Nephiλiμ Μάϊος 12, 2009 #381 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2009 ωραια βρικαμε καποιον που θα χει ανταλλακτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 24, 2009 #382 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 (edited) Αααρχίσαμε... Μετά από μερικές διακοπές ρεύματος ενώ ήταν σε standby, πάω να δω μια ταινιούλα, ανάβω τα z5500 και μέχρι να αφήσω το Remote κάτω βλέπω ότι είχαν σβήσει. Λέω ******* τα κλεισα κατά λάθος. Τα ξανανάβω, σε 2 δευτερα κλείνουν με ένα χςςς. Ξανανάβω, ξαναχςςς και κλείνουν. Αρχίζω να βρίζω, λερώνω σωβρακάκι κλπ... Και εφαρμόζω την τελική λύση σβησίματος από το διακόπτη και αφαίρεση από τη μπρίζα. Ξαναβάζω μπρίζα, ανάβω διακόπτη, ανάβω ηχεία και παίζουν κανονικά, ΑΛΛΑ... Κάθε φορά που ανάβω το διακοπτάκι πίσω από το woofer ακούγεται ένα τσιτσιρισμα για λίγο από το woofer μέσα. Για κανά δεύτερο το πολύ και μετά παίζουν κανονικά... Να αρχίσω να ανησυχώ? Λέω να ανοίξω να δω από που έρχεται το τσιτσίρισμα. Το χει κανάς άλλος? *edit Τι ήθελα και μίλησα... Ξανάσβησαν στο άσχετο μετά από 20 λεπτά μουσικής. (Χθες έβγαλαν 2 ώρες ταινία στο max πάντως) Εγγύηση προφανώς ληγμένη... Να κυνηγήσω την apc για το πολύμπριζο ασφαλείας της άραγε? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2009 από Spanaks Γκαντεμιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάϊος 24, 2009 #383 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Αααρχίσαμε... Μετά από μερικές διακοπές ρεύματος ενώ ήταν σε standby, πάω να δω μια ταινιούλα, ανάβω τα z5500 και μέχρι να αφήσω το Remote κάτω βλέπω ότι είχαν σβήσει. Λέω ******* τα κλεισα κατά λάθος. Τα ξανανάβω, σε 2 δευτερα κλείνουν με ένα χςςς. Ξανανάβω, ξαναχςςς και κλείνουν. Αρχίζω να βρίζω, λερώνω σωβρακάκι κλπ... Και εφαρμόζω την τελική λύση σβησίματος από το διακόπτη και αφαίρεση από τη μπρίζα. Ξαναβάζω μπρίζα, ανάβω διακόπτη, ανάβω ηχεία και παίζουν κανονικά, ΑΛΛΑ... Κάθε φορά που ανάβω το διακοπτάκι πίσω από το woofer ακούγεται ένα τσιτσιρισμα για λίγο από το woofer μέσα. Για κανά δεύτερο το πολύ και μετά παίζουν κανονικά... Να αρχίσω να ανησυχώ? Λέω να ανοίξω να δω από που έρχεται το τσιτσίρισμα. Το χει κανάς άλλος? *edit Τι ήθελα και μίλησα... Ξανάσβησαν στο άσχετο μετά από 20 λεπτά μουσικής. (Χθες έβγαλαν 2 ώρες ταινία στο max πάντως) Εγγύηση προφανώς ληγμένη... Να κυνηγήσω την apc για το πολύμπριζο ασφαλείας της άραγε? mail στη logitech να δεις τι παιζει και μηπως βγαλεις ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 24, 2009 #384 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Δεν μου εμφανιζεται καμια εικονα στο 1ο post... ουτε απο FF ουτε απο IE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Μάϊος 25, 2009 #385 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 mail στη logitech να δεις τι παιζει και μηπως βγαλεις ακρηΣυμφωνώ. Και καλό θα ήταν να τους μιλήσεις πριν βάλεις χέρι στα ηχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 25, 2009 #386 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2009 (edited) Συμφωνώ. Και καλό θα ήταν να τους μιλήσεις πριν βάλεις χέρι στα ηχεία. Σιγά... η εγγύηση έχει λήξει χρόνια τώρα... (και πείτε ότι δεν το έγραψα, αλλά τα ηχεία δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα πλέον...) ...και όπως ήταν αναμενόμενο... με το που έγραψα ότι όλα καλά... μετά από 1 ώρα κοντά στο 1/2 της έντασης τα ηχεία έσβησαν και δεν ξαναναψαν ποτέ... (ίσως λόγω ζέστης, αλλά τώρα μόνιμα ακούγεται ένα τζζζζζ όταν ανάβει το διακοπτάκι και δεν μπαίνουν ούτε σε standby...) Με γεια μου... *έδιτ και φυσικά αφού μείναν πάλι λίγη ώρα εκτός μπρίζας... δουλεύουν ξανά... Θα στείλω mail σε logitec και apc αύριο να δω απαντήσεις. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 25, 2009 από Spanaks double post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Μάϊος 26, 2009 #387 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 Σιγά... η εγγύηση έχει λήξει χρόνια τώρα...Ναι, το είχα δει και πριν. Αλλά τι σε πειράζει να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι να πάρεις απάντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 26, 2009 #388 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2009 (Με τρώει να πάρω ενισχυτή και ηχεία... :drool: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoslai Ιούλιος 3, 2009 #389 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Παιδιά καλησπέρα εδώ και 8 χρόνια έχω κάτι ηχεία Yamaha TSS-1 τα οποία χρησημοποιώ μέχρι και σήμερα στο pc μου με οπτική ίνα. Όταν τα είχα πάρει (με 100.000 δρχ τότε) δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές καθότη δεν έβρισκες εύκολα dts Κτλ. σε ηχεία υπολογιστή. Έχω μείνει κατα ευχαριστημένος με την απόδοση τους και ακόμα είναι σκυλιά κ δεν έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα. Σκεφτόμουν για μια αναβάθμιση χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια για τα logi (δύσκολος ο αποχωρισμός!!). Αξίζει πιστεύετε η αναβάθμιση ή να μείνω με τα yamaha και να κάνω οικονομία;; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoslai Ιούλιος 3, 2009 #390 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 http://www.yamahamultimedia.com/yec/products/speakers/tss1w.asp Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 3, 2009 #391 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Αν "νοιώθεις" ότι χρειάζεσαι αναβάθμιση τόλμα το άφοβα.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους (και το λέω έχοντας μια πρόσφατη τρύπα 700€ στην τσέπη από τον ενισχυτή και τα ηχεία που πήρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoXfOxFoX Ιούλιος 3, 2009 #392 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 πιστευω ειμαι απο τους πιο καταλληλους να σου απαντησουν...και αυτο διοτι τα tss-1 τα ειχα παρει και εγω καπου τοτε, πριν απειρα χρονια!!!τα ειχα με το xbox1 και τωρα μιας και ξεπεραστηκαν τα εχω στο σαλονι να συνοδευουν τον απλο ηχο της τηλεορασης...respect αυτα τα ηχεια!anywayτωρα εχω εδω και 2+ χρονια τα z5500....με κλειστα τα ματια πανε και παρτα φιλε...οσο καλα και να ηταν τα tss-1, μην το συζητας..εκει που τελειωναν αυτα και λιγο πιο πριν..., ξεκιναει η μαγεια των 5500...go for it!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούλιος 4, 2009 #393 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 https://www.teufel.eu/Homecinema/Kompakt-30.cfm + http://www.odes.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=28&page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=2128&category_id=118 είναι γλυκός συνδυασμός και ξεφεύγεις απο τα κομπιουτεροηχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasoslai Ιούλιος 5, 2009 #394 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Ο ενισχυτής ωραίος θα μείνει κιόλας στην τελική αλλά τα ηχεία είναι καλύτερα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Ιούλιος 5, 2009 #395 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Κλάσεις ανώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 5, 2009 #396 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Έχουν πολύ καλές κριτικές γενικά τα teufel.Υποψιάζομαι καλύτερα σε μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούλιος 5, 2009 #397 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Ο ενισχυτής ωραίος θα μείνει κιόλας στην τελική αλλά τα ηχεία είναι καλύτερα;;; Απο τότε που τα άκουσα νοιώθω φτωχός συγγενείς με τα z5500 που έχω Τα μεταφορικά είναι γύρω στα 30€ αν θυμάμαι καλά. Αν δεν είχα τα logi θα πήγαινα γιαυτά με τα 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 24, 2009 #398 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Παιδια σημερα καθως εβλεπα ταινια εβαλα το centrer τερμα σε δυναμη και στις ομιλίες ακουγοταν ενα σαν τριξιμο.Το χαμηλωσα και ολα καλα. Υπαρχει προβλημμα??Μηπως ειναι χαλασμενο το ηχειο?? Πειτε μου γιατι ειμαι ετοιμος να σκασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Αύγουστος 24, 2009 #399 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ή το πηνίο του μεγάφωνου θα τρίζει από την ένταση,ή το πλαστικό θα συντονίζει,αλλά δεν είναι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 24, 2009 #400 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2009 Ουφ σε ευχαριστω. Μου εφυγε ενα βαρος τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts