.38-.45 Ιανουάριος 24, 2005 #321 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από morpheus [Σήμερα, στις 01:24] Φίλε αυτό μου το κανει και εμενα η Abit NF7-S (NF2)!Συγκεκριμενα απο cold boot οι θερμοκρασιες ειναι 2-3 βαθμους πανω και για να ερθουν στα κανονικα πρεπει να κανω save απο το BIOS. δε χρειαζεται να κανεις τετοια στο Abit NF7-S. οταν την ειχα, περιμενα να σταματησουν να ανεβαινουν οι θερμοκρασιες, και στο επομενο μπουτ ηταν οκ. σε εξαιρετικες περιπτωσεις ηθελε και 3ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 24, 2005 #322 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Δεν συμβαίνει παντα αυτό.Συνήθως όταν ειναι κρύο το PC και το ανοιγω. Να μετρήσω την τάση μόνος μου δεν παίζει γιατι δεν ξέρω πώς και δεν έχω και μηχανίματα. Πάντως στο έψαξα λίγο και δεν είμαι ο μόνος που έχω αυτό το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα αναφέρει και jeffstet έδω http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-43033-p-3.htmlαλλα δεν βρήκαν λύση.Επίσης εδώhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98770ο Yannis1976 εχει λογικά το ίδιο πρόβλημα το οποίο το λύνει με reset όπως λέει. Μήπως είναι προβληματικό το board? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 27, 2005 #323 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 αν υποψιαστω, πως αυτο που ακουγεται, οτι το POS πεθαινει μερα με τη μερα, συμβαινει και σε μενα, θα το πεταξω απο το παραθυρο και θα το παρω ενα pda. εκει που ηταν σταθερο πριν 24/7, τρωει μπλε οθονες και κανει ρεσταρτ. και στα boot απο εντελως κρυο, σταματαει, και κατι λεει για overclocked settings. μπαινεις στο bios και ειναι ενταξει μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 27, 2005 #324 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Η μητρική είναι μάπα!!Την αντιπάθησα από την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 27, 2005 #325 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 αν υποψιαστω, πως αυτο που ακουγεται, οτι το POS πεθαινει μερα με τη μερα, ... τι είναι το POS?? :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 27, 2005 #326 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 POS = Piece Of Shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 28, 2005 #327 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Δεν ειστε πολυ σαφεις...που ειναι το προβλημα-τα?Οτι δε δειχνει σωστες θερμοκρασιες ?Αυτο συμβαινει και με τη δικια μου...πρεπει να ειναι θεμα βιος. Τι αλλο δε σας αρεσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 28, 2005 #328 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Xm xm ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 28, 2005 Author #329 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Στα sata 1-2 τελικά υπάρχει lock ή όχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 28, 2005 #330 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 15:22] Στα sata 1-2 τελικά υπάρχει lock ή όχι ? Μόνο αυτά που είναι πάνω από το AGP είναι 100% σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιανουάριος 28, 2005 #331 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Χθες βράδυ λίγο μετά τις 1 και ενώ είμουν έτοιμος να σβήσω το PC για να πάω για ύπνο με... πρόλαβε το MSI!Χωρίς προειδοποίηση, απλά έσβησε και δεν ξανάναψε ποτέ! Δοκίμασα Clear CMOS, αλλαγή τροφοδοτικού, ξήλωσα όλες τις κάρτες, ξήλωσα όλο το motherboard από το κουτί και το δοκίμασα στον αέρα, αλλά τίποτα. Η μόνη και σταθερή αντίδραση του ήταν ένα πολύ αμυδρό τρεμόπαιγμα του Power LED όταν έδινα ρεύμε στο τροφοδοτικό.Μετά από αυτά, πακεταρίστηκε μαζί με όλα τα παρελκόμενα του και σήμερα το πρωί πηγαίνοντας για τη δουλειά το πήγα πίσω στο RAM-Shop που το είχα αγοράσει. Ήταν η πρώτη μου επαφή με το service τους, αλλά εξεπλάγην που το δοκίμασαν επιτόπου και μου έδωσαν αμέσως καινούριο. Δεν ξέρω αν... "έτυχε ή πέτυχε" αλλά ομολογώ πως δεν έχω συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση από ελληνικά μαγαζιά (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις στο Πλαίσιο).Για να δούμε λοιπόν τι "ψάρια" θα πιάσει το νέο κομμάτι... Το προηγούμενο, μου είχε αφήσει μέτριες εντυπώσεις. Δούλευε (για 1.5 μήνα πριν παραδώσει ξαφνικά το πνεύμα), με έναν Winchester 3000+ στα 2650 (9x295) με 1.55V αλλά με μνήμη στα 197MHz (ενώ περνούσε Memtest και SuperPi 32M με τη μνήμη στα 245, το Prime έβγαζε λάθη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 28, 2005 #332 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 θΑ ΑΝαφερω ενα προβλημα της δικς μου μητρικης ΜΣΙ νεο2 κανει ενα διαρκες και παρατεταμενο τουουου...παυση...τουουουο.. οπως τα βαπορια που σαλπαρουν δεν ειναι τοσο δυνατο το βουητο, ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Πηνιο ισως ? Ποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα ? Γιααα αφουγκραστειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 28, 2005 #333 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 ενταξει, αμα ζοριζεται τσιριζει, αλλα τη μπουρου δεν τη βαραει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 28, 2005 Author #334 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Μόνο αυτά που είναι πάνω από το AGP είναι 100% σίγουρα Ναι για αυτα το ξέρω, απλα επειδη λεω να βάλω κι αλλον ενα δισκο στο SATA 1 ή 2, ηθελα να ξέρω τι παίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 28, 2005 #335 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Κωστη μην τα βαλεις καλυτερα.....προς georgeADAMS : Και εμενα καπως ετσι ψοφησε και σχεδον πηρε μαζι και τον 3500+ , τελικα ηταν ενα απλο biow corruption μετα απο ενα πετυχημενο φλασαρισμα και μπουταρισμα στα "παραθυρα" Aλλα η μητρικη γ@μει , στο ματι μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 29, 2005 Author #336 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Κωστη μην τα βαλεις καλυτερα.....προς georgeADAMS : Και εμενα καπως ετσι ψοφησε και σχεδον πηρε μαζι και τον 3500+ , τελικα ηταν ενα απλο biow corruption μετα απο ενα πετυχημενο φλασαρισμα και μπουταρισμα στα "παραθυρα" Aλλα η μητρικη γ@μει , στο ματι μονο. Γιατι να μη τα βάλω ? Παιζει να γίνει μαμακία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2005 #337 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Παιζει , δεν κλειδωνουν , μετα τα 230 fsb αρχιζει και τα παιζει ο κοντρολλερ , τουλαχιστον σε μενα.Οποτε θα εχεις μερικα corruption και τα συναφη.Καλυτερη λυση ειναι να παρεις εναν εξτρα pci controller.Υπαρχει ενας της chronos στα 15 αψογος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 30, 2005 #338 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Τελικά μπήκα και εγώ στην παρέα τις msi αλλά έχω ένα πρόβλημαΈχω δοκιμάσει mod βιος τα 141 και 137 και δεν μπορώ να δώσω ρεύμα πάνω από 1,65 , μόλις επιλέξω 1,55 * 13% δεν το δέχεται , μέχρι το 10% δέχεται , τι να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 30, 2005 #339 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Γιώργο είναι επειδή έχεις Wini, στον Wini πρέπει να επιλέξεις 1.45(το max που δέχεται)x13% για να παίξει, εκτός και αν κάνω λάθος. Για παραπάνω μόνο με Vcore mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 30, 2005 #340 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Για παραπάνω μόνο με Vcore mod. Οχ .... Επίσης είδα το βιος 151 mod έχει κατάληξη αν θυμάμαι καλά κάτι σε s3 αντί για bin , πως θα το κάνω update ? Και κάτι τελευταίο . Μην με πετάξετε ντομάτες Γιατί δεν έχει επιλογή για volt στο chipset ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.