Havic Μάϊος 27, 2011 #7507 Μάϊος 27, 2011 ο χρονος του βιντεο ειναι σημαδιακος??? (666) Υπερβολές....
vic Μάϊος 27, 2011 #7508 Μάϊος 27, 2011 Υπάρχουν άτομα τα οποία έβαλαν thanks στο post του Chosen και δεν έχουν βάλει καν thanks στο Post του dunkel. LOL δηλαδή. Βάζεις thanks σε post το οποίο λέει "Δε μπορώ να βάλω πάνω από 1 thanks", χωρίς να έχεις βάλει thanks στο αρχικό. MIND BLOWN!
HotPeanut Μάϊος 27, 2011 #7509 Μάϊος 27, 2011 Υπάρχουν άτομα τα οποία έβαλαν thanks στο post του Chosen και δεν έχουν βάλει καν thanks στο Post του dunkel.LOL δηλαδή. Βάζεις thanks σε post το οποίο λέει "Δε μπορώ να βάλω πάνω από 1 thanks", χωρίς να έχεις βάλει thanks στο αρχικό. MIND BLOWN! Εγώ σου έβαλα thanks χωρίς να έχω βάλει καν thanks στο post το οποίο λέει "Δε μπορώ να βάλω πάνω από 1 thanks" και χωρίς να έχω βάλει thanks στο αρχικό.
vic Μάϊος 27, 2011 #7518 Μάϊος 27, 2011 Μέτρησες τα thanks και σύγκρινες την διαφορά...? Σε εμένα ομιλείται; Αν ναι, έτυχε να πέσει το μάτι μου (το μάζεψα μετά) σε ένα username από τα thanks στο post του Chosen, το οποίο δεν υπήρχε στο παραπάνω. Πρώτη αντίδραση LOL. Δεύτερη αντίδραση Post.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.