Jump to content

yanni

Premium Members
  • Posts

    41.848
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    156

3 Followers

About yanni

  • Γενέθλια 29/12/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα - Ίλιον
  • Ενδιαφέροντα
    Computers / Maths
  • Επάγγελμα
    Maths

Πρόσφατοι Επισκέπτες

26.225 Εμφανίσεις προφίλ

yanni's Achievements

  1. yanni

    COVID-19

    Είναι απίστευτο το επίπεδο χλευασμού, bullying, απαξίωσης, διαστρέβλωσης, επίθεσης. Και δεν είμαι και κάποιο μέλος που μπήκε εχτές, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαι κάποιο τρολ. Απογοητευμένος. Σας χαιρετώ όλους. Τελείωσα με το TheLab. Βάζω random password και γεια σας. Δεν σας το γράφω για να κλάψετε. Απλά για να δείτε λίγο τον καθρέπτη. Είναι απίστευτη η οχλαγωγία εδώ μέσα με την ανοχή ή και την υποστήριξη της διοικητικής ομάδας.
  2. yanni

    COVID-19

    Ωραίοι τρόποι, αλλά έχω δει και χειρότερα εδώ μέσα. Όταν βλέπεις ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων η οποιαδήποτε προσπάθεια ανάλυσης του όποιου σκεπτικού, αντιμετωπίζεται με απαξίωση χλευασμό προσωπική επίθεση και προσβολή διαστρέβλωση μίσος(;) το μόνο που σου μένει είναι το μελόδραμα. Και όταν ακόμα και αυτό χλευάζεται, τι άλλο μένει; Τίποτα. Υ.Γ. Ουπς! Περισσότερο μελόδραμα.......
  3. yanni

    COVID-19

    Κρίνεται και αποφασίζεις το πότε θα πρέπει να έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη, το πότε θα έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί τον εαυτό του. Ναι είμαι κατώτερος άνθρωπος από εσένα, ανεμβολίαστος, χωρίς πολλά δικαιώματα και σαφέστατα με γνώμη άνευ βαρύτητας η οποία από την στιγμή που δεν είναι συμβατή με την δική σας άποψη, δεν υπάρχει και λόγος να την εκφράσω. Αν είχα κάνει τα εμβόλια θα μπορούσα πιθανόν να γράφω λέξη προς λέξη τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες και αυτές να ζυγίζονται διαφορετικά. Τώρα είναι μια γνώμη χωρίς βαρύτητα, μια γνώμη ενός ανεμβολίαστου, μια γνώμη άνευ αξίας. Για την ιστορία αυτό είναι καλό παραμύθι. Αλλά χαίρομαι που μαθαίνω ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει μόνο ηθική βλάβη, στην φαντασία προφανώς του ψεκασμένου. Έχει πλάκα το πως αυτοί που επιμένουν να παρουσιάζουν το θέμα ως καθαρά πολιτικό, επιχειρηματολογούν στην συνέχεια γιατί δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Γράφεις μια άποψη, σε κατηγορούν ότι έχεις πολιτικά κίνητρα και όταν τους λες ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, σου κάνουν και μάθημα από πάνω γιατί δεν θα έπρεπε να βλέπεις πολιτικά το θέμα. Καλή συνέχεια.
  4. yanni

    COVID-19

    Ναι, κάποιοι έχουν περισσότερα δικαιώματα στο να εκφράζουν απόψεις. Πολύ καλά το λες. Και τι να κάτσεις να γράψεις εδώ μέσα που ο άλλος κάθετε 15 φορές από πάνω και μας λέει ότι εκφράζουμε πολιτικές απόψεις εδώ μέσα και λυπάμαι που ΚΑΙ ΕΣΥ επιλέγεις την ίδια μέθοδο υποβάθμισης της άποψης του άλλου. Δεν σχολιάζω άλλο διότι θα προσβάλω κόσμο που νομίζει ότι το να προσβάλει είναι όχι απλά δικαίωμα αλλά και καθήκον.
  5. yanni

    COVID-19

    Να απαντήσει κάποιος για πιο λόγο; Η διαφορετική απάντηση χλευάζεται, αυτός που θα απαντήσει βαφτίζεται ψεκασμένος και δολοφόνος και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να διαγραφεί το ποστ του και να φάει προσωρινό ή μόνιμο ban επειδή προφανώς η ψεκασμένη και επικίνδυνη άποψη αυτή, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργεί αμφιβολίες σε μέλη για το εμβόλιο και άρα τα εκθέτει σε σίγουρο και άμεσο κίνδυνο. Τα λέω καλά; Ποιος ο λόγος λοιπόν μπεις στην διαδικασία και να αφιερώσεις πάνω από 5-10 λεπτά για να απαντήσεις; Μιλάμε για θέμα υγείας και η νοοτροπία είναι παρόμοια με αυτή που θα συζητάγαμε αν ήταν AMD vs Intel. Και εντάξει να θέλεις να έχεις άποψη για το PC που θα στήσει ο άλλος με τα δικά Του λεφτά για δική Του χρήση, άντε να πεις ότι καταπίνεται αυτό, αλλά να έχεις άποψη και για το τι θα χώνει στο σώμα του; Βεβαίως και θα του πεις διότι είναι κινητή βόμβα. Και αύριο θα φταίει για τους 13 χιλιάδες θανάτους ο ανεμβολίαστος. Θα φταίει και για τους θανάτους που συνέβησαν ΠΡΙΝ τα εμβόλια. Διότι πως αλλιώς θα βγει η κυβέρνηση ηρωική και πετυχημένη; Υ.Γ. Μην με απογοητεύσετε. Θέλω να με πείτε και ΣΥΡΙΖΑΙΟ που στέλνει τον κόσμο στον θάνατο για να πέσει η κυβέρνηση. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
  6. yanni

    COVID-19

    Ψεκασμένη, μην ασχολείσαι. @acct Η διαφορά είναι ότι με τον covid δεν βλέπεις ποιος μπορεί να σε βλάψει, ενώ με το κάπνισμα δεν βλέπεις ποιον έχεις βλάψει. Άλλη μια διαφορά είναι ότι αν κυνηγούσε μια κυβέρνηση τους καπνιστές, αλλά κυνηγούσε, όχι χαζομαρούλες, θα έτρωγε μεγάλη μπουνιά(ούτε καρπαζιά) στις επόμενες εκλογές. Anyway, επειδή στο παρόν thread όποιος δεν είναι 100% συμβατός με συγκεκριμένη άποψη είναι ψεκασμένος επικίνδυνος ανήθικος καθίκι δολοφόνος δεν θα γράψω κάτι άλλο, για να μην σας συγχύσω περισσότερο. Υ.Γ. Υποκλίνομαι στον Κυριάκο. 12+ χιλιάδες νεκροί και θα του κάνουν άγαλμα σε κάθε πόλη της Ελλάδας, επειδή θα καίει τους ανεμβολίαστους στις πλατείες και τα πετσοκάναλα θα μεταδίδουν τις ειδήσεις ως χαρμόσυνα νέα. Υ.Γ.2 Αν διάβασα καλά σήμερα(αλλά βιαστικά) ο Άρης ο τιτανοτεράστιος ζήτησε να μην μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ ή κάτι τέτοιο;
  7. yanni

    COVID-19

    Τόσες δεκαετίες κανείς δεν κυνήγησε τους ενεργούς ή ακόμα και φανατικούς καπνιστές που καθιστούσαν όλους τους υπόλοιπους παθητικούς καπνιστές.
  8. yanni

    Γνώμες για σύνθεση υπολογιστή

    Ναι. Από την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να μπουν δύο NVMe κατευθείαν πάνω στην μητρική, θεωρώ ότι πρώτα αξιοποιείς αυτή τη δυνατότητα και μετά πας σε πιο αργές λύσεις, όπως SATA SSD και HDD. Αν δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί αποκλειστικά το brand Samsung και από την στιγμή που NVMe SSDs αξιόπιστων (θεωρώ) εταιριών παίζουν στις ίδιες τιμές, θεωρώ ότι βέλτιστη επιλογή είναι ο NVMe SSD. Αν οι 1TB NVMe ξεκίναγαν π.χ. από τα 100-110€, δεν θα σε απασχολούσα. Επιπλέον ο εν λόγω SSD της Samsung είναι με QLC μνήμες και οι QLC ακόμα θέλουν δουλειά.
  9. yanni

    Γνώμες για σύνθεση υπολογιστή

    Απλά η σκέψη μου είναι ότι στα λεφτά του Samsung QVO, μπορείς να πας και πάλι σε NVMe και να έχεις σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εγγύηση, τουλάχιστον σε διάρκεια. Χάνεται βέβαια η εγγύηση του ονόματος Samsung, που ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί πλήρως το αυξημένο κόστος σε κάθε περίπτωση. Η Kioxia, λόγω του ότι είναι Toshiba και η Kingston υποθέτω, αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Όποτε ένας NVMe στα 85-95€ ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή ως αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια. Οι οικονομικοί NVMe σε αυτές τις τιμές παίζουν με ταχύτητες μεταξύ 1,5 και 2,5 GB/sec, οι περισσότεροι είναι TLC και ο Kioxia έστω έχει 5 χρόνια εγγύησης έναντι 3 που έχουν άλλοι.
  10. yanni

    Από i3 8100 σε i7 9700k

    Ο i3 είναι 65W, οπότε την αγορά ψύκτρας δεν την γλυτώνεις.
  11. yanni

    Γνώμες για σύνθεση υπολογιστή

    Ερώτηση. Οι SSD θα πρέπει να είναι Samsung? Θέλω να πω ότι με λιγότερο από 100€ μπορείς να πάρεις έναν M.2 NVMe με παραπάνω από ικανοποιητικές για SSD επιδόσεις και να μην χρειαστεί να καταφύγεις στην λύση των δύο SSD. Πρόσφατα πήρα τον Kioxia Exceria SSD 1TB M.2 NVMe (Toshiba) ο οποίος μια χαρά μου φαίνεται και είναι στο ίδιο κόστος με τον SATA Samsung. Ή αν πας σε λύση με δύο SSD, θα μπορούσες να δεις τον Kioxia ως εναλλακτική του SATA Samsung, ο οποίος είναι και QLC, οπότε το λογικό θα είναι ότι ο Kioxia θα προσφέρει σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις από τον Samsung παντού. Η μητρική δέχεται δύο NVMe.
  12. yanni

    COVID-19

    Όταν το επιχείρημα είναι ο χλευασμός και η απαξίωση, υπάρχει όντως επιχείρημα; Ή μήπως απουσιάζει; Και σταματάω εδώ. Εξάλλου κακά τα ψέματα, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Ελπίζω να μην υπάρχει παρεξήγηση όσον αφορά αυτό.
  13. yanni

    COVID-19

    Ε μάλλον δεν ξέρει ότι είμαι στην κατηγορία των ψεκασμένων που έφαγε μπαν. Το 2 είναι λιγάκι "μισογεμάτο-μισοάδειο" ποτήρι και μπορεί να ερμηνεύεται από αυτούς που κάνουν τις ανακοινώσεις ανάλογα με τα κέφια με τα οποία σηκώθηκαν το πρωί.
  14. yanni

    COVID-19

    Μην ανησυχείς και έχεις λύσει πολλές απορίες με τα τελευταία σου ποστ.
  15. yanni

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Spoiler Κερδίζουν τα κοτόπουλα. Οι T-Rex πεθαίνουν όλοι από σαλμονέλα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.