Jump to content



Αγορά ποντικιού.


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά...θέλω να αγοράσω ένα ποντίκι και να αφήσω το m310 της Logitech.

Πιο πολύ το θέλω για το BF4 γιατί με το m310 δεν παλεύετε η δουλειά... Το μόνο που έχω δει από κοντά και έχω δοκιμάσει σε φίλο είναι το corsair m65 και η αλήθεια είναι οτι με βόλεψε. Από άλλα ποντίκια δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω τι παίζει με τα lazer vs optical.

Το όριο στα χρήματα είναι στα 60 ευρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Link to comment
Share on other sites

Μιας και υπαρχει το θέμα, ειμαι με logitech g5 εδω και 8-9 χρονια. Το αλλο μονο ποντικι που με βολεψε ηταν ενα πολυ λιτο steelseries αν θυμαμαι καλα. Τι λετε για το G400 ? ιδιο ακριβως με το G5? ή κανα[ame=http://www.amazon.co.uk/Logitech-G500s-Laser-Gaming-Mouse/dp/B00CJAEZ78/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1406218231&sr=8-3&keywords=logitech+g400] G500s?[/ame]

Έγινε επεξεργασία από Bonito
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...το Rival όντως φαίνεται ωραίο, για τα Zowie πολύ λιτά και απλά μου φαίνονται, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αφού δεν έχω ιδέα...Υπάρχει κανα καινούργιο ποντίκι που να περιμένουμε να έρθει ; Δεν με πειράζει να το τρενάρω λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω επειδη ειμαι της Logitech χροοοονια τωρα θα πω την γνωμη μου με γνωμονα την εταιρεια αυτη...

Η μια επιλογη ειναι κατε με ειναι :

LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE - (ελαχιστα παραπανω απο το ποσο που δινεις ,αλλα αξιζει)

και η αλλη επιλογη ειναι (που τωρα ειδα την τιμη , παλιοτερα νομιζω ηταν πιο φθηνο ,αν και να μου πεις τετοιες υψηλες τιμες ειχε παντα το Cosmodata) ειναι :

https://www.skroutz.gr/s/281451/Logitech-Wireless-G700.html

Εγω αυτο εχω (εκτος απο το MX performance και το MX reovolution :p ) , πολυ καλο ποντικακι. Αν πιστευεις οτι θα σου κανει μπορεις να κανει υπομονη μηπως το βρεις στα μεταχειρισμενα. Εγω ετσι το πηρα 50 ευρωπουλα!!! :)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=15869]Dark Oblivion[/MENTION]

ενω και εγω εχω μια συμπαθια για logitech περιφεριακα, δε μπορεσα ποτε να ταιριαξω με wireless ποντικι, ειτε για gaming ειτε για γενικη χρηση. Φυσικα δεν εχω δοκιμασει αυτα τα καινουργια που εβαλες.

Link to comment
Share on other sites

@Dark Oblivion

ενω και εγω εχω μια συμπαθια για logitech περιφεριακα, δε μπορεσα ποτε να ταιριαξω με wireless ποντικι, ειτε για gaming ειτε για γενικη χρηση. Φυσικα δεν εχω δοκιμασει αυτα τα καινουργια που εβαλες.

Θυμαμαι στα 16-17 που πηγαινα στο σπιτι ενος φιλου (μεγαλυτερου και χωμενο μεσα στα pc) ... ειχε απο τα πρωτα trackball mouse (logitech) , δεν μπορουσα ουτε να το βλεπω. Ηθελε 'ενα γραφειο' μονο για το ποντικι (τροπος του λεγειν). Την απεχθανομουν αυτη την εταιρεια...

Μεχρι που επιασα στα χερια μου το πρωτο laser , wireless , επαναφορτιζομενο ποντικι (με δικη του μπαταρια και βαση). MX1000. Ερωτας ... Ημουν απο τους πρωτους που το πηραν. Τοτε εκανε (στην αρχη) 110 ευρω αν θυμαμαι?!Πολλα λεφτα τοτε για ποντικι... Αλλα κρατησε 6 χρονια. Δουλευα πιο τσιπιρικι στο Πλαισιο στα περιφερειακα... ερχοταν ποσος κοσμος να παρει ποντικι/πληκτρολογιο ,και απο συνηθεια η επειδη ακουγαν η ηξερα ολοι ελεγαν Microsoft. Εγω τους επειθα να παρουν το MX100. Μεχρι και σε πωλητες της Microsoft προσπαθησα να το πουλησω ... χα χα χα (δεν ηξερα οτι ηταν πωλητες :p ).

Απο τοτε μονο Logitech. Φαντασου οτι εχω αλλαξει 2 σετ logitech , αλλα παντα διπλα ειχα το MX1000 , μετα το Performance και το G700 για κανα gaming. Το Revolution το κραταω για το project που στηνω σε συνδιασμο με το πληκτρολογιο Dinovo Media desktop (δυστηχως στο πακετο αυτο που ειναι ακομα σφραγισμενο , εχει στο σετ το MX1000 και μου εχουν πει τεχνικοι της Logitech οτι μετα απο μερικα χρονια οι συσκευες που εχουν ενσωματωμενη μπαταρια ειναι αχρηστες γιατι ληγει η ζωη της μπαταριας ακομα και σφραγισμενο να ειναι το προιον).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Επαναφέρω το θέμα γιατί είμαι και πάλι σε αναζήτηση ποντικιού, από τότε και τα 2 ποντίκια που είχα παρέδωσαν πνεύμα. Το ένα ήταν το corsair m65 και το άλλο το roccat kone pure.   Σίγουρα χρειάζομαι να έχει 2 πλαϊνά πλήκτρα και να μην είναι τεράστιο σε μήκος. Ξέρω οτι κάτι τέτοιο είναι σχετικό,  αλλά για να καταλάβετε το corsair glaive που είχα κερδίσει στο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μου είναι τεράστιο. ?  

Ποιες είναι οι προτάσεις σας; Τιμή μέχρι 50 ευρώ άντε 55. 

Έγινε επεξεργασία από Lamogio
Link to comment
Share on other sites

πριν 1 ώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

Μεγάλο, δε θα τον βολέψει

Βαρύ σα τούβλο

Παλιά έκδοση ενώ έχει βγει η καινούρια και προχθές η wireless με τον Hero Sensor

Κατ'εμε

https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B07CGPZ3ZQ/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Όντως το 502 μάλλον θα μου είναι μεγάλο αλλά θα πάω να το δω. Το 305 ωραίο φαίνεται, δεν θα υπάρχει θέμα που είναι ασύρματο ε;  Πάντα προτιμούσα με καλώδιο. 

Έγινε επεξεργασία από Lamogio
Link to comment
Share on other sites

πριν 54 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

To G Pro ειναι ουσιαστικα το 305 με καλωδιο.

 

**αλλά αν δεν είναι για παιχνίδια, θα προτιμούσα κάποιο με περισσοτερα κουμπια, λειτουργιες κλπ σαν το ΜΧ Master.

Εκτός από την κλασική χρήση browsing θα είναι και για παιχνίδια fps στυλ. Πολύ καλό το g pro αλλά srkoutz το βλέπω στα 80 ευρώ που δεν μπορώ να διαθέσω τόσα για ποντίκι...

Link to comment
Share on other sites

πριν 5 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

Μπορεις να το βρεις στο ebay κ αλλου (as new other) στο 1/2 της τιμης. Ισως και λιγοτερο.

Ετσι το αγορασα εγω. 80€ ειναι πολλά, συμφωνώ.

Αν δεν κάνω λάθος το πλαίσιο το έχει στα 50 άρα άμα δεν υπάρξουν άλλες προτάσεις νομίζω είμαι κομπλέ. :D 

Έγινε επεξεργασία από Lamogio
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.