Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

Αν ποσταριστεί σε 15 thread το βιντεάκι για το Flowhive θα βάλω 15 likes. Εξαιρετική πατέντα. Και αν όντως δεν δημιουργείται θέμα για τις μέλισσες είναι παραπάνω από εξαιρετική.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος καιρός σήμερα...! :hehe:

squidwardbed.gif

Το πρωί έβρεχε καρέκλες, χαλάζι και κακό και τώρα είναι καλοκαίρι!  :o

 

Εμένα γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι όταν πας να πάρεις το βάζο, δε θα πάρεις απλά καθαρό μέλι;

Έτσι ανοιχτό όπως είναι, θα έχει και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μέσα. Πρόκειται να τοποθετείτε στην εξοχή - ανοιχτό χώρο και όχι μέσα στο σπίτι.

 

Edit: Αχα, βλέποντάς το βίντεο απ ότι κατάλαβα δε αφήνουν το βάζο εκεί μέχρι να γεμίσει. Πάνε και παίρνουν όσο υπάρχει και μετά ξαναπάνε.

Υπάρχει χώρος αποθήκευσης του μελιού, καλό αυτό. Επίσης σε πολλά πλάνα, τα βάζα ήταν κλειστά και είχαν μόνο ένα σημείο ανοιχτό που έμπαινε  ο σωλήνας που έβγαζε το μέλι. Καλή ιδέα λοιπόν! :p

Έγινε επεξεργασία από UltraB
Link to comment
Share on other sites

overexposure to pure awesomeness..

 

Ti jet ski και αηδιες..

 

Βασικά σκεφτόμουν (χρόνια τώρα) ότι καμιά 50αριά τέτοια, πιο βαριά και κάπως πιο μεγάλα, με 2-8 τορπίλες πάνω θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά στο Αιγαίο από ότι τα κλασικά υποβρύχια.

 

Θυμίζει λίγο το Stinger από το Seaquest.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

παραδέχομαι το customer care της nvidia

 

Μετά από πρόβλημα που έβγαλε το nvidia shield tablet μου μου έκαναν RMΑ μέσα σε 2 μέρες και την άλλη εβδομάδα έρχεται ο αντικαταστάτης, No questions asked..απλά respect.

Link to comment
Share on other sites

πήραν τηλέφωνο πριν από το παν/μιο του Reading, και ένιωσα σα βλάχος έτσι όπως μίλαγα τα αγγλικά μου, και δεν είναι ότι δε μιλάω καλά αγγλικά... Χάθηκε να βάλουν κανένα Ινδοπακιστανό να παίρνει τηλέφωνα να μην κομπλεξαριζόμαστε;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.