Jump to content

Recommended Posts

11 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Να μας βάλεις όλα τα ανηψάκια στην καρότσα θείο! Πλίιιζ.

Εσενα δεν εχει. Εισαι τιμωρία. Λες κακα λογακια για την ford 😂

• meow 1
  • Haha 4
6 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

IMG_6332.thumb.jpeg.ff57a5fd8bf1ed23b308c38d046c95ff.jpeg

Φεύγει καθόλου από εκεί ή είναι συνέχεια κολλημένη η κάνουλα πάνω του; :hehe: 

• Haha 8

Με συντηρητική οδήγηση, (ούτως ή άλλως δεν παίρνει τα πόδια του, τσάμπα πατάς το γκάζι) είναι στα 15.2-15.4 λίτρα στα 100. 
Για service και προβλήματα δεν ξέρω.

Για να λέμε όμως και τα θετικά, δεν του λείπει κάτι σαν αυτοκίνητο. Και μεγάλο θετικό ότι καβαλάς τα πεζοδρόμια, σα να περνάς από σαμαράκια. 

2 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Με συντηρητική οδήγηση, (ούτως ή άλλως δεν παίρνει τα πόδια του, τσάμπα πατάς το γκάζι) είναι στα 15.2-15.4 λίτρα στα 100. 
Για service και προβλήματα δεν ξέρω.

Για να λέμε όμως και τα θετικά, δεν του λείπει κάτι σαν αυτοκίνητο. Και μεγάλο θετικό ότι καβαλάς τα πεζοδρόμια, σα να περνάς από σαμαράκια. 

Φιλος γειτωνας το πηγε πρωτο σταδιο 520 αλογα. Και αυτο με πατεντα/παράλληλο εγκέφαλο απο Αμερική. μολις καταφερουν και ξεκλειδωσουν τον δικο του εγκεφαλο με custom προγραμμα παει χαλαρα 600 αλογα. Στα 300 ειναι ψόφιο. ειναι πολυ βαρυ αμαξι 

Το σασμαν του πως το ειδες?

18 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Φεύγει καθόλου από εκεί ή είναι συνέχεια κολλημένη η κάνουλα πάνω του; :hehe: 

Φήμες λένε πως στα προσφερόμενα αξεσουάρ του αυτοκινήτου έχει και τρέιλερ με 500αρα δεξαμενή καυσίμου για τους λάτρεις των ταξιδιών!!! :hehe::hehe::hehe:

• Haha 2

Η παράνοια οτι τέτοια αυτοκίνητα είναι μόνο για επαγγελματική χρήση, πότε θα αλλάξει; Ο κουνιάδος μου χαίρεται το 5.7 RAM του (και βγάζει 600χλμ λέει, πρέπει να έχει ντεπόζιτο 200λ ναούμ :hehe:) και εδώ πρέπει να κάνεις μαϊμουδιές για να έχεις ένα. Προσωπικά μου είναι αδιάφορα τέτοια οχήματα, αλλά ο αποκλεισμός τους με τρελαίνει λίγο

• Like 2
On 9/7/2025 at 10:34 ΠΜ, το μέλος jax7480 έγραψε:

IMG_6332.thumb.jpeg.ff57a5fd8bf1ed23b308c38d046c95ff.jpeg

Αν υπάρξει επόμενη φορά θα έρθω να σε πάρω για βόλτα. Να δεις τις καταναλώσεις και να αλλάξεις γνώμη 😂

Εδωσες το Audi ? 

6 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

Και μεγάλο θετικό ότι καβαλάς τα πεζοδρόμια, σα να περνάς από σαμαράκια. 

Στο Όσλο όλα αυτά; :p

• Haha 1

Παω σημερα σε ενα ακριβο σπιτι στο Ψυχικο. Θα φευγανε για Ευβοια. Έχουν ενα BMW και ενα Tesla. Μαντέψτε με ποιο φύγανε

23 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Φιλος γειτωνας το πηγε πρωτο σταδιο 520 αλογα. Και αυτο με πατεντα/παράλληλο εγκέφαλο απο Αμερική. μολις καταφερουν και ξεκλειδωσουν τον δικο του εγκεφαλο με custom προγραμμα παει χαλαρα 600 αλογα. Στα 300 ειναι ψόφιο. ειναι πολυ βαρυ αμαξι 

Το σασμαν του πως το ειδες?

Το σασμάν νομίζω το κάνει χειρότερο. Ενώ είναι γρήγορο σαν σασμάν, 10 ταχύτητες; Κάπου έλεος.

- Πόσες ταχύτητες να βάλουμε;

- Yes

@YDinopoulos

22 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Εδωσες το Audi ? 

Εδώ και δύο χρόνια έφυγε το Audi. Ηταν η ώρα του. Και όχι, δεν το αγόρασα το Raptor. Το νοίκιασα στην Αθήνα για να το δω. 

18 ώρες πριν, το μέλος Simon έγραψε:

Στο Όσλο όλα αυτά; :p

Συνελθε 😂

Πάντως στο Oslo έχω γείτονα που έχει το R.

Τρελός ήχος. 

• Like 2
49 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε:

@YDinopoulos

Εδώ και δύο χρόνια έφυγε το Audi. Ηταν η ώρα του. Και όχι, δεν το αγόρασα το Raptor. Το νοίκιασα στην Αθήνα για να το δω. 

Σωπα ρε, νομιζα το ειχες ακομα το τερας. 

15 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Σωπα ρε, νομιζα το ειχες ακομα το τερας. 

Για ενα τετοιο τον βλεπω

• Plits 1
  • horni 1
(edited)

Οταν θα έρθει η ώρα, γεροί να είμαστε, 991.2 Turbo S, γλυκοκοιτάζω. Ή R8 και θα γίνει Twinturbo. Δεν ξέρω ακόμα. 

Για την ώρα ετοιμάζω ένα project στην Ελλάδα. S3 8P. Εύχομαι να τελειώσει μέσα στον μήνα. Γύρω στα 730-750 άλογα ρόδα θα γίνει. 
Θα το δείτε παρουσίαση στο κανάλι.

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 5