν ξερω που βρισκεις την υπομονη...
  2. everg77n

    Συζήτηση περί Ελληνοτουρκικών σχέσεων

    https://hellasjournal.com/2018/05/ekanan-ftera-ta-chrimata-gia-tin-kataskevi-dyo-pyravlakaton-tou-polemikou-naftikou/ Δεν πειραζει, λεφτα υπαρχουν...
  3. everg77n

    Security/privacy news

    https://www.bleepingcomputer.com/news/security/backdoor-account-found-in-d-link-dir-620-routers/
  4. everg77n

    δύο φορές πρόβλημα

    Δεν αξιζει να διαθεσεις χρονο για να δοκιμασεις να το φτιαξεις· 5 ετη λειτουργιας ηταν ρεαλιστικα αυτο που μπορουσε να σου δωσει στις συγκεκριμενες συνθηκες το μηχανημα. Για Mini-Market ενα Thin Client η ενα εστω ενα Intel NUC ειναι πιο λογικη και οικονομικη επιλογη.
  5. everg77n

    12 χρόνια μετά. Θέλω Desktop !!!

    https://us.hardware.info/reviews/8085/11/28-ddr4-memory-kits-comparison-test-the-best-memory-for-coffee-lake-and-ryzen-compatibility-with-amd-ryzen
  6. everg77n

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Μπουταρης, Μαιος 2018: http://www.skai.gr/news/greece/article/374140/boutaris-itan-organomenoi-fasistes-mou-epitethikan-san-atomo-kai-dimarho/ Μπουταρης, Φεβρουαριος 2016:
  7. everg77n

    Αυτοκίνηση

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-20/at-78-000-tesla-moves-mass-market-model-3-beyond-the-masses?utm_source=google&utm_medium=bd&cmpId=google https://electrek.co/2018/05/20/tesla-unveils-faster-and-more-powerful-model-3-dual-motor-awd-and-performance-versions/
  8. everg77n

    Αυτοκίνηση

    https://www.automagzz.com/one-benz-at-4-6-million-kilometers
  9. everg77n

    Δεν ανοίγει το pc.

    Βγαλε το καλωδιο απο την πριζα και κρατα το power on πατημενο για 10", κανε clear CMOS, δοκιμασε αν παιζει με αλλη καρτα γραφικων η iGPU η οθονη, δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο (προσοχη μπορει να μην ειναι ATX). Mητρικη/τροφοδοτικο μπορει να εχουν παραδωσει πνευμα λογω ηλικιας και δυσκολα θα βρεις εκτος Ebay.
  10. everg77n

    Αυτοκίνηση

    Leon/Yeti εχουν λογικο κοστος χρησης θα σε ικανοποιησουν νομιζω περισσοτερο ως αυτοκινητα. Αν θες να συγκρινεις καταναλωσεις https://www.spritmonitor.de/en/
  11. everg77n

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    https://www.citylab.com/transportation/2018/05/estonia-will-roll-out-free-public-transit-nationwide/560648/ Δωρεαν δημοσιες συγκοινωνιες για την Εσθονια.
  12. everg77n

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Αντιπαθω τον Μπουταρη οσο δεν λεγεται αλλα συγνωμη, οι αποψεις του ηταν γνωστες στους Θεσσαλονικεις και ομως τον ψηφισαν δυο φορες για Δημαρχο, αν εκαναν λαθος θα πρεπει να θυμωσουν με τον εαυτο τους, οχι να προσπαθουν να τον δειρουν στη μεση του δρομου λες και ειμαστε χωρα του τριτου κοσμου.
  13. Ειχαμε ικανα να ηγηθουν ατομα, εντιμα, με ορεξη για δουλεια, οταν μας ειπαν οτι πρεπει να δουλευουμε για αυτα που αποκτουμε και να τηρουμε νομους τους στειλαμε σπιτι τους. Δεν αντεχουμε ως λαος να ακουμε κατι που δεν μας αρεσει, ιδιως αν ειναι αληθεια. Δεν υπαρχουν σωτηρες ουτε ιπποτες με ασπρα αλογα· για να υπαρξει αλλαγη, πρεπει να ξεκινησει απο τον εαυτο μας.
  14. Σε πατροναρω γιατι φαινεσαι διατεθειμενος να εξετασεις οποιαδηποτε εκδοχη εκτος της επικρατεστερης, οτι εκφερεις γνωμη για κατι που αγνοεις παντελως· εφοσον κανεις δεν προκειται να αλλαξει αποψη, η περαιτερω συζητηση ειναι ασκοπη και σταματαει εδω.
  15. everg77n

    AMD ZEN thread

    https://us.hardware.info/reviews/8085/11/28-ddr4-memory-kits-comparison-test-the-best-memory-for-coffee-lake-and-ryzen-compatibility-with-amd-ryzen
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.