Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

Αναβάθμιση κ ανανέωση στην ίδια τιμή από 300 σε 500...

Το voucher θα τελειώσει πριν την ληξη του συμβολαίου κ για 4-5 μήνες θα είναι κάποια λεφτά παραπάνω.

Screenshot_2025-11-11-11-41-51-51_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.thumb.jpg.ceea41a275fe96137f8930943038ec48.jpg

• Like 4
  • 2 weeks later...

Επιτέλους η αναβάθμιση στο Internet. Αλλαγή παρόχου και ταχύτητας από 300Mbps σε 1000Mbps με λιγότερα λεφτά και με λιγότερες αποσυνδέσεις.

Επόμενη πίστα:
Τώρα πρέπει κάπως να φτιάξω ethernet γραμμή από το router στο γραφείο χωρίς να υπάρξει γκρίνια / παντόφλα. 😛 

Full ταχύτητα από wifi μόνο σε ότι έχει οπτική επαφή με το router αλλιώς, σε όλο το σπίτι μέσω wifi (repeater) έχουμε σταθερά ~300-500Mbps, μέχρι στιγμής διαβάζω αρκετά "κακά" για το FRITZ!Box 5530 Fiber τα οποία αφορούν το wifi που όντως έχει τυχαίες αυξομειώσεις. 

image.png.c781769e0a6c56e094224f99fadb483e.png

• Like 3
  • Wow 1

Μεγειές. Βλέπω ότι είσαι Cosmote, οπότε παντοφλοαπωθητική λύση μπορεί να είναι και αυτή:

WWW.COSMOTE.GR

COSMOTE

Πληρώνεις κάτι παραπάνω και χάνεις κάποια ευελιξία στις ρυθμίσεις, αλλά η καλωδίωση είναι μια διακριτική ίνα. Μπορείς να αγοράσεις ή να νοικιάζεις τον εξοπλισμό.

• Like 1
(edited)
52 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε:

Μεγειές. Βλέπω ότι είσαι Cosmote, οπότε παντοφλοαπωθητική λύση μπορεί να είναι και αυτή:

WWW.COSMOTE.GR

COSMOTE

Πληρώνεις κάτι παραπάνω και χάνεις κάποια ευελιξία στις ρυθμίσεις, αλλά η καλωδίωση είναι μια διακριτική ίνα. Μπορείς να αγοράσεις ή να νοικιάζεις τον εξοπλισμό.

Ευχαριστώ πολύ!

Τώρα δοκίμασα στο γραφείο με ethernet στο κεντρικό docking station από το FRITZ!Repeater 1200AX που μου έδωσαν. 
Επειδή δεν συνδέεται με ethernet στο router καταλαβαίνω ότι λόγω dual band η μέγιστη ταχύτητα είναι αυτή που λαμβάνω ήδη. 
Τα αποτελέσματα είναι σαφώς καλύτερα και πιο σταθερά από το wifi που είχα πριν:
18499088279.png

Το κάθε access point (στην υπηρεσία της cosmote μου έστειλες) συνδέεται με οπτική σωστά;  Οπότε μιλάμε για "μόνιμη" εγκατάσταση στον χώρο και πρακτικά αλλάζουμε και το router και προσθέτουμε όσα access point θέλουμε.
(PS. Το να κάτσω να χάσω 5-10 ώρες το να το στήσω εγώ βγαίνει πιο φθηνή η υπηρεσία της cosmote είναι η αλήθεια)

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew
2 minutes ago, BasiliCeLew said:

Το κάθε access point (στην υπηρεσία της cosmote μου έστειλες) συνδέεται με οπτική σωστά;  Οπότε μιλάμε για "μόνιμη" εγκατάσταση στον χώρο και πρακτικά αλλάζουμε και το router και προσθέτουμε όσα access point θέλουμε. 

Ναι, οι συσκευές συνδέονται με οπτική και μπορείς να βάλεις μία σε κάθε δωμάτιο, μέχρι του ορίου που υποστηρίζει η υπηρεσία (νομίζω 16).

Τα AP είναι WiFi 7, οπότε μπορείς πρακτικά να έχεις τη μέγιστη ταχύτητα της γραμμής σε κάθε χώρο που τη χρειάζεσαι.

Στα θετικά η δωρεάν (για την ώρα) εγκατάσταση και το αισθητικό αποτέλεσμα (χάρη στη διάφανη ίνα και την ευελιξία στην όδευση).

Στα αρνητικά το κόστος (είτε με μίσθωση είτε με αγορά) και οι περιορισμοί στην παραμετροποίηση από την εφαρμογή.

• Like 1