Jump to content


Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

Η συζήτηση για τις ώρες συναντήσεις - γενικές προτάσεις -combos - leagues ας συνεχιστεί εδώ, για να κρατήσουμε το thread του AC για θέματα που αφορούν το ίδιο το game.

Ξεκινάω:

Τα 3 races μέχρι στιγμής τα κάναμε ώστε να πάρουμε μια γεύση από τους συνδυασμούς που έχουμε τη δυνατότητα να τρέξουμε στο παιχνίδι. Αν είναι να βρισκόμαστε για 2-3 ώρες 1 φορά τη βδομάδα, τα combos πρέπει να είναι 2 maximum τη φορά και να προτιμούνται kunos tracks - cars και μόνο τα πολύ καλά mods για να μην έχουμε απρόοπτα. Σαν λογική θα προτιμούσα το 1 combo να είναι με αγωνιστικά (είτε gt2-gt3 είτε exos) και το άλλο με street cars. Έτσι θα καλύπτουμε λίγο πολύ όλα τα γούστα.

Τα combos να αποφασίζονται τουλάχιστον 3 μέρες πριν ώστε να υπάρχει χρόνος για practice και επίσης όποιος θέλει να συμμετέχει να το δηλώνει ρητά από πριν και με αυτόν τον τρόπο να δεσμεύεται ότι θα είναι online για αυτές τις 2-3 ώρες. Επειδή οι συναντήσεις συνήθως γίνονται μεσοβδόμαδα και 99 στις 100 φορές δε θα μπορούμε να ξενυχτήσουμε, προτείνω να ξεκινάμε κατά τις 22:00. Ιδανικά θα ήταν κατά τις 21:00 αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν τόσο νωρίς.

Πολύ σημαντικό είναι να βρισκόμαστε όλοι στο ts τουλάχιστον σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έστω για να ακούμε τυχόν ανακοινώσεις-αλλαγές-προβλήματα τελευταίας στιγμής, αλλά και για να λύνουμε incidents επί τόπου. Αυτό το θεωρώ βασικό και θα βοηθήσει στο να ξεφύγουμε λίγο από τη λογική του pubracing.

Αν καταφέρουμε και κάνουμε 2-3 καλές συνεχόμενες συναντήσεις, το συζητάμε και για league.

Discuss.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2o post

κι εγω συμφωνω! αλλα δεν ακουτε που σας λεω για 1event την φορα :tongue: :hehe:

οσο αφορα τα μικροφωνα,ακουστικα, ts κλπ συναφη δεν τα εχω συνηθησει, αλλα δεν ειδα να δημιουργειτε καποιο θεμα,ενα μηνημα στο chat αρκει για να ακολουθησω την παρεα.Τα υπολοιπα τα λεμε εδω

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

3ο πόστ

Αν οι 22:00 είναι αυστηρή ώρα προσέλευσης, με 10 λεπτά booking, 10 practice, 10 qualification και 10-15 laps αγώνα μπορούμε άνετα να κάνουμε 2 event, καλύπτοντας και αυτούς που δεν μπορούν πριν τις 10 και αυτούς που δεν μπορούν μετά τις 12.

Αλλά αυστηρή δεν σημαίνει ήρθα στις 22:29, κάντε ένα restart ρε μάγκες να μπω κι εγώ.

Και ούτε λόγος για open server, event σημαίνει ή μπαίνεις από την αρχή ή περιμένεις το επόμενο.

Τέλος, επειδή τα παραπάνω με κάνουν να φαίνομαι απόλυτος, είμαι όσον αφορά το race event.

Αλλιώς να κάνουμε έναν open practice server που μπαίνει ο καθένας όποτε γουστάρει και να κάνουμε βόλτες γύρω γύρω! Έχω περάσει πολλές ευχάριστες ώρες σε παρόμοιους server.

ΥΓ. Για league προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου, οπότε και δεν θα εκφέρω γνώμη.

Link to comment
Share on other sites

Περιληψη : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:30 ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ RACING μετα ομως...

Το σημαντικό αυτή τη φορά είναι να γίνει συζήτηση όπως είπε και ο Orgios. Μετά τη συζήτηση αναλόγως του πόσου χρόνου έχουμε στη διάθεσή μας θα ακολουθήσουν από 0 (:p) έως 2 αγώνες. Βάζω γνωστά combos γιατί είναι ήδη Τρίτη και κάποιοι μπορεί να μην προλάβουν να κάνουν καθόλου practice.

1

Fiat 500 - Valellunga Club

Booking: 10 λεπτά (ξεκινάει όποια ώρα τελειώσει η κουβέντα)

Qualifying: 20 λεπτά

Race: 10 laps (~10 λεπτά)

2

GT3 - Imola

Booking: 10 λεπτά (Θα λειτουργήσει και σαν διάλειμμα)

Qualifying: 20 λεπτά

Race: 7 laps (~13-15 λεπτά)

Συμμετοχές δεν μπορούμε να κρατήσουμε αυτή τη φορά, γιατί όπως είπαμε η ώρα έναρξης του αγώνα θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσουμε την κουβέντα.

Link to comment
Share on other sites

Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου

1. Αγώνες-events

2 αγώνες με 15 λεπτά practice,15 λεπτά qualify και 10 γύρους. Για μένα booking δεν χρειάζεται γιατί το να στείλω τη γυναίκα μου να πατήσει booking ή να είμαι με το μωρό αγκαλιά και να το επιλέξω και στην συνέχεια μετά να μπω στις 22.20 είναι το ίδιο με το να μπω στις 22.20 τη στιγμή που θέλω και να προσπαθήσω να κάνω προκριματικό χρόνο. Θα απαγορεύεται όμως να μπούμε στη διάρκεια αγώνα (μεγάλοι είμαστε και αυτό είναι εύκολο να γίνει). Δε νομίζω ότι το booking λύνει κάποιο πρόβλημα ή διευκολύνει κάποια κατάσταση.

2. Ώρα διεξαγωγής

Αν και δεν με βολεύει απόλυτα, οι 22.00 είναι η ιδανική ώρα γιατί μέχρι τις 00.00 θα έχουμε τελειώσει.

3. Μέρα διεξαγωγής

Προτείνω Παρασκευή λόγω ότι οι περισσότεροι (συνήθως) δεν δουλεύουν Σάββατο.

4. Πίστες/Αυτοκίνητα

Η λίστα να ανακοινώνεται Δευτέρα ή Τρίτη. Είχα σκεφτεί το ίδιο με κάποιον που πρότεινε η επιλογή να γίνεται από ένα άτομο κάθε εβδομάδα. Εγώ θα έλεγα να γίνεται από 2 άτομα κάθε εβδομάδα σε αναλογία με τα events.

Οι παίκτες οδηγοί θα δηλώνουν το αυτοκίνητο που θέλουν ώστε να υπάρχει ο ανάλογος αριθμός στο event.

5. Επικοινωνία

Θεωρώ το TS απαραίτητο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή ή πρόβλημα επιλύεται ταχύτερα μέσω TS. Επίσης στο κανάλι μπορείτε να μπαίνετε οποιαδήποτε ώρα, δεν έχει γίνει μόνο για τις συναντήσεις μας.

6. Πρωτάθλημα

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί ο αριθμός των ατόμων και να δούμε πως θα λειτουργήσει η οργάνωση που επιδιώκουμε. Πιστεύω πως η σχετική συζήτηση πρέπει να γίνει από τον Οκτώβριο και μετά.

7.Μαθήματα

Θα μπορούσαν -αν το θέλουν- οι καλοί οδηγοί να βοηθήσουν τους νεώτερους να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί μέσω σχετικών μαθημάτων σε στήσιμο αυτοκινήτου και οδήγηση.

Αυτά από μένα.

Έγινε επεξεργασία από newlynx
Link to comment
Share on other sites

Πάνω κάτω συμφωνώ με τον Λάμπρο(?), εκτός από μερικά σημεία.

Το Booking καλό είναι να υπάρχει: α) κυρίως για να μπορεί ο καθένας να πάρει το αμάξι που θέλει και β) θα λειτουργήσει και ως διάλειμμα μεταξύ των αγώνων.

Για τις επιλογές combo εμένα δεν θα με πείραζε να τις αναλάβει και αποκλειστικά ο Άκης. Τόσο καιρό στο RD όλο και κάτι παραπάνω θα έχει μάθει από 'μάς! :haha:

[MENTION=29381]akis_z80[/MENTION] προσωπικά θα προτιμούσα τα αμάξια μεταξύ των 2 αγώνων να είναι πιο κοντά σε θέμα ταχύτητας, αλλά οκ το βλέπουμε αυτό.

Νομίζω όμως ότι θα ήταν καλύτερο να υπήρχε και ξεχωριστό practice, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν μερικοί που θα περιμένουν τελευταία στιγμή για να γνωρίσουν το αμάξι/πίστα (λόγω έλλειψης χρόνου όχι απάθειας) και θα είναι κάπως ενοχλητικό κάποιοι να τρέχουν για χρόνο και άλλοι να σβουρίζουν σε άσχετα σημεία.

Σχετικά με τα μαθήματα, αν και καλό σαν ιδέα, πρέπει να τονίσω πως ταχύτερος δεν σημαίνει και καλύτερος.

Έχοντας παρόμοια εμπειρία από το revs-simracing.co.uk (ως μαθητής), προσωπικά δεν θα μπορούσα να αναλάβω τέτοιο καθήκον.

Ο "δάσκαλος" εκεί έχει μεγάλη εμπειρία, τόσο σε simracing όσο και σε πραγματικούς αγώνες.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος από εμάς με παραπλήσιες ικανότητες.

Τέλος, μια μικρή αναφορά στα GT3, ως απάντηση σε προσωπική συζήτηση.

ΠΩΣ δεν τα έχετε βαρεθεί ακόμα?? :jump:

Από τότε που βγήκε το MP συνέχεια με αυτά τρέχουμε. Εντάξει όχι ως Greek group αλλά γενικά στο AC πάντα θα υπάρχει κάποιος server με GT3 και κόσμο μέσα.

Προφανώς δεν τίθεται θέμα, αν τα θέλετε θα μπω κι εγώ να σας σκίσω (αχμ να τρέξουμε εννοούσα), αλλά ειλικρινά

ΠΩΣ δεν τα έχετε βαρεθεί ακόμα??

Link to comment
Share on other sites

ΠΩΣ δεν τα έχετε βαρεθεί ακόμα??

Μα τις χίλες πίπες ναι. Κάθε μέρα τραχανά.

Αλλά ότι κ να διαλέξετε θα τρέξω (εφόσον μπορώ).

Προσωπικά για league δεν ενδιαφέρομαι μιας κ από Οκτώβρη ξεκινώ μεταπτυχιακό...

Για το θέμα του booking ή όχι το αφήνω στον Άκη μιας κ εκείνος θα είναι host.

Προσωπικά ξαναλέω πάντως ότι μιας κ είμαστε λίγο πιο χαλαροί , θα μου άρεσε να παίζουμε με free join , αλλά από αυτά που είδα στους free server καλύτερα όχι (τυπάκια να σου χαλάνε το quali λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος ή να σε πετάνε έξω στον αγωνα κ ας είναι 5 γύρους πίσω).

Οπότε καλύτερα booking (παίρνει 1 δευτερόλεπτο).

Υ.Γ. Προσωπικές προτιμήσεις combos (ας βάλουμε επιτέλους κ κάτι που δεν υπάρχει σε χιλιάδες servers , τόσα αυτοκίνητα/πίστες υπάρχουν) για τις επόμενες φορές έχω βάλει εδώ http://www.thelab.gr/1063740665-post1224.html

Link to comment
Share on other sites

κωστα επειδη καναμε μαζι την κουβεντα

AC=GT3 γι αυτο εχει τον περισσοτερο κοσμο και τα μεγαλα ονοματα του game

Προσωπικα εχω παιξει τα παντα(ολες τις κατηγοριες +mods) αλλα στο τελος γυριζω στα gt3 οχι μονο εγω αλλα τα 3/4 των χρηστων.Δεν ειναι μονο η αισθηση της απολυτης ταχυτητας και αγωνων αλλα και η πιεση των υπολοιπων χρηστων που σε καθηλωνει ωρες εκει.

Τα υπολοιπα μου φαινονται νεροβραστα και δεν με κρατανε στο game πολυ Τα mods βγενουν καθημερινα και τα περισσοτερα ειναι 2η κατηγοριας(ασε που πρεπει να εισαι συνεχεια στο ψαξιμο και στα μπες βγες), προτειμω τα νεροβραστα .Ξερεις το καθε game εχει το pic του στο assetto νομιζω οτι ειναι τα gt3(ισως γιατι εχει τον περισσοτερο κοσμο)

Σε αυτο το σημειο θελω να πω "γι αυτο γκρινιαζα καποτε για το περιεχομενο του game"

παντως οπως και να εχει εμεις εδω δεν τα εχουμε παιξει και πολυ 1,2 αντε 3 πιστες ολες και ολες.Και ναι θελω να μας σκιζεις ΘΑ ερθει καποτε η ωρα που θα ΦΑΣ την σκονη μου bro!!!!:hehe: η μηπως το περιμενεις και ανχωνεσαι :tomato::dance3::p:hehe:

Δεν υπαρχει περιπτωση αλλα ετσι λογου χαρη

:hehe:

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

Reminder για την σημερινη συναντηση στις 22:30 , θα ειμαι λογικα νωριτερα να υποδεχθω όποιον "νεο" θελει να μπει στην παρέα μας.

Εσεις που θελετε να συμμετεχετε (ναι εσενα λεω!!!) και δεν ξέρετε πως στειλτε μου τώρα pm και θα λαβετε την διευθυνση του TeamSpeak μας εντελώς δωρεαν!! :jump::jump: Επισης καντε add σε steam και rsr μεσω της υπογραφης μου!

Αυτα! τα λεμε το βραδακι...

Υ.Γ. Να κάνω group στο fb Κυριακο βάλε μικροφωνο??? :haha::haha::haha::meeting::meeting::jump::jump::jump:

Link to comment
Share on other sites

ωραιος!! δεν εχω καταφερει ακομα να γραψω καποιον αγωνα. Oυτε τα αποτελεσματα καρατησα να βαλουμε λιγο υλικο απο τα event να υπαρχει εδω(ειναι καλη φαση να βλεπουμε στιγμιοτυπα.. κλπ...απο ολους μας :))

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

Κυριάκο, μπράβο , πολύ δυνατός στην Imola με την BMW GT3.

Σου αρέσουν τα GT3 και φαίνεται.

Κρίμα που δεν είμαι πιο γρήγορος να κοντραριστούμε.

Παρόλο που έκανα χθες PB , είμαι 1~1.5δευτ πιο κάτω.

Ίσως επειδή παίζω με default setup μιας κ δεν βρήκα άλλο ή απλά επειδή είμαι πιο αργός.

Στο 1ο game , μου ήρθε ο Άκης κάθετα στα 10 μέτρα μπροστά μου και δεν πρόλαβα να κάνω κιχ.

Ωραία μάχη όμως με τον Fatalara.

Πρόταση -> τελικά τα events μου φάνηκαν μικρά πχ 7 γύροι στην Imola πέρασαν σαν σφηνοπότηρο δλδ κάτω από 15'.

Θα ήθελα τουλ 15 γύρους ή φαίνονται πολύ 12 , ώστε να είμαστε στο 20' .

Link to comment
Share on other sites

Valelunga club με κυριακο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Mjc9BJm0_M]Assetto corsa Thelab.gr race - YouTube[/ame]

Ακη τελικα καλα θυμομουν οτι σε εβλεπα πισω δεξια, ο καθρεφτης σε δειχνει συνεχεια εκει ενω εσυ ησουν διπλα. Soz

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] , αν εσύ δεν θες , έχω την άδεια να ανοίξω θέμα στο forum του AC?

Μου φαίνεται περίεργο.

Στον καθρέπτη σου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Άκης είναι πίσω σου δεξιά. Το κόκκινο βελάκι βέβαια τον δείχνει δεξιά σου αλλά άντε να το δεις.

Για αυτό το ξαναλέω και πλέον το προτείνω και επίσημα.

Προτείνω όλοι να εγκαταστήσουμε αυτό το app http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/spotter-v1-0-released.10308/

Ειλικρινα με αυτό το app δεν έχω "χάσει" ποτέ αυτοκίνητα σε νεκρές γωνίες.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] , αν εσύ δεν θες , έχω την άδεια να ανοίξω θέμα στο forum του AC?

Τι θέμα? Public shaming? :hehe:

Καλά, έτσι και αφήσατε τον Κυριάκο να νικήσει στον δεύτερο αγώνα.... :shutup:

Link to comment
Share on other sites

Το βιντεο το εβαλα για τον αγωνα με τον κυριακο, απλα ειδα οτι ο καθρεφτης δειχνει λαθος και το ειπα γτ ο ακης ηταν διπλα μου κανονικα και επρεπε να του δωσω χωρο αλλα οταν βλεπεις το βελακι δεξια και μετα κοιτας τον καθρεφτη και τον βλεπεις πισω κλεινεις. Θα το βαλουμε το app που λες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.