Jump to content



Καζαμίας 2021 (για να ξέρουμε τι έρχεται...)


p55

Recommended Posts

Δεκέμβριος

Οι Μεγάλοι Παλαιοί επιστρέφουν μαζί με μεταγραφή αεροδρομίου τον Covid-20 aka The Destroyah. Παράλληλα οι τιμές στις κάρτες γραφικών συνεχίζουν να ανεβαίνουν ενώ ένα νέο miningcoin κάνει την εμφάνιση του. Η μόνη κάρτα που βρίσκεται σε στοκ, GTX 3050 κοστίζει όσο ένα μικρό οικόπεδο στο φεγγάρι.

  • Like 1
  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

On 12/30/2020 at 8:29 AM, GoMaR said:

Έτος 2025

 

Ο Μάριος περιμένει ακόμα να του έρθει η 3080.

Σε παρακαλω αφου το ληξαμε αυτο... δεν περιμενουμε 3080 εκτος αν βρω καμμια με 500 ευρω ? 3070 περιμενουμε (την οποια ειχα παραγγειλει με 500 ευρω)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Σε παρακαλω αφου το ληξαμε αυτο... δεν περιμενουμε 3080 εκτος αν βρω καμμια με 500 ευρω ? 3070 περιμενουμε (την οποια ειχα παραγγειλει με 500 ευρω)

 

 

Που ειχες βρει 3070 με 500αρικο;

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, GoMaR said:

Ο Μαριος για να κερδισει τις εντυπωσεις λεει τιμες χωρις ΦΠΑ..

αν και δεν το κάνει για να κερδίσει εντυπώσεις ούτε λέει κάνα ψέμα -όταν σου εξηγεί το σκεπτικό αγοράς θα σε παραπλανήσει αν τις πει με ΦΠΑ- πράγματι μπορεί να σε μπερδέψει αν δεν τονίζει εμφατικά ότι είναι χωρίς ΦΠΑ. Είναι διαφορετική συζήτηση θέλω να πω. Σαν να έρθω να σου πω «αγόρασα τον Χ ακριβότερο επεξεργαστή αντί του Ζ φθηνότερου» «μα δεν αξίζει να πληρώσεις τόση διαφορά για το συν που θα πάρεις» «α έχω ξαδέρφη την Lisa Su τους παίρνω σε άλλη τιμή, μου πούλησε τον Χ 40 ευρώ και τον Ζ μου τον έδινε 20 ευρώ, ε οκ έδωσα ένα εικοσάευρο για τον καλύτερο».

Έχει και καλύτερη εκδοχή: «αγόρασα και τουςδύο με 60 ευρώ, πούλησα τον Ζ για 100 (π.χ. έχει κανονική τιμή αγοράς 250ευρώ), τελικά μου βγήκε ότι αγόρασα τον Χ και με πλήρωσαν για να τον αγοράσω.
Είν΄ωραίος!

το έχει περάσει και σε άλλη πίστα τώρα, δεν προλαβαίνει καν να παίξει με την αγορά του, τον πουλάει πριν παραλάβει και παραγγέλνει τον επόμενο. Θα γκρεμιστεί φούρνος όταν βάλει κάρτα στο pc. Προσπάθησε να το κάνει κι ο γιάνι βαρουφάκι αυτό, με τα perpetual bonds. Δεν μάσησαν οι Γερμανοί να του τα δώσουν, ε ο άισυ πλησιάζει να κάνει τις perpetual GPUs.
360 μέρες τον χρόνο θα είναι σε status «έχω παραγγείλει». Θεός! Τον ακολουθουμε από απόσταση όμως, ο τζιντι κι εγώ. είμαι δυο χρόνια σχεδόν σε μόνιμο status «σκέφτομαι το τάδε rig τουςεπόμενους μήνες». Εν τω μεταξύ μόλις φθάσουν οι «επόμενοι μήνες» είτε το προϊόν έχει εξαφανιστεί είτε υπάρχει «στους επόμενους μήνες» κάτι άλλο, καλύτερο.

Έχουν πλάκα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, giorgos2187 said:

 

 

Που ειχες βρει 3070 με 500αρικο;

image.png.72be70cf1c6f670825c2fe555ddc3cc5.png

 

Για τους απιστους που λενε στον υπνο μου ?

Επισης η συζητηση με το με η χωρις ΦΠΑ δεν παιζει κανενα ρολο καθως το ποσο που βγαινει απο την τσεπη ειναι αυτο που γραφει. Ναι ειναι χωρις ΦΠΑ. Αλλα δεν το πληρωνεις ποτε.

 

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Χωρις ΦΠΑ τοσο βγαινει ρε Γιωργο. 

@salde

Οταν με ρωτανε ποσο εκανε η μια 3080 που πηρα δε θα πω 750 που εσκασα για να δινω λαθος εντυπωσεις, αλλα 950.
Οποτε ναι, το να βγω να πω δημοσια αγορασα 3080 με 750Ε μονο μπερδεμα μπορει να φερει στην κουβεντα και παραπλανηση.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.