fuz10n Νοέμβριος 13, 2014 #802 Νοέμβριος 13, 2014 παιδια τρομερος αγωνας.... σας κραταγα πισω με νυχια και με δοντια ιδρωσα!!! ρε λιακουρη μου χρωστας ε :Ρ μια μου την εδωσες και την αλλη φρεναρα γιατι σε ειδα θαραλλεο εκει και λεω αστο!!
liakjim Νοέμβριος 13, 2014 #804 Νοέμβριος 13, 2014 (edited) Ναι Χρήστο συγγνώμη. Φρέναρες πάρα πολύ αργά και αιφνιδιάστηκα. Στην συγκεκριμένη φάση του αγώνα , πρέπει να ήμουν αρκετά ποιο γρήγορος αλλά έμεινα πίσω σου πάνω από 6 γύρους. Πάντως ίσα που σε ακούμπησα, σχεδόν σταμάτησα, δεν νοείται να γυρίσεις ετσι. Βέβαια σε περίμενα. Το προσπέρασμα το 2ο , ίσως καθαρό ίσως βεβιασμένο θα το δω στο replay.Όποιος έχει το αρχείο replay, ας το συμπιέσει (κόβει πολύ σε μέγεθος) κ ας το ανεβάσει κάπου .Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που ενώ δεν μπορούσα να κατέβω το 1:46, έκανα στο quali ένα 1:44:922!!!Βέβαια με χτύπησε το bug που ταλαιπωρεί κ άλλους http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/if-you-have-a-significant-fps-drop-read-here.17536/Πολύ το χάρηκα όμως. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2014 από liakjim
geovas77 Νοέμβριος 13, 2014 #805 Νοέμβριος 13, 2014 Ωραίος αγώνας σήμερα, τα λάστιχα άντεξαν άνετα τους 17 γύρους σε ικανοποιητικό ρυθμό αλλά δυστυχώς δεν είχα καμμία μάχη και έτρεχα για τριάντα λεπτά μόνος μου. Θέλω να δοκιμάσω λίγο αύριο μετά τη δουλειά το combo που έχω κατά νού και που νομίζω θα γίνει χαμός εάν τα mods (track+car) είναι αυτά που ελπίζω, θα υπάρχουν μάχες συνεχώς από τον πρώτο έως τον τελευταίο γύρο
Billys Νοέμβριος 13, 2014 #806 Νοέμβριος 13, 2014 Ωραια μοναξια εκει στην τελευταια θεση........το spotter παιζει να το ακουσα 2 φορες μονο.....μια στην εκκινηση και μια οταν μου ριξε γυρο ο Akis..
akis_z80 Νοέμβριος 13, 2014 Author #807 Νοέμβριος 13, 2014 Από τους πιο ωραίους αγώνες που έχουμε τρέξει μέχρι στιγμής και με αρκετές μάχες/θέαμα! Για όσους δεν ήταν σήμερα στο ts: επόμενο combo βάζει ο geovas. Λογικά αύριο μεθαύριο θα υπάρχει για εξάσκηση στο server.
Aris Teidis Νοέμβριος 14, 2014 #808 Νοέμβριος 14, 2014 Από τους πιο ωραίους αγώνες που έχουμε τρέξει μέχρι στιγμής και με αρκετές μάχες/θέαμα! Για όσους δεν ήταν σήμερα στο ts: επόμενο combo βάζει ο geovas. Λογικά αύριο μεθαύριο θα υπάρχει για εξάσκηση στο server.Πραγματικά ωραίος αγώνας γιατί είχαμε πολλές κοντινές μάχες και πρώτη φορά συμμετείχα σε "τρενάκι" των 3-4 αυτοκινήτων για τόσο χρονικό διάστημα, α και τα αυτοκίνητα ήταν πανέμορφα να τα χαζεύω... όπως τα κυνηγούσα!:clap:
fuz10n Νοέμβριος 14, 2014 #809 Νοέμβριος 14, 2014 τρενακι με αρχηγο εμενα... ημουν κατι τις πιο αργος εκανα μεχρι 1.45.6 αλλα ειχα αποφασισει να σας κρατησω παση θυσια! τα παιξα μιλαμε πρωτη φορα βγαζω στο παιχνιδι 17 γυρους χωρις λαθος/εξοδο... [MENTION=15353]liakjim[/MENTION] εγω δε θεωρω αντικανονικο το προσπερασμα εκει, μαγκια. δε ξερω με τους κανονες που λεμε εδω τι παιζει :ρ καποιος ειπε και δημητρη μη το κανεις λολ.
liakjim Νοέμβριος 14, 2014 #810 Νοέμβριος 14, 2014 O Κώστας φώναζε "μή το κάνεις" χαχαχαχαΘα το δω και στο replay όταν ανεβάσει κάποιος το αρχείο (στον δικό μου κράτησε το quali και από τον αγώνα μόνο 10mb...)
fuz10n Νοέμβριος 14, 2014 #811 Νοέμβριος 14, 2014 ασχετο, ειχα προπονησει και εκκινησεις. επαιξε ρολο τελικα, πηρα νομιζω μια η δυο θεσεις πριν την πρωτη στροφη. ωραιο. by the way θα ψηφιζω kick τον ακη για cheating τι κανεις ρε θηριο εκει μεσα πως πας ετσι..!
djkostas Νοέμβριος 14, 2014 #812 Νοέμβριος 14, 2014 Όντως πολύ ωραίος αγώνας! Μπορώ να πω ήταν αρκετά ευχάριστο να παρακολουθώ τις μάχες των άλλων! Cookie
akis_z80 Νοέμβριος 14, 2014 Author #813 Νοέμβριος 14, 2014 O Κώστας φώναζε "μή το κάνεις" χαχαχαχαΘα το δω και στο replay όταν ανεβάσει κάποιος το αρχείο (στον δικό μου κράτησε το quali και από τον αγώνα μόνο 10mb...) Replay. Μια ευγενική χορηγία του Darksteel. ασχετο, ειχα προπονησει και εκκινησεις. επαιξε ρολο τελικα, πηρα νομιζω μια η δυο θεσεις πριν την πρωτη στροφη. ωραιο.by the way θα ψηφιζω kick τον ακη για cheating τι κανεις ρε θηριο εκει μεσα πως πας ετσι..! Όντως πετάχτηκες λες και ήσουν σε καταπέλτη στην εκκίνηση! Όσο για το άλλο.. έβλεπα τα 43ρια και προετοιμάστηκα για τα χειρότερα. Σε practice πάντως δεν είχα καταφέρει τέτοιους χρόνους.
fatalara Νοέμβριος 14, 2014 #814 Νοέμβριος 14, 2014 17 γυρους εβγαλαν τα λαστιχα; ποσο % ειχε στο τελος;
Aris Teidis Νοέμβριος 14, 2014 #815 Νοέμβριος 14, 2014 17 γυρους εβγαλαν τα λαστιχα; ποσο % ειχε στο τελος; 98% αλλά παρ' όλο που γλίστραγαν πολύ, εμένα μου κόβανε 0,5-1 sec τη στροφή.
Aris Teidis Νοέμβριος 14, 2014 #816 Νοέμβριος 14, 2014 Replay. Μια ευγενική χορηγία του Darksteel.Όντως πετάχτηκες λες και ήσουν σε καταπέλτη στην εκκίνηση! Όσο για το άλλο.. έβλεπα τα 43ρια και προετοιμάστηκα για τα χειρότερα. Σε practice πάντως δεν είχα καταφέρει τέτοιους χρόνους. Ναι αφού με πετάξατε έξω από τη πίστα με την ευγενική χορηγία του Darksteel περάσατε μπροστά μου πουλάκια μου και μετά σας κυνηγούσα στο τραινάκι...
panosdimp Νοέμβριος 14, 2014 #817 Νοέμβριος 14, 2014 @PAREA . Ακης ο θεός αψεγάδιαστη οδήγηση :worship: δεν πρόλαβα να το δώ όλο αλλά από τον πρώτο γύρο που είδα φαίνεται η κλάση.Κράτησε χαμηλό προφίλ όλη τη βδομάδα όταν εμείς τα 43 αρια πουλάγαμε μούρη χαχχαχα με βιντεάκια και τα τοιαύτα, μίλησε όταν έπρεπε και ήταν αμείλικτος, αν δεν κάνω λάθος διέκρινα και ένα γελάκι στο πρόσωπό του, εκδικητικό κακεντρεχούλι που τον συνόδευε και στους 17 γύρους χαχαχα,μπορεί να ταν βέβαια του virtual οδηγού που τον αντιπροσώπευε . Ενα έχω να σου πω Ακη ήσουν πολύυυ τυχερός που δεν ήμουν μέσα αχαχαχαχα, ξέρω κατατρόμαξες με την ιδέα και μόνο. Το θέμα με το βιντεάκι είναι πως δεν φαίνονται τα ονόματα μήπως υπαρχει κάποιο κουμπί που μου διαφεύγει εμένα η έτσι τραβήχτηκε?Κώστα μου γιατί μας τό κανες αυτόοοό(κραυγή σπαραξικάρδια αλλά Μάρθα Κλάψα εεε Βούρτση) το καλύτερο 43αρι ,τόσα λεφτά βρε σου χει δώσει η mclaren ο πιο πολλά υποσχόμενος οδηγός στην πιάτσα , τι απέγινες πάλι μάγια σου κάνανε?
djkostas Νοέμβριος 14, 2014 #818 Νοέμβριος 14, 2014 Ναι ο φ@υστης πολύ sneaky. Μέχρι και στο Qualify κρατιόταν, με 1:43.4 για να μην δώσει στόχο. Αλλά για να καταλάβουμε ακριβώς πόσο sneaky είναι... Του είχα πει ότι κατάφερα μέχρι 1:43.2 σε practice, και πάει και μου κάνει το ίδιο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, και με 30 λίτρα καύσιμα. Είμαι σίγουρος ότι αν του έλεγα (ψευδώς) ότι είχα κάνει 1:41 θα το έκανε και αυτό!!! ΥΓ. Ctrl+L για τα ονόματα.
akis_z80 Νοέμβριος 14, 2014 Author #819 Νοέμβριος 14, 2014 Έτσι έτσι χτίστε το μύθο μου. Και όταν χάνω θα λέω ότι σας άφησα
airfathaaaaa Νοέμβριος 14, 2014 #820 Νοέμβριος 14, 2014 εμενα δυστηχως με χτυπησε η δεη μου εκοψαν το ρευμα χτες (λαθος ρολοι) και μου πηρε μεχρι και σημερα στις 2 να μου το βαλουν αφου εριξα παναγιες σε οτιδηποτε μου ελεγαν... τεσπα πρεπει να εχασα ωραιο αγωνα παρτε λιγο κιμι και f12
Recommended Posts