Olianna Ιανουάριος 19, 2016 #2241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Την έχει κάνει πολυθρόνα, αλλά αυτή τον παίρνει ακόμα αγκαλιά!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 19, 2016 #2242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Μακαιρώσω είναι αυτό, με το συμπάθειο. Meet Άρκος. jfc. Τι'ν'τούτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 19, 2016 #2243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Carpathian shepherd? Δεν ειμαι σιγουρος. Παντως του τρεχει το σαλακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 19, 2016 #2244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Central Asian shepherd με καυκάσιο είναι. Σαλάκι γιατί προσπαθούσε να κάνει κομματάκια μια παντόφλα. Σε νορμαλ καταστάσεις είναι χωρις σαλια :ρ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 19, 2016 #2245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Αν ειναι ετσι για την παντοφλα, που να ηταν και μπριζολα εκει απεναντι 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιανουάριος 19, 2016 #2246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2016 Φατσουλες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jpavly Ιανουάριος 20, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #2247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2016 Το κοπρόσκυλό μου, η Arya, όνομα και πράγμα. Μικρόσωμος μπελάς με δυναμικό χαρακτήρα. Μας έφτασε σπίτι από μία φιλοζωική στην Κυπαρισσία πριν 4 μήνες. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 6, 2016 #2248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Xaxaxaxaxaxaxaxa τι πόζα είναι αυτή στον ύπνο!! <3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 6, 2016 #2249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Είναι πιθανό να γύρισε έτσι επειδή ένιωσε ασφάλεια Και ειναι και γλύκα ταυτόχρονα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olianna Φεβρουάριος 6, 2016 #2250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2016 Η φιλοζωική στην Κυπαρισσία σχετίζεται με μια Βασιλική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Φεβρουάριος 9, 2016 #2251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 21, 2016 #2252 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Ρε παιδιά πάω το σκύλο σε ενα παρκο χθες,πριν μπω, πάντα ρωτάω 'Ειναι αρσενικός,θα υπαρξει κανα θέμα'? Μου λέει ενας καλύτερα μη το βάλεις μεσα. Του λέω δε δημιουργει πρόβλημα.Δε λέει τπτ. Τον βάζω μέσα.Απευθειας του βγάζω το λουρί γιατί αλλιως δημιουργει πρόβλημα και ταυτοχρονα βλέπω τον αλλον να ψιλοκρατάει-απομακρυνει τον σκύλαρο του.Μετα απο 15 δευτερα ο σκύλος ξαφνικά πιάνει-δαγκώνει τον δικό μου απο το λαιμο και του επιτιθεται καθως και τον εσερνε για καμια 10αρια μέτρα, με το δικου σκυλακο-πολυ μικρότερος σε μέγεθος αλλα υποθετω σε ηλικια-να κλαίει και να ποναει. Πιανω τον σκύλαρο απο το λουρι για να τον τράβηξω απο το δικο μου αλλα λογω μεγεθους κοντεψε να με κατεβασει εκεινος.Ηρθε και ο bro εκεινη τη στιγμη και τον τραβηξαμε μαζι και τον δωσαμε στο αφεντικο του χωρις αυτος να κανει γενικα πολλα για να τους σταματησει.Και μετά που λεει, σου ειπα να μην τον βάλεις μεσα.Εντωμεταξει καμια 6 σκυλια ειχε μεσα το παρκο.Και εφυγα μακρια,ευτυχως ο σκυλος μου μονο μια γρατζουνια ειχε, και περιμενα να φυγει αυτος για να τον αφησω ελευεθερο. Επιτρεπονται αυτά ρε παιδια?ΟΚ ειναι πάρκο αλλα αφου ξερεις οτι ο σκύλος ειναι επικυνδυνος, τι τον αφήνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 21, 2016 #2253 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Δεν το κατάλαβα... Ο δικός σου σκύλος ήταν ελεύθερος, σωστά; Ο άλλος τι φταίει που ο δικός σου πήγε απάνω του; Δεμένο δεν τον είχε εκείνον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 21, 2016 #2254 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Οχι οχι δε με καταλαβες. Λεω Παράθεση Μετα απο 15 δευτερα ο σκύλος του ξαφνικά πιάνει-δαγκώνει τον δικό μου απο το λαιμο και του επιτιθεται καθως και τον εσερνε για καμια 10αρια μέτρα, με το δικου σκυλακο-πολυ μικρότερος σε μέγεθος αλλα υποθετω σε ηλικια-να κλαίει και να ποναει. Και οι δυο ηταν ελευθεροι, στο παρκο αυτο γενικα ολοι ειναι free,ειναι περιφραγμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 21, 2016 #2255 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 36 minutes ago, artyom said: Ρε παιδιά πάω το σκύλο σε ενα παρκο χθες,πριν μπω, πάντα ρωτάω 'Ειναι αρσενικός,θα υπαρξει κανα θέμα'? Μου λέει ενας καλύτερα μη το βάλεις μεσα. Σκέψου να μη ρώταγες, και να μη σου απάνταγε κιόλας Το ότι ο δικός σου σκύλος δε δημιουργεί πρόβλημα δε σημαίνει ότι ο άλλος σκύλος δε... σκυλιάζει από την παρουσία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 21, 2016 #2256 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 Aς έβγαζε αυτός τον δικό του.Σα τους μπάστακες θα περιμεναμε ουρά απέξω επείδη αυτός έχει προβληματικό ή ίσως ανεκπαιδευτο σκύλο? Εγώ θεωρώ τέτοια σκύλια πρέπει να μπαινουν σε πάρκα οταν δεν υπαρχει αλλος σκυλος.Οχι να μπαινει,και μετά ολα τα επομενα να μη μπορουν να μπουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 21, 2016 #2257 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 1 minute ago, artyom said: Οχι οχι δε με καταλαβες. Λεω Και οι δυο ηταν ελευθεροι, στο παρκο αυτο γενικα ολοι ειναι free,ειναι περιφραγμενο. Τότε και οι δύο φέρετε ευθύνη. Περισσότερο εκείνος, αν γνωρίζει ότι ο δικός του δημιουργεί προβλήματα και τον αφήνει ελεύθερο. Αν έκανε ζημιά στον δικό σου, ή σε όποιον άλλο, με μια απλή καταγγελία, πάει για ευθανασία πες του ηλίθιου. Εμένα ο δικός μου ήταν πολύ φιλικός με άλλα σκυλιά, είχε κοινωνικοποιηθεί από 4 μηνών σε σχολή, αλλά μπορεί να ήταν επιθετικός αν πλησίαζε άλλο σκυλί το μωρό. Μια φορά, σε αδέσποτο όμως, πήγε να το σκοτώσει με το που έφτασε τον μπέμπη στα 3 μέτρα. Με δυσκολία τον τράβηξα και μιλάμε για ένα σκυλί που έπαιζε τακτικά μαζί του, το ταΐζαμε, το ποτίζαμε και γενικά το γνώριζε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 21, 2016 #2258 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2016 9 hours ago, artyom said: Aς έβγαζε αυτός τον δικό του.Σα τους μπάστακες θα περιμεναμε ουρά απέξω επείδη αυτός έχει προβληματικό ή ίσως ανεκπαιδευτο σκύλο? Εγώ θεωρώ τέτοια σκύλια πρέπει να μπαινουν σε πάρκα οταν δεν υπαρχει αλλος σκυλος.Οχι να μπαινει,και μετά ολα τα επομενα να μη μπορουν να μπουν. δεν είχα δει την απάντηση στο γουίζαρντ ότι ήταν ελεύθερος ο σκύλος. προφανώς, εφόσον τον είχε λυτό και δεν ενδιαφέρθηκε να τον δέσει, είναι κάφρος, και μπορείς να του κάνεις καταγγελία όπως είπε κι ο Γιώργος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 29, 2016 #2259 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2016 53 minutes ago, Pokemon640 said: Ψάχνω ποντίκια (αρουραίους όχι logitech ), σαν αυτούς εδώ. Αν έχει/εκτρέφει κανείς ας μου στείλει pm φτάνει μόνο μη δει ο αστρολάβος αυτό το post! Μίλα με αυτόν: https://www.facebook.com/Reptilianostra-245238285547747/ Μπορεί να σου βρει τα πάντα και σε πολύ καλές τιμές. Ο ιδιοκτήτης, Μαρίνος, ήταν καθηγητής Πανεπιστημίου, πριν κάνει το μαγαζί και είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 21, 2016 #2260 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2016 Δεν βλέπω καμία διαφορά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts