Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Τερμάτισα το wolfenstein. Κανα άλλο τέτοιου στυλ ξέρει να προτείνει κάποιος;

 

Προχώρα και στο παρασύνθημα. Wolfenstein old blood. Είναι standalone prequel του new order, βγήκε μετά από αυτό.

Επίσης πολύ δυνατό, αν και πιο μικρό campaign (~10h αν θυμάμαι καλά).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κάνοντας διάλειμμα από το εκπληκτικό Pillars of Eternity μέχρι να βγει το 2ο expansion, βρήκα χρόνο και τελείωσα το Telltale Game of Thrones.

Έχω παίξει όλα τα προηγούμενα (Walking Dead, Wolf Among us, Borderlands) και συνεχίζω να μην μου αρέσει το gameplay. Περίμενα στο GoT να κάνουν κάτι καλύτερο, αλλά ήταν μια από τα ίδια. Διαφημίζουν ότι μπορείς να αλλάξεις την ιστορία αλλά οι αλλαγές είναι διακοσμητικές. Ακόμη και στο GoT όπου οι χαρακτήρες πεθαίνουν σαν μύγες.

Η μηχανή γραφικών πεπαλαιωμένη παρόλο που έβαλαν φίλτρο. Οι συζητήσεις τραγικές και οι απαντήσεις ακόμα χειρότερες αφού δεν ξέρεις με τί ύφος θα γίνει η ερώτηση. Απουσία gameplay, ακόμα και οι σκηνές όπου χειρίζεσαι τον χαρακτήρα είναι ανούσιες.

Μόνο το Wolf Among Us μου έχει αρέσει, και αυτό γιατί πήγαινε στο detective στιλ όπου και είχε περισσότερα να κάνεις και πιο ενδιαφέρουσα ιστορία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τέλος και το SOMA. Καταπληκτική δουλειά, ένα καλοδουλεμένο σενάριο που πραγματικά σε εγκλωβίζει στον κόσμο του, σου δημιουργεί απορίες και σε αφήνει να δώσεις μόνος σου την ερμηνεία που σε βολεύει...

Link to comment
Share on other sites

Τέλειωσα το Just Cause 3. Την κεντρική ιστορία δηλαδή, αφού είναι open world και μπορείς να το συνεχίσεις όσο θέλεις. Μου πήρε ~50 ώρες, χωρίς να κάνω σχεδόν τίποτα από τις παράλληλες αποστολές και τα challenges που είχε.

 

Τώρα, θα πιάσω το Tomb Raider, αφού το πήρα με την "προσφορά" των 10 €.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τέλος το Pillars of Eternity. Μαγεία, από τα καλύτερα RPG που έχουν βγει! Όμορφος και περίπλοκος κόσμος, ωραίες ιστορίες, σε απορροφούσε για ώρες.

Το expansion είχε πολύ καλές ιδέες και μεγάλη διάρκεια, άξιζε και εκείνο τα λεφτά του.

Στα αρνητικά του η έλλειψη "κακών" companion και η μικρή αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Ενώ οι χαρακτήρες είχαν ωραίο background, έλειπαν χαρακτήρες με evil allignment. Επίσης πολλές ωραίες ιδέες δεν αναπτύχθηκαν καθόλου (π.χ. φυλακισμένοι NPCs).

Εν κατακλείδη, συγκρίνεται άμεσα με το ιερό τέρας Baldurs Gate και ανυπομονώ για το 2ο!

Περιμένοντας την 390 καθώς η 6970 έφαγε τα ψωμιά της (ούτε το XCOM 2 δεν μπορεί να τρέξει καλά στα medium)....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

οχι του πλαισιου :D...τεσπα... ο Γεράρδος από τη Ρίβια (μέσα από την Ρίβια και όχι από κανένα κωλοχώρι στα πέριξ) εχει πολλή δουλειά ακόμα. Είμαι lv28 κάνοντας δευτερεύουσες αποστολές ενώ η κύρια είναι σε lv14-15...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.