Jump to content



Firefox Menu Extension για το TheLab.Gr


Wizard!

Recommended Posts

Είχε συζητηθεί και παλαιότερα, είχαν γίνει προτάσεις, αλλά τελικά κανείς δεν το προχώρησε. Εγώ το είχα ξεκινήσει, αλλά λόγο φόρτου εργασίας και έλλειψης ενδιαφέροντος από τα υπόλοιπα μέλη, το παράτησα.

Στις διακοπές όμως και με αφορμή τη στατιστική που έλεγε ότι περισσότερο από το 50% των μελών μας, χρησιμοποιούν Firefox για την πλοήγησή τους στο TheLab, αποφάσισα να το τελειώσω. Φυσικά δεν είναι τέλειο, πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση και κάθε αναφορά προβλήματος είναι επιθυμιτή :)

Το extension είναι ένα menu για το Firefox που δίνει σχεδόν όλα τα links που υπάρχουν στο site έτοιμα για χρήση. Φυσικά αν οι διαχειριστές αλλάξουν κάποιο από αυτά δε θα παίζει, αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια :T:

thelab.rar

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 23:20]

το αρχειο που το βαζουμε ακριβως στο φακελο του firefox στο δισκο?

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:17] ανοιγεις το rar και πετας μεσα σε ενα παραθυρο του firefox το αρχειο.τα υπολοιπα βηματα σου τα λεει:)
Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 21:20]

το αρχειο που το βαζουμε ακριβως στο φακελο του firefox στο δισκο?

κανε extract το rar και το αρχειο thelab.xpi ανοιξε το με ff:file(αρχειο),open file....(ανοιγμα αρχειου....),βρες το αρχειο και εγκατασταση.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.