automatos Ιανουάριος 9, 2014 #361 Ιανουάριος 9, 2014 Το nkpro ηταν με φορμουλακια και δν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε, γιαυτο ρωταω .
akis_z80 Ιανουάριος 9, 2014 #362 Ιανουάριος 9, 2014 Γιατί θα το άφηνες στην πραγματικότητα. Αναλόγως το αυτοκίνητο. Πχ έχω κάνει hotlap (υπάρχει και to log ) με punto esseesse όπου δε χρειαζόταν καθόλου άφημα του γκαζιού στις αλλαγές. Ούτε τσικ δεν έκανε το άτιμο. To ίδιο και με διάφορα άλλα αμαξάκια τύπου s2k, type-r κλπ που αντέχουν τρελούς καννιβαλισμούς χωρίς διαμαρτυρίες. Μη σου πω ότι τους ζητάνε κιόλας!!! απο τα σιμς που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μονο το live for speed και το iracing μου εδωσε το σωστο feedback που αναζητουσα γιαυτο ειμαι λιγο "περιεργος" Στο παρελθόν έλιωνα στο LFS. Οτιδήποτε άλλο μου ξίνιζε. Πχ το iracing δε μου άρεσε καθόλου, καλά το λένε μερικοί ice-racing. Το AC είναι ε-ξαι-ρε-τι-κό και θα γίνει ακόμα καλύτερο στο μέλλον. Οπότε βουρ δίχως σκέψη ΚΤΤΜΓ!
automatos Ιανουάριος 9, 2014 #363 Ιανουάριος 9, 2014 παιδια περασαν ολοκληρες 5 ωρες μεχρι να ψησετε το αγορασα μολις εβαλα την παλια g25 κανει ινσταλ και σας λεω τις εντυπωσεις μου:fun:
PetrosD Ιανουάριος 9, 2014 #364 Ιανουάριος 9, 2014 Αναλόγως το αυτοκίνητο. Πχ έχω κάνει hotlap (υπάρχει και to log ) με punto esseesse όπου δε χρειαζόταν καθόλου άφημα του γκαζιού στις αλλαγές. Ούτε τσικ δεν έκανε το άτιμο. To ίδιο και με διάφορα άλλα αμαξάκια τύπου s2k, type-r κλπ που αντέχουν τρελούς καννιβαλισμούς χωρίς διαμαρτυρίες. Μη σου πω ότι τους ζητάνε κιόλας!!! Τα καημένα! Δεν ήταν δικά σου, ε; Στο δικό μου 1-2 φορές το έχω κάνει από 1η σε 2α και άφησα όλη τη 2α κάτω και πολύ φοβάμαι ότι αν το κάνω και από 2α σε 3η πάνω σε στροφή, θα γυρίσει. Λοιπόν. Βρήκα το παιχνίδι, το εγκατέστησα. Μπαίνω στο μενού, διαλέγω πίστα και αμάξι, αλλά μετά, όταν πατάω start κάνει Loading για 1-2 sec. και μετά δεν κάνει τίποτα. Κάνω κάτι λάθος;
Samael Ιανουάριος 9, 2014 #365 Ιανουάριος 9, 2014 Ναι, δε το αγόρασες...! Του θείου ούτε εμένα έπαιζε, αλλά με τόσα θετικά σχόλια και 20κάτι € με έκπτωση το αγόρασα τελικά και δεν το μετάνιωσα.
akis_z80 Ιανουάριος 9, 2014 #367 Ιανουάριος 9, 2014 (edited) Τα καημένα! Δεν ήταν δικά σου, ε;Στο δικό μου 1-2 φορές το έχω κάνει από 1η σε 2α και άφησα όλη τη 2α κάτω και πολύ φοβάμαι ότι αν το κάνω και από 2α σε 3η πάνω σε στροφή, θα γυρίσει. Αν έχεις πισωκίνητο πολύ πιθανό να γυρίσει. Πάντως είναι κλασική τακτική των κοντράκηδων (μόνο στις ευθείες)! btw ωραίοι οι screwdrivers, βγαίνουν ακόμα; edit: όχι Update: Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 10, 2014 από akis_z80
akis_z80 Ιανουάριος 11, 2014 #368 Ιανουάριος 11, 2014 Για την ενεργοποίηση του photo mode(ελεύθερη κίνηση στην πίστα με τα βελάκια, depth of field, field of view, hdr, μετατόπιση του ήλιου!!) και των υπόλοιπων dev apps: ανοίγουμε το assetto_corsa.ini που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\ και βάζουμε: ENABLE_DEV_APPS=[B]1[/B] Μετά από αυτό, θα βρείτε τα κρυφά apps μέσα στο παιχνίδι στη δεξιά μπάρα μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Κάποιες εικόνες σε photo mode: Link Link Link Περιμένω και δικές σας δημιουργίες!! Και ένα ακόμα βιντεάκι από χτες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=udPAFL8E0mg&list=PLhiqoEvs_DG5VLkSkhD2Uh7IUGR_SZ4gz&feature=c4-overview-vl]AC hotlap - M3 E30 drift - Mugello (foot cam) +a bit of drifting - YouTube[/ame]
Maverick22 Ιανουάριος 11, 2014 #369 Ιανουάριος 11, 2014 Για την ενεργοποίηση του photo mode(ελεύθερη κίνηση στην πίστα με τα βελάκια, depth of field, field of view, hdr, μετατόπιση του ήλιου!!) και των υπόλοιπων dev apps:ανοίγουμε το assetto_corsa.ini που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Steam\SteamApps\common\assettocorsa\system\cfg\ και βάζουμε: ENABLE_DEV_APPS=[B]1[/B] Μετά από αυτό, θα βρείτε τα κρυφά apps μέσα στο παιχνίδι στη δεξιά μπάρα μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές. Κάποιες εικόνες σε photo mode: Link Link Link Περιμένω και δικές σας δημιουργίες!! Και ένα ακόμα βιντεάκι από χτες Κουλή παρατήρηση. Το κλειδί δεν είναι στη μίζα Κλεμμένο είναι ε. Drive it like you stole it που λένε
PetrosD Ιανουάριος 11, 2014 #370 Ιανουάριος 11, 2014 (edited) You Good!!!!!! BTW, μούφα το παιχνίδι, δεν έχει κλειδί στη μίζα!!! EDIT: Με πρόλαβε... Σοβαρά τώρα, το παιχνίδι πρέπει να είναι κορυφαίο, (οπτικά τουλάχιστον) μιας και ήταν σα να ήμουν μέσα στο δικό μου, και οι κινήσεις του τιμονιού ίδιες. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2014 από PetrosD
Helly Ιανουάριος 11, 2014 #371 Ιανουάριος 11, 2014 ..και σε ηχο δε παει ασχημα.Ρε εχει ενας γνωστος παππους μια παρατημενη e30 ιδια λετε να την δανειστω?Με βαλκε σε σκεψεις το videaki
liakjim Ιανουάριος 13, 2014 #372 Ιανουάριος 13, 2014 Το RSR Live timing , αναβαθμίστηκε στην 2.0.008 .Μια από τις νέες δυνατότητες είναι η προσθήκη φίλτρων για controllers, λαστιχα κτλΟπότε το ήξερα : RSR LiveTiming to Assetto CorsaΕπίσης akis_Z80 τους έχεις πάρει τα σώβρακα στο drag ε? RSR LiveTiming to Assetto Corsaχαχαχαχα
djkostas Ιανουάριος 13, 2014 #373 Ιανουάριος 13, 2014 Αχαχαχα έλιωσα στο γέλιο λέμε. Δεν άφησε ούτε έναν να βάλει το όνομα του στο drag o εγωίσταρος .......
PetrosD Ιανουάριος 13, 2014 #374 Ιανουάριος 13, 2014 Ανακάλυψα γιατί δεν παίζει το παιχνίδι σε εμένα. Έχω λέει παλιά κάρτα γραφικών που δεν υποστηρίζει DX 10.1Πάμε για έξοδα...
wiznick Ιανουάριος 13, 2014 #375 Ιανουάριος 13, 2014 (edited) Για να παιξεις με παλια καρτα γραφικων κανε το παρακατω που ειπε ο φιλος σε παλιοτερο ποστ:ας μου δωσει καποιος 0.1 dxeditτο εφτιαξα[DX11]MAXIMUM_FRAME_LATENCY=0MIP_LOD_BIAS=-1 ; GO NEGATIVE (ie. -1) TO SHARP THE IMAGESHADOW_MAP_BIAS_0=0.000002SHADOW_MAP_BIAS_1=0.000015SHADOW_MAP_BIAS_2=0.0003ALLOW_UNSUPPORTED_DX10=1 ; UNSUPPORTED USE AT YOUR OWN RISKτο DX10=1 (απο 0 που ηταν)στο αρχειο dx11.ini τα κανεις αυτα, θα το βρεις στον φακελο /system/cfg Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2014 από wiznick
akis_z80 Ιανουάριος 13, 2014 #376 Ιανουάριος 13, 2014 [MENTION=15353]liakjim[/MENTION] [MENTION=13254]djkostas[/MENTION] I did it for teh lulz Θα (πρέπει να) μηδενιστούν οι χρόνοι όταν διορθωθεί το πρόβλημα με την τακτική "παίρνω φόρα στο dragstrip". [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] με μια κάρτα AMD 7790 πιστεύω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις το παιχνίδι με κάποιους συμβιβασμούς βέβαια στις σκιές και στις αντανακλάσεις.
akis_z80 Ιανουάριος 14, 2014 #378 Ιανουάριος 14, 2014 Πέτρο πώς σου φάνηκε; Γίνεται τίποτα με την 7200; Την Παρασκευή το update φέρνει την BMW 1M coupe με χειροκίνητο κιβώτιο.. Κλείνω το ποστ με ένα παράδοξο που έγινε πριν λίγο. Άλλοι έχουν τα best splits, άλλος την "pole" ε χε χε.. Αυτά τα ποστάρω για να τα βλέπει ο [MENTION=13254]djkostas[/MENTION],να ρίχνει κάνα 2 sec το χρόνο για πλάκα και μετά να ψαχνόμαστε!
kyr.. Ιανουάριος 15, 2014 #379 Ιανουάριος 15, 2014 καποια αλλη ενημερωση με το τι θα περιεχει το update εχουμε?
Dolly Ιανουάριος 15, 2014 #380 Ιανουάριος 15, 2014 Δεν το έχω παίξει, αλλά είδα το ντεμο του [MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] και αρρώστησα με τον ήχο... αχχχ αναμνήσεις γαμώ τα πριόνια της bmw....
Recommended Posts