Jump to content



Η επιστροφή του gdp77 στα Windows...


Recommended Posts

Just now, yanni said:

Κάπως έτσι νιώθει κάποιος που πάει από Windows σε Linux. Η αλλαγή από κάτι που έχουμε συνηθίσει/μάθει, σπάνια αποτελεί ευχάριστη εμπειρία από την πρώτη στιγμή.

Χρησιμοποιούσα Windows για 20 και πλέον χρόνια. Δεν αναφέρομαι απλά σε "συνήθεια" που λογικό είναι το ξεβόλεμα να ενοχλεί, αλλά σε επιλογές της MS που με τη σιδερένια γροθιά της επιλέγει αυτή πώς θα δουλέψεις εσύ. Αυτή η ελευθερία που σου δίνει του Linux και που απουσιάζει στα Win με ενοχλεί περισσότερο και όχι η συνήθεια.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

To Skype βγαίνει από το startup ( βεβαίως η πουστιά της μικρομαλακής να βγάλει την οποιαδήποτε επιλογή μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα μόνο ως ξεφτιλίκι μπορεί να λογαριαστεί! ).

Έχουν κάνει πολλές πατάτες με τα optional updates κυρίως τον τελευταίο καιρό.
Το QC έχει πάει στον πάτο, δίνουν σε mass release πράγματα που έχουν ένα σωρό bugs.
Ενώ κάποια στιγμή είχαν φτάσει τα Windows 10 σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, σαν να γύρισαν ένα switch ή να είπαν "ας τα κάνουμε @#@#)@# για 1 χρόνο τώρα με την μια γκάφα μετά την άλλη"...

 

Δουλεύω και με τα 3 στρατόπεδα ( εντάξει! της Apple με το πολύ ζόρι, αναγκαστικά, το μισώ! ), και δεν έχω φανατισμό και brand royalty.
Το καθένα έχει τα συν και τα πλήν του ( και η Apple θα έπρεπε να ντρέπεται :p )

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, billpeppas said:

To Skype βγαίνει από το startup

Δώσε μου screenshot με το SKYPE στο startup. Σε μένα δεν υπάρχει.... Το γκούγκλαρα κιόλας. Ο μόνος τρόπος να μην φορτώνει στην εκκίνηση ήταν να έχεις κάνει logout από το ίδιο το SKYPE και μετά επανεκκίνηση του υπολογιστή. Τότε μόνο δεν φορτώνει στην εκκίνηση.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
Link to comment
Share on other sites

On 5/4/2020 at 1:45 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

Την τρέλα μου μέσα!!!! Προσπαθώ να το απενεργοποιήσω από το autostart. Ούτε η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα ούτε και υπάρχει στα autostart apps του msconfig. Το γκούκλαρα δέκα λεπτά για να ανακαλύψω ότι βγαίνει από το autostart μόνο αν κάνεις logout?

 

Δηλαδη εσυ δεν εχεις την παρακατω επιλογη ?

 

explorer_175_05-05-20_L9cn.thumb.png.4fb6bdf1fe5ef093e8dbe728475105f7.png

 

για Screenshots δοκιμασε το shareX κανει παπαδες και εχει τη δυνατοτητα να μην εμφανιζει tray icon (αν και δεν καταλαβαινω τι εννοεις το να το κανεις pin στο κεντρο)

, για start menu βαλε classic shell, βασικα για ολα οσα (η σχεδον ολα) γραφεις υπαρχουν λυσεις, αλλα οπως και στο linux πρεπει να εχεις χρονο και διαθεση να ψαξεις :D

 

 

On 5/4/2020 at 1:45 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

Μου λείπει το αγαπημένο μου Mint. Μου λείπουν τα πάντα. Η ευκολία χρήσης, Το πόσο μαγικά εύχρηστο είναι σε σχέση με τα Win. Με τις επιλογές εκεί που πρέπει να είναι και ΟΠΩΣ θέλω εγώ να είναι και όχι όπως αποφασίζει η MS και "take it or leave it"

Και εμενα μου λειπει η ευχρηστια των windows οταν καθομαι σε αλλο λειτουργικο, ακομα χειροτερα να δεις ποσο μου λειπει η ευχρηστια των αγγλικων windows οταν καθομαι σε ελληνικα windows :p παιζει να θελω το 2πλασιο χρονο να κανω οτιδηποτε. Οτι εχει συνηθισει κανεις.

 

Για το libreoffice παραπονα στους devs τους οπως και για το gimp, εμεις εδω χρησιμοποιουμε office και photoshop γιατι μπορουμε :p

 

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από panoc
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μόλις τώρα, το μέλος gdp77 έγραψε:

To θέμα μας είναι να μην κάνει autostart...

Οποτε την εχεις εχεις την επιλογη που εβαλα στο ss ?

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να έχεις το skype store app και όχι το skype το κανονικό. Ειδικά αν ήταν εγκατεστημένο από μόνο του. 
Uninstall και κατεβάζεις το κανονικό application


EDIT:Χρησιμοποίησε αυτό για να καθαρίσεις την πολλή σαβούρα (store apps,telemetries,auto install recommendations κλπ) που έχουν μέσα. https://www.majorgeeks.com/files/details/win10_spy_disabler.html

Έγινε επεξεργασία από Gregorypeg1000
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον εχεις την app απο το στορε εκδοση Κανε απεγκαταστη του skype app απο settings->apps Και εγκατεστησε τη desktop εκδοση απο εδω https://www.skype.com/el/get-skype/download-skype-for-desktop/

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.