Jump to content

Recommended Posts

4 hours ago, Trexx said:

Στην τελευταία παράγραφο διαφωνώ, τα άλλα τα καταλάβω απολύτως. 

Ο καθένας με το δικό του μέτρο σύγκρισης και τα βιώματα του. 

• Like 2
9 ώρες πριν, το μέλος Trexx έγραψε:

Ειλικρινής απορία, παρακαλώ να μην εκληφθεί ως προσβολή στο νήμα σας:

Αν δεν έχεις απόλυτο πρόβλημα χώρου για ποιό λόγο να στριμώξεις hardware που ξέρεις ότι χρειάζεται να ανασαίνει σε τέτοια project κουτιά; 

Hold my beer.

Τα mATX κουτιά είναι μια χαρά, δεν στριμώχνεις, 9/10 περιπτώσεις, hardware parts.

Τα sff κουτιά, ναι, είναι ή μπορούν να γίνουν pita. Έχοντας sff case εδώ και 5-6 χρόνια υπήρξαν στιγμές που σιχτίρισα, ιδίως με τα τούβλα που μας πασάρουν για κάρτες γραφικών.

Εάν αλλάξω το κουτάκι μου θα πάω σε κάποιο λίγο μεγαλύτερο@13-14lt αυστηρά. Τα μεγαλύτερα κουτιά δεν τα βλέπω καν. 

• Like 2

Επισης ο χωρος πανω στο γραφειο ειναι περιορισμενος. Θα μου πεις παρε μεγαλυτερο γραφειο, 220cm X 80cm εχω ποσο πιο μεγαλο?
Εκτος και αν μου πεις οτι το εχεις κατω απο το γραφειο.......εκει δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο, block delete ban wipe :hehe:

• Like 3

Οτι θελει ο καθενας παιδια. Καποια στιγμη παντως πρεπει να βγει ενα sff με προβλεψη 2χ2,5cm κοψιματα καπου να περασουμε δυο σωληνες ρε παιδια... 

Να βαλεις ενα mora με ολα τα αξεσουαρ κατω και να εχεις την ομορφια πανω στο γραφειο.  

• Like 1
13 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

να βγει ενα sff με προβλεψη 2χ2,5cm κοψιματα καπου

υπαρχουν ηδη αρκετα βρε

15 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

υπαρχουν ηδη αρκετα βρε

Θα τσεκαρω.