antonis Μάρτιος 8 #13101 Κοινοποίηση Μάρτιος 8 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Ωραιο αμαξι, οχι επειδη το 'χω για παμε ενα λαικ οι αλφιστι εδω μεσα (αν ειμαστε πανω απο 5 θα ξαφνιαστω ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 8 #13102 Κοινοποίηση Μάρτιος 8 (edited) Το συγκεκριμενο ειναι γερμανικο, μονο το μοτερ ειναι ιταλικο* *και η αναρτηση και τα φρενα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8 από slalom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάρτιος 9 #13103 Κοινοποίηση Μάρτιος 9 10 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε: Ωραιο αμαξι, οχι επειδη το 'χω Ωραίες οι Άλφα (κάτοχος Fiat Bravo 2008) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 9 #13104 Κοινοποίηση Μάρτιος 9 8 ώρες πριν, το μέλος akilleas έγραψε: Fiat Bravo Το πεντακυλινδρο ειναι sleeper 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 13 #13105 Κοινοποίηση Μάρτιος 13 3 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GFFermari Μάρτιος 13 Δημοφιλής Δημοσίευση #13106 Κοινοποίηση Μάρτιος 13 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 14 #13107 Κοινοποίηση Μάρτιος 14 7 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Dieselgate; 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 16 #13108 Κοινοποίηση Μάρτιος 16 Audi Wants European A3 Customers To Subscribe To Features That Come Standard On A Base Toyota Corolla - The Autopian WWW.THEAUTOPIAN.COM From Apple CarPlay to automatic high-beams, Audi wants to use subscriptions to stick its fingers deeper into European... 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 17 #13109 Κοινοποίηση Μάρτιος 17 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 27 #13110 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 Οποιος ανακαλυψε το ΑPP η Accelerator Pedal Position Sensor και οποιος το τοποθετησε στα αυτοκινητα πρεπει να τους κρεμασουν αναποδα στην πιστα της Νυρεμβεργης. p.s. Οσο ποιο ψηλα τοσο ποιο καλα. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 27 #13111 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Οποιος ανακαλυψε το ΑPP η Accelerator Pedal Position Sensor και οποιος το τοποθετησε στα αυτοκινητα πρεπει να τους κρεμασουν αναποδα στην πιστα της Νυρεμβεργης. p.s. Οσο ποιο ψηλα τοσο ποιο καλα. Σου έβγαλε βλάβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 27 #13112 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Σου έβγαλε βλάβη? Βλαβη ειναι ολος ο σενσορας, απορω που δεν εχει γινει θεμα ως τωρα τετοια μλκια συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 27 #13113 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 16 λεπτά πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Βλαβη ειναι ολος ο σενσορας, απορω που δεν εχει γινει θεμα ως τωρα τετοια μλκια συστημα. σε τι αμαξι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 27 #13114 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 1 ώρα πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Βλαβη ειναι ολος ο σενσορας, απορω που δεν εχει γινει θεμα ως τωρα τετοια μλκια συστημα. Δλδ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 27 #13115 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 On 17/3/2024 at 9:35 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Πώς δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό;;;;;;;;;;;; (κάνω ευθυγράμμιση μόνος μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 27 #13116 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 Eνα MG ZS. Το δηλαδη ειναι οτι "Η εφαρμογή αυτή (ΑPP) του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ)".. Το λοιπον, να πατας γκαζι και το το αυτοκινητο να κοβει για κλασματα μεν αλλα τοσο θελει για να γινει ειδικα οταν εισαι αναμεσα σε νταλικες και να ερχεται απο πισω αλλος καρφωτος ειναι απαραδεκτο, χωρις να κανω διαφημιση αν και Ελληνικη η πατεντα δειτε και πειτε μου οτι ειναι ενταξει να δουλευει ετσι το συστημα του γκαζιου πριν την πατεντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 27 #13117 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 23 minutes ago, PetrosD said: Πώς δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό;;;;;;;;;;;; (κάνω ευθυγράμμιση μόνος μου) Eχω κάνει και γω με μέτρο όταν είχα το νισσαν αλλά αυτό το επικό δε το είχα σκεφτεί ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 27 #13118 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 Εγώ όχι με μέτρο. Οπτικά, πού σκάει το ίχνος της εμπρός ζάντας πάνω στην πατούρα της πίσω. (Το θυμάμαι μετά από ευθυγράμμιση σε μηχάνημα) Και επίσης μετά δοκιμές στο δρόμο 2-3 φορές μέχρι να το φέρω εκεί που μου αρέσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 27 #13119 Κοινοποίηση Μάρτιος 27 1 ώρα πριν, το μέλος Proteas έγραψε: Eνα MG ZS. Το δηλαδη ειναι οτι "Η εφαρμογή αυτή (ΑPP) του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ)".. Το λοιπον, να πατας γκαζι και το το αυτοκινητο να κοβει για κλασματα μεν αλλα τοσο θελει για να γινει ειδικα οταν εισαι αναμεσα σε νταλικες και να ερχεται απο πισω αλλος καρφωτος ειναι απαραδεκτο, χωρις να κανω διαφημιση αν και Ελληνικη η πατεντα δειτε και πειτε μου οτι ειναι ενταξει να δουλευει ετσι το συστημα του γκαζιου πριν την πατεντα.. Εκανες και βιντεο?? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 28 #13120 Κοινοποίηση Μάρτιος 28 Σκουπίδι οθόνη στο κέντρο εξέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts