trendy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2005 Ένα απλό poll που με ενδιαφέρει περισσότερο η ειλικρίνεια, για αυτό και αν δε θέλετε να γράψετε τι ψηφίσατε δε με πειράζει.Το ερώτημά μου είναι απλό...Όσοι χρησιμοποιείτε windows με ποιο τρόπο τα αποκτήσατε;1)Αγορασμένα από κατάστημα μόνα τους2)Αγορασμένα μαζί με τον υπολογιστή3)Corporate - αγορασμένες πολλές άδειες για εταιρίες4)Students - κάτι σαν το παραπάνω αλλά σε εκπαιδευτικά ιδρύματα5)Patched - ο γνωστός και μη εξαιρετέος τρόπος...6)’λλο - αν μου ξέφυγε τίποτα που δεν το νομίζω...
trendy Οκτώβριος 29, 2005 Author #2 Οκτώβριος 29, 2005 student Η MS είχε καλή συνεργασία(επί πληρωμή) με το πανεπιστήμιο Κρήτης και φρόντιζε να μας στέλνουν keys για τα προϊόντα της πλην του office.Σαν καλός φοιτητής απέκτησα keys από τα 98se μέχρι τα 2k3 enterprize και exchange μέχρι Visual Studio.
Vagouridis Οκτώβριος 29, 2005 #3 Οκτώβριος 29, 2005 Για αρκετο καιρο patched μετα μου εκατσαν σε καποια φαση κατι corp απο το πανεπιστημιο της Θεσσαλονικης.Μαλλον μιλαμε για την ιδια συνεργασια που εκανε και της Κρητης.
helloween Οκτώβριος 29, 2005 #4 Οκτώβριος 29, 2005 Έχω τα XP HOME αγορασμένα μαζί με ηλεκτρονικό υπολογιστή.
magicman Οκτώβριος 29, 2005 #6 Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 18:59] win xp pro patched μια απο τα ιδια. :whistling :whistling
Makis Hourdakis Οκτώβριος 29, 2005 #7 Οκτώβριος 29, 2005 επίσης... :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling Βασικά έχω και μια αυθεντική κόπια των WinXP Home edition αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο για το PC του πατέρα μου για πολλούς λόγους...
ntemian Οκτώβριος 29, 2005 #8 Οκτώβριος 29, 2005 win xp home αγορασμένα με τον προηγούμενο υπολογιστή
blade_pan Οκτώβριος 29, 2005 #9 Οκτώβριος 29, 2005 Μια μερα που ετρωγα patsa κοιταξα μεσα απο ενα παραθυρο....και ειδα ενα μπλε βατραχι!! Το ονομα του απο Α...
sotiris Οκτώβριος 29, 2005 #10 Οκτώβριος 29, 2005 έχω τα xp home που έρχονταν μαζί με το laptop, και ήταν τα πρώτα win που δεν ανήκαν στην 5η κατηγορία. ρίγος συγκίνησης με διαπέρασε όταν τα ενεργοποίησα. άδειες χρήσης από το uoa δεν έχω. ακόμη κι όταν κάποιος έχει αυθεντικά, προτιμώ να του βάζω κατεβασμένα έτοιμα slipstreamed όπως π.χ. του winbeta.org, που είναι συνήθως αρκετά προσεγμένα
Makis Hourdakis Οκτώβριος 29, 2005 #11 Οκτώβριος 29, 2005 Ρε Σωτήρη, εσύ δεν είσαι που έχεις εκείνη τη μαμάτη κόπια των windows που πιάνουν 0MB χώρο στο δίσκο, δεν φαίνεται οτι έχουν εγκατασταθεί και είναι αόρατα;
sotiris Οκτώβριος 29, 2005 #13 Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ρε Σωτήρη, εσύ δεν είσαι που έχεις εκείνη τη μαμάτη κόπια των windows που πιάνουν 0MB χώρο στο δίσκο, δεν φαίνεται οτι έχουν εγκατασταθεί και είναι αόρατα; άστα πήγα να τα βάλω σε reiserfs και δεν μπαίνανε με τίποτα. το crack θα φταίει trendy, είναι αρκετά σαφές το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μέχρι στιγμής πιστεύω
Artist_ Οκτώβριος 29, 2005 #14 Οκτώβριος 29, 2005 win XP pro. Μέχρι πριν μια εβδομάδα τα είχα patched. Βρέθηκαν σε καλή τιμή και τα πήρα επιτέλους original.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 29, 2005 #15 Οκτώβριος 29, 2005 Βασικά εγώ ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα αυθεντικά windows θα ήταν ή άμα τα έβρισκα για κανένα 10ευρο ή άμα ΕΠΡΕΠΕ ντε και καλά να τα πάρω αυθεντικά. Γιατί όπως και να το κάνουμε, η M$ μόνο οικονομική υποστήριξη απο μαθητές δεν χρειάζεται... ΥΓ: Χωρίς πλάκα, όπου αξίζει, προτιμώ να τα δώσω, αλλά η αγορά windows είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα ξόδευα λεφτά. Τι έγινε, τα βάζουμε που τα βάζουμε, θα τα πληρώσουμε κιόλας;
trendy Οκτώβριος 29, 2005 Author #17 Οκτώβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiristrendy, είναι αρκετά σαφές το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μέχρι στιγμής πιστεύω Το ψιλιαζόμουν... θέλω να δω αν και τι θα απαντήσουν οι υπέρμαχοι των windows... ’σχετο... οι 2 που ψήφισαν κάτι άλλο μπορούν να μου πουν έστω σε pm τι ήταν αυτό που ξέχασα; (πλήρης εχεμύθεια)
spc Οκτώβριος 29, 2005 #18 Οκτώβριος 29, 2005 Συνεχίστε να απαντάτε κορόιδα! Μάλλον δε ξέρετε το πραγματικό όνομα του Trendy.... (Μοδάτος Γκατές).....
kreach Οκτώβριος 29, 2005 #19 Οκτώβριος 29, 2005 Εδώ υπάρχουν τα Linux ΤΣΑΜΠΑ και ΠΟΛΥ καλύτερα !!!!! ... Και θα πληρώνουμε τα Κ****ΤΑ μας για τα Κ*** Windows της "αξιαγάπητης" M$ ? !!! Συμφωνώ με τον Μπάμπη (Makis Hourdakis) ! Είπαμε, δεν είμαι δα κ τσιγκούνης, αλλά όχι κ λαμάκας PS Μαντέψτε τι ψήφησα
CaptainMilo Οκτώβριος 29, 2005 #20 Οκτώβριος 29, 2005 Χμμ.....εγώ που ανήκω σε 3 κατηγορίες τι να ψηφίσω - Αγορασμένα winxp home στον φορητό τα οποία δυστυχώς ήταν προεγκατεστημένα και βρίσκονται μόνο σε cd αλα ghost (οπότε κομμάτι δύσκολο να τα βάλω σε άλλο σύστημα) - Patchαρισμένα στο κεντρικό pc εν αναμονή winxp-64 (130 euro έχουν sigh...) - Αγορασμένα win98 τα οποία τα έχω από το πρώτο pc που πήρα Οπότε μάλλον η ψήφος πάει στο αγορασμένα με 2:1 edit: kreach , την 7800 στην υπογραφή σου , για ποιο πράγμα ακριβώς την χρησιμοποιείς στα Linux? :whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.