Jump to content



Κοινωνια Ωρα MEGA και Bitcoins


tyxeros

Recommended Posts

Εβλεπα σημερα το πρωι μια κουβεντα που ειχαν σχετικα με τον εκβιασμο απο Hacker των Ελληνικων τραπεζων και λυτρα σε Bitcoin. Και ειχαν φερει ενα παλικαρι , Βασιλειου αν δεν κανω λαθος ( Προεδρος Internet Τωρα) , να μιλησει για το τη ειναι το Bitcoin. Ενταξει δεν μπορει ή τους τρολαρε ή ηταν ασχετος εντελως.

 Με λιγα λογια... πρεπει να την πρωτη φορα που θα παρεις bitcoin, να ερθει καποιος να σου δωσει ενα stickaki.

Μετα θες ενα δυνατο υπολογιστη οπου υπολογισε οτι με 3-3,5 χιλιαρικα φτιαχνεις ενα αρκετα δυνατο μηχανημα να σου βγαζει 100-200 bitcoin τον μηνα. και 500 αμα κανεις φαρμα..!!!!!

Οτι νανε.........

Link to comment
Share on other sites

Αν με 3-3,5 χιλιάρικα έβγαζες 3500-7000 ευρώ τον μήνα θα είχαμε χεστεί όλα στο τάληρο.

 

α) Αυτόν τον πλήρωσαν για να τα πει αυτά; 5 λεπτά να γκούγκλαρε ο εκφωνητής θα τα έλεγε καλύτερα

β) Κάτι τέτοιους βλέπεις σε δουλειές, που εσύ ντρέπεσαι να κάνεις apply, επειδή δεν ξέρεις τους παπάδες που ζητάνε

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ρε πρωι πρωι μου φυγε ο καφες απ τα αυτια.

Ο ιδιος τυπος μιλουσε στην ΕΡΤ1 παρεα με εναν καθηγητη πληροφορικής απο το Πα.Πει. και είπε πως χρειάζεται πολύ δυνατό κουμπιούτερ για να τα φτιαχνεις και πρέπει να λύνεις τον αλγόριθμο. Αλλά συμφώνησαν όλοι πως δε θα κρατήσει πολύ και θα εκτροχιαστεί γιατί σε λιγο που θα βγούνε πιο δυνατά κομποιούτερς  θα κόβεις χαλαρά μερικά χιλιάρικα τη μέρα.

 

Και μεις τρέχουμε να πάρουμε ASICs

Link to comment
Share on other sites

απλά ο ξάδερφος λέων θέλει να ξεφορτωθεί την φάρμα που έφτιαξε (ή το στόκ...) και δεν του έβγαλε λεφτά. Όλο και κάποιος άσχετος λιγούρης θα ακούσει στην τι-βι για το θησαυρό των μπιτκώειν

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν λες το Νίκο ξέρει τι λέει πάντως :p

Τώρα αν ήταν αδιάβαστος στο θέμα bitcoin ή αν προσπάθησε να το υπερ-απλουστεύσει για το ευρύ κοινό, αυτό δεν το ξέρω μιας και δεν είδα την εκπομπή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλα ,.... ο καθενας μπορει να φωναξει την κουτση μαρια και κατω στην μαρκιζα να γραψει Υπουργος ταδε / προεδρος ταδε /κτλ κτλ κτλ και να πουλησει παραμυθια 

 

Σαν μια τυπισσα που μου ελεγε πως τα A/C τυπου inverter σημαινει πως οταν ποιασουν συγκεκριμενη θερμοκρασια κλεινουν ..... επειδη το ειχε πει ο Σπυρος Σουλης σε καποιο πρωιναδικο 

Link to comment
Share on other sites

το ότι πληρώνουμε μηνιαίως 20 και 30€ για internet κι όχι 100 το χρωστάμε σε κάτι τύπους όπως ο Βασιλάκος και στα άλλα παιδιά της ΕΕΧΙ, ειδικά στους αρχικούς. Δεν είδα ούτε εγώ την εκπομπή για να ξέρω τι είπε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.