pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #963 Αύγουστος 8, 2015 Κάτσε μισό. Η τελευταία φωτό τι είναι? Για ρύζι μου φαίνεται.
karmen1983 Αύγουστος 8, 2015 #964 Αύγουστος 8, 2015 Χαχααχαχα το εχεις χασει Ρυζι ειναι πανω σε αλουμινοχαρτο. Απο κατω ειναι ζυμη και το ρυζι μπηκε για να τη κρατησει στις ακριες της φορμας για να παρει σχημα και να μη φουσκουσει σε ακυρα σημεια.
shodan Αύγουστος 8, 2015 #968 Αύγουστος 8, 2015 By far (που λένε και στο χωριό μου) οι καλύτεροι λουκουμάδες που έχω φάει στη ζωή μου. Παγωτό και γλυκό φράουλα!!!! 4
pasjohn Αύγουστος 8, 2015 #969 Αύγουστος 8, 2015 (edited) Ειδοποία ρε Καραβάκοοοοοοο!!! Δίπλα είμαι ρε. Έρχομαι. Που είναι αυτό? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από pasjohn 1
mer Αύγουστος 9, 2015 #970 Αύγουστος 9, 2015 και μοσχαρισια με σαλατα σημερα _MG_8786.jpg _MG_8792.jpg Επειδή από ότι βλέπω η μοσχαρίσια μπριζόλα έχει κόκκαλο, μια φορά που προσπάθησα να την κάνω σε τηγάνι το κρέας κοντά στο κόκκαλο δεν ψήθηκε καλά. Υπάρχει κάποια συμβουλή για να αποφύγω κάτι την επόμενη φορά,εκτός από το να την βγάλω πιο νωρίς από το ψυγείο; Αυτή είναι κόντρα; Απο γρανιτη βγαλανε τα λιντλ αλλα αγορασα πριν καιρο οποτε τη πατησα Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά με απώθησε που ήταν γρανιτένιο που ακούγονται πολλά. Που είναι αυτό;
minast Αύγουστος 9, 2015 #971 Αύγουστος 9, 2015 Επειδή από ότι βλέπω η μοσχαρίσια μπριζόλα έχει κόκκαλο, μια φορά που προσπάθησα να την κάνω σε τηγάνι το κρέας κοντά στο κόκκαλο δεν ψήθηκε καλά. Υπάρχει κάποια συμβουλή για να αποφύγω κάτι την επόμενη φορά,εκτός από το να την βγάλω πιο νωρίς από το ψυγείο; Αυτή είναι κόντρα; Και εγώ το σκεφτόμουν αλλά με απώθησε που ήταν γρανιτένιο που ακούγονται πολλά. Που είναι αυτό; Καλό είναι όταν ξεκινάς το ψήσιμο να έχει φτάσει ολόκληρη σε θερμοκρασία δωματίου. Επίσης μπορείς να την γυρίζεις όρθια ώστε να ψήνεις και τα πλαϊνά, αν και στο κόκκαλο είναι πιο δύσκολο. Πάντως εάν μείνει και λίγο ροδαλή η μοσχαρίσια δεν είναι κακό . Τι ακούγεται για τα γρανιτένια γουδιά, γιατί μου έχει διαφύγει? 1
karmen1983 Αύγουστος 9, 2015 #972 Αύγουστος 9, 2015 (edited) Απο το ψυγείο έτσι και αλλιως τη βγάζεις αρκετή ώρα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Είτε έχει κόκκαλο είτε όχι. Αν το κομμάτι είναι πολύ χοντρό δύσκολα θα τη καταφέρεις στο τηγάνι. Θα πρέπει να μπει και φούρνο. Αν δεν ειναι πολύ χοντρό όμως μπορείς όσο ψήνεται απο τη μια μεριά να την περιχύνεις με το ζεστό λάδι/βούτυρο απο την άλλη και ειδικά προς το κόκκαλο. Αυτό είναι κάτι που όταν γίνεται πέρα απο το ότι την ψήνει, την κρατάει και ζουμερή. Και για να σας γλυκάνω και λίγο έτοιμη η τάρτα. οφείλω να παραδεχτώ ότι το μπισκότο Παρλιάρου απο τον νάνο μας ήταν πολύ καλό. Βέβαια έβαλα τη μισή ζάχαρη από ότι λέει η συνταγή μιας και δεν ειμαι του πολύ γλυκου. edit: Ξέχασα βασικό επίσης είναι να την αφήσεις να ξεκουραστεί τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την σερβίρεις. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2015 από karmen1983 7
mer Αύγουστος 9, 2015 #973 Αύγουστος 9, 2015 Καλό είναι όταν ξεκινάς το ψήσιμο να έχει φτάσει ολόκληρη σε θερμοκρασία δωματίου. Επίσης μπορείς να την γυρίζεις όρθια ώστε να ψήνεις και τα πλαϊνά, αν και στο κόκκαλο είναι πιο δύσκολο. Πάντως εάν μείνει και λίγο ροδαλή η μοσχαρίσια δεν είναι κακό . Τι ακούγεται για τα γρανιτένια γουδιά, γιατί μου έχει διαφύγει? Thx. Γενικά ότι αφορά το γρανίτη σαν υλικό έλεγα όχι συγκεκριμένα για γουδί. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς διαφορά να αποφεύγεται η χρήση του.
tragikos Αύγουστος 9, 2015 #974 Αύγουστος 9, 2015 Mε συνοδεία πατάτας διπλοτηγανισμένης. Κερδίζεις κάτι με το διπλοτηγάνισμα;
felix Αύγουστος 9, 2015 #975 Αύγουστος 9, 2015 ^ Διπλοτσεκάρεις ότι έχει τηγανιστεί, για να είσαι σίγουρος. 4
pasjohn Αύγουστος 10, 2015 #977 Αύγουστος 10, 2015 By far (που λένε και στο χωριό μου) οι καλύτεροι λουκουμάδες που έχω φάει στη ζωή μου. Παγωτό και γλυκό φράουλα!!!! ImageUploadedByTapatalk1439062078.647083.jpg Ρε μοναχοφάη! Δεν απαντάς ε? 1
pasjohn Αύγουστος 10, 2015 #979 Αύγουστος 10, 2015 Μην είναι στην τουαλέτα και τους βγάζει έναν έναν 1
shodan Αύγουστος 10, 2015 #980 Αύγουστος 10, 2015 Να μου χαθείτε λαμόγια Pizza-Restaurant Mario λέγεται το μαγαζί στη Β. Κωνσταντίνου, κοντά στο Εν Αρτη αν γνωρίζεις γείτονα. Περιττό να πω πως πλέον έχω σταματήσει να τρώω πίτσα από όλους τους υπόλοιπους εδώ στην Αρτα. Ο άνθρωπος ειναι τοπ. Αν βρεθείς ποτέ στα μέρη μας μπορείς να πάρεις ότι θέλεις πακέτο.
Recommended Posts