Jump to content

Recommended Posts

8 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αν ο Καραμανλής δεν το είχε τερματίσει και δεν είχε γλεντήσει οτι γλεντιώτανε δεν θα χρειάζοταν ούτε το πρωτο μνημόνιο. Αν στο πρωτο μνημόνιο δεν είχαμε εθνοπροδότες δε θα χρειαζόταν το δευτερο. Κλπ. 

Αν απλά γουστάρετε Κούλη και φιλελεδες γιατι καβατζώνεστε ή έχετε το ελευθερο για να κάνετε οτι κάνετε ή απλά είστε βιτσιόζοι, δε πειράζει αλλά μη ντρεπεστε να το λέτε. 

Το ίδιο και με την αριστερά απ το Temu ακα Συριζα. 

Get real with your lives, γερνάτε και μυαλό δε βάζετε.

Αυτό είναι το λάθος σου, ότι νομίζεις πως είμαι δεξιός ή κάτι τέτοιο. Ο Καραμανλής είναι για μένα ο χειρότερος από όλους, αυτός ρίχνει τη χώρα στα βράχια ξεκάθαρα και λίγο πριν την πρόσκρουση δίνει τη σκυτάλη στο βλάκα ΓΑΠ. Απορώ πώς τόσα χρόνια μετά η άποψή του μετρούσε μέσα στη ΝΔ. Αυτός και ο Τσίπρας οι 2 πιο τεμπέληδες πρωθυπουργοί. Ο ένας έγινε επειδή είχε όνομα και ο άλλος λόγω των συγκυριών.

Πάντως για μένα το πρώτο καθαρό σημάδι ότι ο Τσίπρας ήρθε για να κοροϊδέψει ήταν η επιλογή του Πάκη. Το δεξί χέρι του άχρηστου Καραμανλή να διαλέξει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Κανένας αξιόλογος δεξιός δεν υπήρχε δηλαδή για να τον ψηφίσει και η ΝΔ;

Ο Κούλης απλά είναι κάπως καλύτερος από κάποιους άλλους, αλλά διεφθαρμένος μέχρι το κόκκαλο, όπως και οι περισσότεροι δεξιοί άλλωστε.

• Like 1
51 minutes ago, dfk_7677 said:

Αυτό είναι το λάθος σου, ότι νομίζεις πως είμαι δεξιός ή κάτι τέτοιο

Δε το νομίζω, δεν έκανα κανέναν quote γιατί μιλούσα για όλους.

Δεν υπάρχουν ιδεολογικά αναχώματα στην Ελλάδα.
Υπάρχει μόνο πολιτικός και ιδεολογικός οπαδισμός γιατί ο κόσμος έχει νηπιακή αντίληψη του τι είναι πολιτική.

• Like 4