Jump to content



Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

 

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την επιλογή νέου λάπτοπ..Θέλω να ξεκινησω να ασχολουμαι με την Γραφιστική, από μόνη μου, με Online μαθήματα ή/και με σχολή και το λάπτοπ που έχω τώρα (10++ ετών) απλά θα εκραγεί στην σκέψη και μόνο του adobe..Για κάποιον που είναι τελείως beginner, τι λαπτοπ θα προτείνατε; Θέλω να μπορεί ν αντέξει τα βασικά προγράμματα γραφιστικής! Αν υπάρχει ήδη σχετική ερώτηση θα το εκτιμούσα αν με κατευθύνατε σε αυτήν :) 

 

Link to comment
Share on other sites

To λάπτοπ που σας προτείνει ο gomar έχει windows 10 S, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανα πάρετε αυτό τελικά, ή ο,τιδήποτε άλλο με windows 10 S, ακολουθήστε αυτές εδώ τις οδηγίες για να το ελευθερώσετε. Επίσης, σας συνιστώ να αποκλείσετε όλα τα λάπτοπ που δεν έχουν ips οθόνη. Να το γράφει στις προδιαγραφές, ρητά ips, και να το επιβεβαιώσετε πριν αγοράσετε. Τόσο απόλυτα. 

 

Προσωπικά σας προτείνω κάτι φθηνότερο, ώστε να μείνει κανα φράγκο να πάρετε εξωτερική οθόνη, μεγάλη. 27 ίντσες, ακατέβατες, ips επίσης.

 

https://www.skroutz.gr/s/22972382/HP-Pavilion-15-cw1029nv-R5-3500U-16GB-512GB-FHD-W10.html

 

https://www.skroutz.gr/s/20665410/Dell-SE2719HR.html

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.