GriGaS Απρίλιος 15, 2016 #11342 Απρίλιος 15, 2016 πριν 10 ώρες, το μέλος deninho έγραψε: τι έχει γίνει, και δε βρίσκω θερμοαγώγιμη πάστα ούτε για δείγμα. κάτι αρκτικ εμ εξ 2 βρίσκω μόνο... αφού τη βρήκα στη ζυρίχη την kryonaut και δεν την πήρα, καλά να πάθω... http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-systimata-psyksis-list?table=PER&category=%D3%D5%D3%D4%C7%CC%C1+%D8%D5%CE%C7%D3&category2=THERMAL+CONDUCTORS 10 σελίδες προϊόντα, κάποια του γούστου σου θα βρεις άμεσα διαθέσιμη!
sstav Απρίλιος 15, 2016 #11343 Απρίλιος 15, 2016 (edited) καλημέρες.....θα μας δείρει ο αστρούλης βέβαια αλλά kryonaut 70 ευρώ 10 ml!!!!! OMG.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 15, 2016 από sstav
GriGaS Απρίλιος 15, 2016 #11344 Απρίλιος 15, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος sstav έγραψε: καλημέρες.....kryonaut 70 ευρώ 10 ml!!!!! .... δηλαδή όσο και στο amazon τα 10 ml είναι υπερβολικά μεγάλη ποσότητα για έναν απλό χρήστη. το 2006 αγόρασα την μεγάλη ceramique για να μου φτουρήσει και το απότελεσμα είναι πως είναι πάνω από τη μέση... 1
sstav Απρίλιος 15, 2016 #11345 Απρίλιος 15, 2016 πάστα για CPU αγοράζω οτι επιδόσεις κιαν εχει (φθάνει 10 βαθμούς κάτω από κάποια άλλη; ) ...προτιμώ να τα φάω 4 προφιτερολ από τον ΑΝΔΡΙΑ... 2
Wizard! Απρίλιος 15, 2016 #11346 Απρίλιος 15, 2016 46 minutes ago, sstav said: ...προτιμώ να τα φάω 4 προφιτερολ από τον ΑΝΔΡΙΑ... Καλό είναι, αλλά δε με τρελλαίνει... Χώρια που είναι Greek Profiterol, γιατί το original Γαλλικό, απέχει παρασάγγας...
JaguarOne Απρίλιος 15, 2016 #11347 Απρίλιος 15, 2016 1 hour ago, Wizard! said: Καλό είναι, αλλά δε με τρελλαίνει... Χώρια που είναι Greek Profiterol, γιατί το original Γαλλικό, απέχει παρασάγγας... για γλυκο 4+ αιώνων δεν υφίσταται η έννοια του fake/copy. Είναι απλά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής. Επιπρόσθετα, σαν συνταγή, το "ελληνικό" δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μακρυά...
Wizard! Απρίλιος 15, 2016 #11348 Απρίλιος 15, 2016 1 minute ago, JaguarOne said: για γλυκο 4+ αιώνων δεν υφίσταται η έννοια του fake/copy. Είναι απλά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιοχής. Επιπρόσθετα, σαν συνταγή, το "ελληνικό" δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μακρυά... To αυθεντικό είναι 4+ αιώνων. Αυτό που φτιάχνουν εδώ, που τα σου είναι πανιασμένα και θεμένα μέσα σε πηχτή σοκολάτα, δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του, αλλά σίγουρα δεν είναι 4 αιώνων. Βρείτε τις διαφορές: Αυθεντικό: Ανδριάς (Ελληνικό): Οι Έλληνες γενικά και ειδικά οι παλιοί, έχουν τη νοοτροπία του "μπόλικου". Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ. Για εμένα, οι περισσότερες Ελληνικές παραλαγές γλυκών, μπουχτίζουν. Γούστα είναι αυτά. Όμως, δεν αλλάζει το γεγονός, ότι η αυθεντική συνταγή, είναι άλλη
Cyber_Cookie Απρίλιος 15, 2016 #11349 Απρίλιος 15, 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε: Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ. Για εμένα, οι περισσότερες Ελληνικές παραλαγές γλυκών, μπουχτίζουν. Μηπως είσαι και βετζετέριαν???
minast Απρίλιος 15, 2016 #11351 Απρίλιος 15, 2016 18 hours ago, SirDiman said: dafuq , στην ιδια σχολη ειπαμε οτι ειμαστε ? (το ιδιο προτζεκτ εχω και εγω) Το ίδιο και το 95% όλων των άλλων σχολών, οπότε δεν αποτελεί απόδειξη
JaguarOne Απρίλιος 15, 2016 #11352 Απρίλιος 15, 2016 16 minutes ago, Wizard! said: To αυθεντικό είναι 4+ αιώνων. Αυτό που φτιάχνουν εδώ, που τα σου είναι πανιασμένα και θεμένα μέσα σε πηχτή σοκολάτα, δεν ξέρω από που κρατάει η σκούφια του, αλλά σίγουρα δεν είναι 4 αιώνων. Βρείτε τις διαφορές: Αυθεντικό: Ανδριάς (Ελληνικό): Οι Έλληνες γενικά και ειδικά οι παλιοί, έχουν τη νοοτροπία του "μπόλικου". Μπόλικη ζάχαρη, μπόλικο σιρόπι, μπόλικη σοκολάτα, μπόλικα καρύδια, κλπ. Για εμένα, οι περισσότερες Ελληνικές παραλαγές γλυκών, μπουχτίζουν. Γούστα είναι αυτά. Όμως, δεν αλλάζει το γεγονός, ότι η αυθεντική συνταγή, είναι άλλη ναι όντως και άμα θέλουμε να μην καταλαβαινόμαστε τότε ούτε οι γάλλοι ακολουθούν την αυθεντική συνταγή. Και btw δεν κάνουν όλοι προφιτερόλ-σούπα-στη σοκολάτα όπως πχ ο ανδριας...
acct Απρίλιος 15, 2016 #11353 Απρίλιος 15, 2016 Βελουτέ σούπα σοκολάτας με γιουβαρλάκια ζύμης... μιαμ. 7
astrolabos Απρίλιος 15, 2016 Author #11354 Απρίλιος 15, 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Μηπως είσαι και βετζετέριαν??? Βίγκαν λέγεται αμαθέστατε 2
Wizard! Απρίλιος 15, 2016 #11355 Απρίλιος 15, 2016 9 minutes ago, JaguarOne said: Και btw δεν κάνουν όλοι προφιτερόλ-σούπα-στη σοκολάτα όπως πχ ο ανδριας... Μα για τον Ανδριά ξεκίνησε η συζήτηση
Cyber_Cookie Απρίλιος 15, 2016 #11357 Απρίλιος 15, 2016 πριν 21 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Βίγκαν λέγεται αμαθέστατε 2
deninho Απρίλιος 15, 2016 #11359 Απρίλιος 15, 2016 η διαφορά του αυθεντικού προφιτερόλ με αυτό που αγοράζεις από οποιοδήποτε ζαχαροπλαστείο είναι ότι το αυθεντικό έχει παγωτό μέσα στα σου, και ρίχνουν επί τόπου ζεστή σοκολάτα από πάνω. Αντικειμενικά, αυτό δε γίνεται, οπότε, όπου κι αν πας να πάρεις προφιτερόλ για το σπίτι, παραλλαγή θα είναι.
HotPeanut Απρίλιος 15, 2016 #11360 Απρίλιος 15, 2016 και φτάνουμε στο καίριο ερώτημα. Γεμιστά με ρύζι ή με κιμά; 3
Recommended Posts