ison Απρίλιος 27, 2005 #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ison Εμεις παντως ετσι το λεγαμε.... ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΣΧΟΙΝΟΒΕΛΟΣ τελικα λεγεται το εν λογω "gadget"..σχοινοβατης ειναι στο τσιρκο!!!λολ (πως μου ρθε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 27, 2005 #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo έχω ένα κολλητό που παρουσιάζεται στις 3 Μαίου στο Κιλκίς, πεζικό τάγμα 604......καμιά συμβουλή που θα μπορούσα να του μεταφέρω; Μην του μεταφερεις τιποτα. Απλα θα πηξει. Το συγκεκριμενο κεντρο ειναι "Μαυρο" λογω του οτι δεν μαζευει πολυ κοσμο. Οι υπηρεσιες απειρες, και ο λαος, λιγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 27, 2005 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μην του μεταφερεις τιποτα. Απλα θα πηξει. Το συγκεκριμενο κεντρο ειναι "Μαυρο" λογω του οτι δεν μαζευει πολυ κοσμο. Οι υπηρεσιες απειρες, και ο λαος, λιγος. Ωχ, κατάλαβα...περαστικά του...τουλάχιστον είναι πολύ κοντά στο σπίτι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 27, 2005 #144 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Ωχ, κατάλαβα...περαστικά του...τουλάχιστον είναι πολύ κοντά στο σπίτι του... ακομα χειροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Απρίλιος 27, 2005 #145 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Γεια χαρα στις σειρες μου!!Και γω παιδες Θηβα 10/5.Το πυροβολικο το πυροβολικοοοο.....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 27, 2005 #146 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Ωχ, κατάλαβα...περαστικά του...τουλάχιστον είναι πολύ κοντά στο σπίτι του... Ακομα και στο Κιλκις ΜΕΣΑ να μενει, θα το βλεπει με κυαλια, μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 27, 2005 #147 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 αν ειναι στη θητεια σου να την περασεις σε δυσκολες μοναδες καλυτερα μακρια απο το σπιτι σου. Αλλιως το μυαλο σου ειναι πως θα βγεις να ηρεμησεις και οσο θα περναει ο καιρος θα την ακους περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 27, 2005 #148 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2005 Μάλιστα...είναι και σχετικά μεγάλος (30άρης) είναι και κάπως αντιδραστικός...θα καλοπεράσει...Αν είναι να σού 'ρθουν, σού ρχονται όλα μαζί προφανώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 30, 2005 #149 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Μετα απο διαπλοκες και ιστοριες (χαχα), το ΠΝ με καλει 17/05 Σκαραμαγκας city. Οποιος αλλος για πν ας το πει για να φερω και το κροσακι μαζι μου.@ea6gka, ειμαι 100% μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 30, 2005 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Μάλιστα...είναι και σχετικά μεγάλος (30άρης) είναι και κάπως αντιδραστικός...θα καλοπεράσει...Αν είναι να σού 'ρθουν, σού ρχονται όλα μαζί προφανώς... Fear not mate.Θα στρώσει χαρακτήρα. Εδώ εγώ έχω κόψει τα μπινελίκια στο στρατό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Απρίλιος 30, 2005 Author #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Τελικά μόνο εγώ είμαι που παρουσιάζομαι στις 3? Μόνος θα είμαι στο κέντρο;;; Ερε πήξιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellraiser Μάϊος 1, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO Fear not mate. Θα στρώσει χαρακτήρα. Εδώ εγώ έχω κόψει τα μπινελίκια στο στρατό... Ρε φιλαρακι LLNEO οι περισσοτεροι αρχιζουν τα μπινελικια στο στρατο και εσυ τα εκοψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 1, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 :OT: μια χαζη απορια!Πως γινεται να ποσταρεις και να εχεις 0 καταχωρησεις???:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 1, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Οι καταχωρήσεις στο off topic τμήμα του φόρουμ (και στις αγγελίες;; ) δεν μετρώνται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 1, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Οι καταχωρήσεις στο off topic τμήμα του φόρουμ (και στις αγγελίες;; ) δεν μετρώνται Και στο Black Hole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolito Μάϊος 2, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Και Εγω παρουσιαζομαι στις 9/5 μαζι με τον skelos!Πικρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2005 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Πίκρα??? Κανετε 12μηνες κ εχετε παραπονο κιολας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 2, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 9 κανουμε και οι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellraiser Μάϊος 2, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αυτο το κανετε 12 μηνες μονο και εχετε παραπονο κιολας δεν στεκει!Και 6 μηνες να παει η θητεια παλι παραπονο θα εχουν ολοι και ειναι απολυτα φυσιολογικο!Και ειμαι σιγουρος οτι θα γυρναμε εμεις που θα εχουμε κανει 12μηνο και θα τους λεμε "Καλα ρε σεις 6 μηνες μονο και εχετε παραπονο?". Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Μάϊος 2, 2005 Author #160 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από skelos 9 κανουμε και οι 2 Γιατί 9 μήνες? Λοιπόν παίδες, σας χαιρετώ!!! Αυριο πηγαίνω Θήβα. Ευχομαι να τα πούμε με όσους τα πούμε. Ευχαριστώ πολύ τους "παλαιούς" για τις πολύτιμες συμβουλές. Θα τα ξαναπούμε μαζί στην άδεια ορκομοσίας (πιστεύω). :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts