Jump to content



cod mw3 και το έκτρωμα της HOL(netfaster IAD2)


gdp77

Recommended Posts

Ό,τι λέει ο τίτλος... Υπάρχει κάποιος που να έχει καταφέρει να ρυθμίσει το πιο σιχαμένο router ever για να παίζει απροβλημάτιστα (open nat) το cod mw3? Όυτε απο firewall off , ούτε από DMZ ,ούτε από port forwarding καταλαβαίνει τίποτα (άνιωθο).Το αποτέλεσμα είναι πάντα "nat type: strict" ενώ άλλες φορές δεν μπορώ καν να συνδεθώ στους servers...

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή παίρνω ένα router, το καρφώνω και θα παίξει; Δε θέλει ρυθμίσεις; Επιπρόσθετα επειδή είμαι σε δύσκολη περιοχή πολλές φορές έχει χρειαστεί να επικοινωνώ με το support και μου κάνουν εξ αποστάσεως ρυθμίσεις στη γραμμή για να μπορώ να έχω και αυτά τα ρημάδια τα 2 mbps. Θα μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν χρησιμοποιώ το δικό τους router?

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το δικό τους. Είχα ένα Vigor 2800 και αργότερα πήρα έναν Netgear. Με το router της Forthet τότε, χρειαζόμουν resets. Με το Vigor, ποτέ. Ούτε με τον NG. Απλά δεν έπεφτε η γραμμή.

Όσον αφορά ελέγχους, δεν τους χρειάζεται το router τους, αυτό έχει να κάνει με ρυθμίσεις που ίσως χρειαστεί. Δεν έχουν λόγο να πειράξουν ξανά το router.

Link to comment
Share on other sites

Χρειάστηκε να κάνεις ρυθμίσεις στο netgear ή είδε τη γραμμή και έπαιξε μόνο του? HOL έχεις ή forthnet? Σε ποιο netgear αναφέρεσαι? Την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία και με ψήνεις να τσιμπήσω κάποιο ρουτεράκι τους... (αν βρω και τα φράγκα)

Link to comment
Share on other sites

Όταν γύρισα σε HOL το πήρα. Πριν είχα το Vigor αλλά το άλλαξα γιατί δεν ήταν ADSL2+.

Αρχικά παιδεύτηκα να του περάσω τις ρυθμίσεις που είχε το IAD2, γιατί για κάποιο λόγο δεν ήθελε να τις αποθηκεύσει (διορθώθηκε με αλλαγή firmware). Έτσι, δοκίμασα να του τρέξω το auto-detect και τις πέρασε όλες μόνο του σωστά. Θυμάμαι είχα δει και 1900 ώρες connected. Απίστευτη σταθερότητα. Μόνο του μειονέκτημα τη μικρή εμβέλεια του WiFi. Έχω το DGND3300, που όμως δεν υπάρχει πλέον. Το αντίστοιχο είναι το DGND 3700, αλλά παίζει στα 140€. Εναλλακτικά μπορείς να δεις το DGN 2200 στα 75€ και επειδή έχει εξωτερικές κεραίες, μπορεί με μια αλλαγή (~10€) να λύνεται και το πρόβλημα της εμβέλειας.

Link to comment
Share on other sites

καλοπροαίρετα το λέω αλλά λιώνεις στο linux και φοβάσαι ένα routeraki?

Δε γνωρίζω αν οι ρυθμίσεις της hol σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις της γραμμής είναι κλειδωμένες και αν μπορώ να τις βρω (και τυχον passwords κτλ) Στο ubuntu για ό,τι χρειαστώ υπαρχει μια ολόκληρη κοινότητα να ρωτήσεις. Εδώ δεν είναι έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Γενικα με τα ρουτερ στην γραμμη της HOL δεν θα έχεις θέμα.

Είχα ΟΤΕ με το ΖΤΕ που έδινε ο ΟΤΕ, την μέρα που γύρισε η γραμμή σε HOL συνεχιζε να παίζει κανονικά. Στην συνέχεια εβαλα το δικό τους να μου φύγει η απορία πόσο μ@λ@κια είναι ρουτερ που δίνουν. Χωρις να κάνω τίποτα στην μπρίζα και έπαιξε αμέσως.

Στην συνέχεια επειδη το έιχα και καθότανε δοκίμασα ενα Τhomson 585 που έδινε η forthnet, όπως το έβαλα χωρίς να πειράξω τίποτα λειτουργεί ακομα.

Κράτησα το συγκεκριμένο γιατι συγχρόνισε λίιιγο παραπάνω απο τα άλλα και με βολευει το interface του ρουτερ.

Και το έψαξα στο adslgr και επιβεβαιώθηκα οτι η γράμμη της HOL δινει ιντερνετ σε οτι ρουτερ.Απλά να έχει κάτι στο πεδίο username/password θελει. Γιαυτο και έπαιξε του ΟΤΕ και της Forthnet. Είχε username/password των παλιών συνδέσεων, τα vnp/vcn ηταν έτοιμα στο 8/35 οπότε και ηταν κομπλέ.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο ρουτέρι (ούτε η αδερφή μου έχει) θα σου πρότεινα, μιας και κατέχεις το linux, να το γυρίσεις σε bridge και να βάλεις κάποιο οpenwrt router. Έτσι θα έχεις απόλυτο έλεγχο και πολλές δυνατότητες. Ρίξε μία ματιά στο carambola2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.