Jump to content

Recommended Posts

μου έσπασε τα νεύρα η κλίση στην κάμερα όταν στρίβεις
απο εκεί και πέρα θα φανεί πως θα τα πάει

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

μου έσπασε τα νεύρα η κλίση στην κάμερα όταν στρίβεις

απο εκεί και πέρα θα φανεί πως θα τα πάει

υπαρχουν πολλες καμερες για να παιξεις,δεν ειναι αναγκαστικο να ειναι ετσι! Το ειπαν στο twitter.

Λογικα αυτη θα ειναι η dynamic camera, θελω να πιστευω. Αλλιως camera με θεα απο το hood, first person racing φαση.

• 1 month later...

Αμαξι ειναι αυτο η τρενο...?

Ειπαμε δεν ειμαι του ρεαλισμου αλλα ο τυπος εχει παρει σβαρνα ολη την πιστα και δεν εχει χασει τον ελεγχο ουτε στιγμη

Αμαξι ειναι αυτο η τρενο...?

Ειπαμε δεν ειμαι του ρεαλισμου αλλα ο τυπος εχει παρει σβαρνα ολη την πιστα και δεν εχει χασει τον ελεγχο ουτε στιγμη

Αυτο με χαλασε και εμενα πολυ στο βιντεο.

Μεγαλο fail η απουσια cockpit-cam, δεν υπαρχει racing παιχνιδι που να μην δινει αυτο το immersion πλεον.. (arcade και μη)

Για να μη σχολιασω για το always-online DRM, incoming SimCity fiasco all over again..

Κλασσικη EA, 10 βηματα πισω.

Ακόμα και αν το χεις σε hard copy δηλαδή; Γιατί και τα παιχνίδια που αγοράζεις μέσω steam νομίζω θέλουν επίσης υποχρεωτικά σύνδεση.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.