meloszp Νοέμβριος 8, 2013 #161 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Για να μη κάθομαι και γράφω κατεβατό, κοιτάξτε εδώ τι προβλήματα πρέπει να λυθούνhttp://www.mapmodnews.com/article.php/Call-of-Duty-Ghosts-Patch-wishlist-pc Το multiplayer το βρίσκω ΕΝΤΕΛΩΣ unplayable για την ώρα. Ας ελπίσουμε να βγει patch σύντομα που να φτιάχνει τουλάχιστον mouse lag, fov cap, ping indicator Έως τοτε, Los Poulos! Ποτε θα τα φτιαξουν ολα αυτα αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Νοέμβριος 8, 2013 #162 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Ποτε θα τα φτιαξουν ολα αυτα αραγε?Ποτέ , ετοιμάζουν ήδη το επόμενο CoD με την Trey. Οπότε μαρμάγκα το καλοκαιράκι για το GHOSTS.Όπως την έπαθε το MW3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Νοέμβριος 8, 2013 #163 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Έχετε ξαναδεί leopard να τρέχουν σαν Ferrari??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 8, 2013 #164 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Παιδιά το Multi μου αρέσει πολύ, το game τουλάχιστον με το PC μου και με μια 6870 που έχω παίζει πολύ καλά σε full HD με texture high και κλειστο ΑΑ και shadows, το παιχνίδι είναι καλό και αν φτιάξουν και το fov θα είναι ακόμα καλύτερο, είχε κάνεις εδώ κρασαρίσματα ? γιατί παντού διαβάζω για crash και για low performance pop ups Κτλ τα είδε κανείς ? και αν με τι Pc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Νοέμβριος 8, 2013 #165 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Παιδιά το Multi μου αρέσει πολύ, το game τουλάχιστον με το PC μου και με μια 6870 που έχω παίζει πολύ καλά σε full HD με texture high και κλειστο ΑΑ και shadows, το παιχνίδι είναι καλό και αν φτιάξουν και το fov θα είναι ακόμα καλύτερο, είχε κάνεις εδώ κρασαρίσματα ? γιατί παντού διαβάζω για crash και για low performance pop ups Κτλ τα είδε κανείς ? και αν με τι Pc ?Δεν ξέρω για τους άλλους, οπότε θα μιλήσω για αυτά που αντιμετωπίζω εγώ (στο multiplayer πάντα, το single μόλις που μπήκα να το δοκιμάσω). Το pc είναι ακριβώς αυτό που έχω στην υπογραφή μου.Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι έχω mouse lag. Το ποντίκι το νιώθω unresponsive, σα να έχω ένα κάρο input lag α λα vsync style (εννοείται το έχω κλειστό). Δε μπορώ να στοχεύσω με τίποτα. Δοκίμασα ό,τι μπακαλίστικο fix κυκλοφορεί στο internet αλλά τζίφος. Επόμενο fail, το fov κλειδωμένο στα 65. Μετά από μισή ώρα με πιάνει πονοκέφαλος ---> quit.Τρίτο και καλύτερο, ζουμάρεις στο sniper ----> fps drop με οποιαδήποτε graphic settings (μόσο οι hardscopers το φχαριστιούνται για την ώρα :happy2:).Γενικά το gameplay είναι stuttery/jittery με ό,τι settings κι αν βάλω, πρόσθεσε σε όλα αυτά και την απουσία ping indicator, lock στα 90 fps και έχεις ένα ελεείνο console port, ένα μεγαλειώδες FU της infinity ward στους pc gamers. Θα διορθωθεί τίποτα από αυτά (και σύντομα); Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 8, 2013 #166 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Δεν ξέρω για τους άλλους, οπότε θα μιλήσω για αυτά που αντιμετωπίζω εγώ (στο multiplayer πάντα, το single μόλις που μπήκα να το δοκιμάσω). Το pc είναι ακριβώς αυτό που έχω στην υπογραφή μου.Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι έχω mouse lag. Το ποντίκι το νιώθω unresponsive, σα να έχω ένα κάρο input lag α λα vsync style (εννοείται το έχω κλειστό). Δε μπορώ να στοχεύσω με τίποτα. Δοκίμασα ό,τι μπακαλίστικο fix κυκλοφορεί στο internet αλλά τζίφος. Επόμενο fail, το fov κλειδωμένο στα 65. Μετά από μισή ώρα με πιάνει πονοκέφαλος ---> quit.Τρίτο και καλύτερο, ζουμάρεις στο sniper ----> fps drop με οποιαδήποτε graphic settings (μόσο οι hardscopers το φχαριστιούνται για την ώρα :happy2:).Γενικά το gameplay είναι stuttery/jittery με ό,τι settings κι αν βάλω, πρόσθεσε σε όλα αυτά και την απουσία ping indicator, lock στα 90 fps και έχεις ένα ελεείνο console port, ένα μεγαλειώδες FU της infinity ward στους pc gamers. Θα διορθωθεί τίποτα από αυτά (και σύντομα); Για να δούμε...Πρόβλημα με το mouse έχω και εγώ αλλά έχω windows 8.1 και είναι λογικό απο τα windows, αλλά είδα το game και σε άλλο pc Phenom II 965@3.8Ghz , 8gb ram, GTX480 και το game με μισά med μισά high options τρέχει απίστευτα καλά, α ξέχασα να αναφέρω με windows 7, G400 mouse αλλά δεν έχει περασμένο το setpoint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 9, 2013 #167 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Το πρώτο patch βγήκε και το game είναι πολύ καλύτερο αν φτιάξουν και το fov θα είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 9, 2013 #168 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Πολυ δυνατα γραφικα. Υπαρχουν κορυφαια textures σε αυτο το παιχνιδι. Απλα εχει και καποια που δεν τα φτιαξανε και χαλαει την εικονα. Πολυ δυνατο το tessellation. Γενικα πολυ ανεβασμενο. Βεβαια καπου τους κρεμασε το engine γιατι ακομα και ο Τιτανας ζοριζεται αλλα σπανια θα πεσει κατω απο 60 fps σε 2560χ1440. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulgore1 Νοέμβριος 10, 2013 #169 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Παντως δεν φενονται καλα τα πραγματα στο Metacritic.Απιστευτα χαμηλο το User Score Call of Duty: Ghosts for PC Reviews - Metacritic :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 10, 2013 #170 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Εγω λεω οτι ειναι τυχεροι εκει στην Dice που δε βγαινει το Titanfall πριν τα χριοστουγεννα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 10, 2013 #171 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Πολυ δυνατα γραφικα. Υπαρχουν κορυφαια textures σε αυτο το παιχνιδι. Απλα εχει και καποια που δεν τα φτιαξανε και χαλαει την εικονα. Πολυ δυνατο το tessellation. Γενικα πολυ ανεβασμενο. Βεβαια καπου τους κρεμασε το engine γιατι ακομα και ο Τιτανας ζοριζεται αλλα σπανια θα πεσει κατω απο 60 fps σε 2560χ1440. :suicide2: Εγω λεω οτι ειναι τυχεροι εκει στην Dice που δε βγαινει το Titanfall πριν τα χριοστουγεννα... ιδιος διανομεας απο πισω (ΕΑ), ξερουν τι κανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Νοέμβριος 10, 2013 #172 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 To Single ο τελείωσα χθές, πολυ πιο ενδιαφέρον συγκρινομενο με το SP του BF4, πολλά διαφορετικά "τερεν" και concepts και μου φαινεται οτι ειναι και "μεγαλύτερο". Πέρασα καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 10, 2013 #173 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 ρε παιδια εγω δεν τα βλεπω καλα τα πραγμτα πολυ ομιχλη σκονη θολουρα μονο στο διαστημα ηταν καθαρα και ωραια τα γραφικα,οταν ξανακατεβηκα κατω τα ιδια χαλια δηλ..... καπου διαβασα οτι δεν κραταει της ultra ρυθμησεις το παιχνιδι ισχυει??? ειμαι στην αρχη ακομα αλλα απογοητευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Νοέμβριος 10, 2013 #174 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Για όσους έχουν ακόμα πρόβλημα με mouse lag/responsiveness ας δοκιμάσουν το fix του MarkC ESR - MarkC Windows 7 Mouse Acceleration Fix - Hardware ForumΜου έστρωσε τελείως το ποντίκι και πλέον μπορώ να παίξω άνετα, βγήκε και σοβαρό fov changer οπότε gg! Ας φτιάξουν και το fps drop στο sniper και είμαστε σε καλό δρομο :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Νοέμβριος 10, 2013 #175 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Για όσους έχουν ακόμα πρόβλημα με mouse lag/responsiveness ας δοκιμάσουν το fix του MarkC ESR - MarkC Windows 7 Mouse Acceleration Fix - Hardware ForumΜου έστρωσε τελείως το ποντίκι και πλέον μπορώ να παίξω άνετα, βγήκε και σοβαρό fov changer οπότε gg! Ας φτιάξουν και το fps drop στο sniper και είμαστε σε καλό δρομο :clap:To fov changer μη το βάζεις ακόμα, μην φας κάνα vac ban, καλό είναι να περιμένεις λίγο ακόμα μήπως και βγάλουν κάνα ακόμα patch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 10, 2013 #176 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 εγώ έχω θέμα σαν να μου λαγαρή η κάμερα μαμοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Νοέμβριος 10, 2013 #177 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 εγώ έχω θέμα σαν να μου λαγαρή η κάμερα μαμοτο Για όσους έχουν ακόμα πρόβλημα με mouse lag/responsiveness ας δοκιμάσουν το fix του MarkC ESR - MarkC Windows 7 Mouse Acceleration Fix - Hardware Forum Επίσης άλλαξε το priority του παιχνιδιού από task manager σε normal, χαμήλωσε όλα τα γραφικά εκτός από image quality και texture resolution, κλείσε fraps, steam-in-game και afterburner-rivatuner (προκαλούν stuttering σε πολλούς).Hope it helps Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 10, 2013 #178 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 φιλε 1000 ευχάριστο τελικά msi και fraps ήταν τώρα παίζει μια χαρά πολύ λίγο ψιλό λαγαρή αλλα θα το βρω τι είναι δεν δοκίμασα πρώτα το fix που έστειλες μην χαλάσω καμια ρύθμιση από mouse γιατί παίζω και bf φαίνεται καλο παιχνίδι και διασκεδαστικό για να δούμε τώρα εάν θέλουμε να γράψουμε κάνα βιντεάκι η να δούμε με ποσα fps παίζουμε τι κάνουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 10, 2013 #179 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 afterburner-rivatuner (προκαλούν stuttering σε πολλούς).Όταν τα φωνάζει ο seba κάτι κηπουροί σκάβουν στους αγρούς!Εμενα παντως παιζει τέλεια με biosακι χωρις ιχνος lag, stutter και λοιπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 10, 2013 #180 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 biosακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.