nikos Απρίλιος 26, 2005 #381 Απρίλιος 26, 2005 ρε παιδιά , ψιλοofftopic ερώτηση. Αν κάνω φορμάτ στο δίσκο (που δεν βλέπω να το γλιτώνω γιατί τα παράθυρα έχουν ψιλομαμ.....θει) τα levels, που έχω φτάσει , τα χάνω? ή ΄σ'ωζονται στον server της blizzard , και απλά πρέπει να ξανακατεβάσω τα patches? (που κιαυτό , εδώ που τα λέμε θέλει αρκετή ώρα,) Ξέρει κανείς?
zyx Απρίλιος 26, 2005 #382 Απρίλιος 26, 2005 δεν χανετε τπτ ολα στο server ειναι. τα patch ειναι μεσα στο φακελο του wow απλα καντα ενα copy και στην καινουργια εγγατασταση απλα τα πετας μεσα. βασικα μπορεις να κανεις copy ολο το wow σε ενα dvd αυτο που υπαρχη στο programs file η οπου το εχεις βαλει και απλα στην νεα εγγαταστασει να το πεταξεις καπου, παιζει και ετσι το game
Aias Απρίλιος 26, 2005 #383 Απρίλιος 26, 2005 οπως τα λεει ο zyx .Εγω εβαλα ξανα τα windows ,πεταξα και ενα shortcut στο desktop και παιζει τελεια.
nikos Απρίλιος 27, 2005 #384 Απρίλιος 27, 2005 ευχαριστώ πολύ παιδιά , μου 'εφυγε ένα βάρος. Είδα και έπαθα να φτάσω μέχρι το 12 level .:red: :red:
GruntGR Απρίλιος 27, 2005 #385 Απρίλιος 27, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1202 / http://www.fileplanet.com/152335/150000/fileinfo/World-of-Warcraft---Here-Without-Youdamn for f*ck's sake , i'm crying :cry: :cry: :cry: .......
Ar@besqu.e Απρίλιος 27, 2005 #386 Απρίλιος 27, 2005 μόλις πήρα το παιχνίδι!!!!!!Θα με καθοδηγήσει κάποιος........???????βασικά θάλω βοήθεια με τους servers και αυτά αλλα πρώτα........Παω εκεί που λέει manage accounts και μου λέει error-unavailable..........εκτός από ένα χαρτάκι που λέει -10 day guest key- δεν έχει κάποιον άλλο κωδικό και ας λέει ότι ο πρώτος μήνας είναι τζάμπα.........τι να κάνω??????
Trooper Απρίλιος 27, 2005 #387 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=1202 / http://www.fileplanet.com/152335/150000/fileinfo/World-of-Warcraft---Here-Without-Youdamn for f*ck's sake , i'm crying :cry: :cry: :cry: ....... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e μόλις πήρα το παιχνίδι!!!!!!Θα με καθοδηγήσει κάποιος........???????βασικά θάλω βοήθεια με τους servers και αυτά αλλα πρώτα........Παω εκεί που λέει manage accounts και μου λέει error-unavailable..........εκτός από ένα χαρτάκι που λέει -10 day guest key- δεν έχει κάποιον άλλο κωδικό και ας λέει ότι ο πρώτος μήνας είναι τζάμπα.........τι να κάνω?????? Κατω απο το 3ο cd πρεπει να ειναι το key γραμμένο. Με αυτό πας στο site (προσεξε να πας στο ευρωπαικο) και φτιαχνεις κωδικό και βαζεις εκει το key.
Trooper Απρίλιος 28, 2005 #388 Απρίλιος 28, 2005 Ωρε επεσε ο σερβερ ωρε!!! :wall: :rip: :rant: :rant:
spc Απρίλιος 28, 2005 #389 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Ωρε επεσε ο σερβερ ωρε!!! :wall: :rip: :rant: :rant: H εκδίκηση ενός κακόμοιρου (aka βάρος), στενοχωρημένου (aka army) και στερημένου (aka WOW serial) admin....
zyx Απρίλιος 28, 2005 #390 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc H εκδίκηση ενός κακόμοιρου (aka βάρος), στενοχωρημένου (aka army) και στερημένου (aka WOW serial) admin.... wow Κ spc δεν πανε μαζι :P Αρχική απάντηση από Trooper Ωρε επεσε ο σερβερ ωρε!!! :wall: :rip: :rant: :rant: οντως και ειχα βρη και group για instance
Trooper Απρίλιος 28, 2005 #391 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από spc H εκδίκηση ενός κακόμοιρου (aka βάρος), στενοχωρημένου (aka army) και στερημένου (aka WOW serial) admin.... λολ μεχρι και στ' αυτιά σου έφτασε ? :P
spc Απρίλιος 28, 2005 #392 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper λολ μεχρι και στ' αυτιά σου έφτασε ? :P Μιλάμε η απόλυτη κατάντια! Ούρλιαζε και χτυπιόταν σαν μικρό παιδί για ένα serial! Τι να του κάνω, του έστειλα μία καραμελίτσα δώρο μπας και ηρεμήσει!
Trooper Απρίλιος 28, 2005 #393 Απρίλιος 28, 2005 Καλα αυτός ο σερβερ επεσε και χτύπησε μάλλον... Θα τον τρεχουν σε κανα νοσοκομείο τωρα...
Ar@besqu.e Απρίλιος 28, 2005 #394 Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Κατω απο το 3ο cd πρεπει να ειναι το key γραμμένο. Με αυτό πας στο site (προσεξε να πας στο ευρωπαικο) και φτιαχνεις κωδικό και βαζεις εκει το key. α γεία σου!!!!!!!!
Ar@besqu.e Απρίλιος 28, 2005 #395 Απρίλιος 28, 2005 καλά με την αγορά του παιχνιδιού δεν δικαιούμαι κάμποσο χρόνο????/(ένα μήνα ή κάτι τέτοιο???????)
Ar@besqu.e Απρίλιος 28, 2005 #396 Απρίλιος 28, 2005 μη μου πείτε ότι πρέπει να αγοράσω και κάρτα.......!!!!!!!!!!!!!!!
skywriter Απρίλιος 29, 2005 #397 Απρίλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e μη μου πείτε ότι πρέπει να αγοράσω και κάρτα.......!!!!!!!!!!!!!!! Με το που θα φτιάξεις το account σου μπορείς να παίζεις για ένα μήνα κανονικά. Μετά τον μήνα θα πρέπει να αγοράσεις κάρτα ή να πληρώσεις με πιστωτική. Οπότε μην σε απασχολεί απο τώρα το θέμα της κάρτας
Borg Απρίλιος 29, 2005 #398 Απρίλιος 29, 2005 Παρτε από το κεντρικό σιτε του wow info για τα πολυσυζητημένα ερωτήματα Races Classes Professions
LL_NEO Μάϊος 1, 2005 #399 Μάϊος 1, 2005 Δε μου λέτε ρε μάγκες όσοι παίρνουν Alliance είναι ντιντίδες ή εμένα μου φαίνεται;Έχω έναν καραγκιόζη Human rogue στο Silverspine που με σκοτώνει (lvl 19) και με περιμένει ο καραγκιόζης να κάνω respawn και ξανα τα ίδια.Που να γυρίσει σπίτι του ο ηλίθιος αύριο μετά τη δουλειά να βρει τη γυναίκα του υγρή, τις παντόφλες του ζεστές και το μπουρνούζι του νωπό. Αει συχτήρι με το λιμοκοντόρο τα πήρα...
GruntGR Μάϊος 1, 2005 #400 Μάϊος 1, 2005 Δε μου λέτε ρε μάγκες όσοι παίρνουν Alliance είναι ντιντίδες ή εμένα μου φαίνεται;Έχω έναν καραγκιόζη Human rogue στο Silverspine που με σκοτώνει (lvl 19) και με περιμένει ο καραγκιόζης να κάνω respawn και ξανα τα ίδια. Που να γυρίσει σπίτι του ο ηλίθιος αύριο μετά τη δουλειά να βρει τη γυναίκα του υγρή, τις παντόφλες του ζεστές και το μπουρνούζι του νωπό. Αει συχτήρι με το λιμοκοντόρο τα πήρα... ΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑΧΛΑ :woot: :woot: ενας λόγος παραπανω να ασχοληθεις με everquest 2 ,τεσπα δειτε κι αλλοι το movie ΡΕΕΕΕ
Recommended Posts