sotiris Τρίτη at 11:45 πμ Author #121 Τρίτη at 11:45 πμ Αυτό είναι το πρόγραμμα που μου έχει βάλει η Πάολα Αποφάσισα εφεξής να κάνω ένα mini carb refeed day όπου θα προσθέσω 1 μήλο, λίγο ρύζι και chips γλυκοπατάτας στο airfryer (σάββατο). Τα υπόλοιπα όπως τα κάνω, μόνο που το PSMF (που ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω αυστηρά) το κάνω λίγο πιο ελαφρύ, δηλαδή κοντά στις 1700 θερμίδες (αντί για 1200 που πρότεινε). Θα το πάω μέχρι τα Χριστούγεννα και θα δούμε πώς θα πάει η απώλεια βάρους και η σωματοδομή και θα το ξαναρυθμίσουμε!
astrolabos Τρίτη at 05:42 μμ #122 Τρίτη at 05:42 μμ 10 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Προσπάθησα να χακέψω τις τιμές της Omron κλασσικός απατεωνίσκος, ε @trendy; 1
sotiris 11 ώρες πριν Author #123 11 ώρες πριν Τιμές από το μέτωπο. Σήμερα είναι η μέρα που ξεκινάω το πρωινό μου με fasting, στο fasting έχω κετο κράκερς και 99άρα σοκολάτα και ένα τσικ γάλα καρύδας στον καφέ. (επισυνάπτεται φωτό). Πρωινό σάκχαρο 78, πρωινές κετόνες 0.7, GKI 6.18 (ligh ketosis αδυνατιστική), οπότε συνεχίζουμε καλά τη ρουτίνα! Πρωινό βάρος 95.3, σύντομα περιμένω να δω κάτω από 95 (ελπίζω πριν αλλάξει ο μήνας αλλά συνήθως χάνω τις αλλαγές ) και μετά στόχο για τέλος Δεκέμβρη έχουμε βάλει 93.5, που είναι ένα πολύ καλό target. Όντας δυόμιση μήνες στο κετο regime έχω να πω ότι είναι από τις λίγες φορές που δεν πεινάω (νοιώθω κορεσμό και υπάρχουν τροφές που μπορώ να φάω όταν πεινάσω) και δεν έχω αποκλείσει τους υδατάνθρακες σε βαθμό αηδίας (τρώω τα κετο friendly φρούτα μου κάποιες φορές τη βδομάδα). Το νέο πλάνο που υπαγόρευσα στην Πάολα με την 1 μέρα carb refeed κάθε σάββατο θα έχει ένα moderated intake από υδατάνθρακες και ο στόχος μου είναι να έχω φυσική πρόσληψη όσων θρεπτικών συστατικών δεν παίρνω από τα άλλα στοιχεία της διατροφής μου. Λίγο ρύζι, λίγες γλυκοπατάτες στο airfryer για μια μέρα τη βδομάδα θεωρώ ότι μόνο προσωρινά θα με βγάζουν από κέτωση. Τώρα αν μου δημιουργούν τεράστια πείνα ή εξάρτηση, θα το δω σιγά σιγά και θα το ξανααφαιρέσω. Το πρωινό νηστείας: 1
unseen 1 ώρα πριν #124 1 ώρα πριν (edited) Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για τον οποιο πρεπει να χασεις γρηγορα πολλα κιλα; Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο που κανεις ειναι και πολυ σωστο. Το θεμα ειναι να δουλεψεις πανω σε μια διατροφη την οποια θα εχεις για παντα. Να βρεις τροφες υγιεινες, με σωστη διατροφικη αξια, που να σου αρεσουν κιολλας. Οπως σου ειπε και καποιος παραπανω αν τρως, απαχο κρεας, ψαρι, λαχανικα, αυγα και φρουτα με μετρο τοτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Μπορεις να τρως και σχετικα μεγαλες μεριδες. Αυτα στη φωτο ειναι μαρτυριο, καλυτερα νηστικος! Ps. Εγω δεν ειμαι fan του fasting. Ριξε μια ματια και σε αυτο https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37248144/ Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από unseen 2
Recommended Posts