Jump to content

Recommended Posts

2 λεπτά πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:

@eleozz φιλε εσυ εχεις τον ορισμο του μαν κειβ .Μια μηχανη σε λειπει μονο αλλα ξερω θα πεσει παντοφλα.

@zampONakiaskiou  τροφαντος ο el gato ε ?  :p

την μηχανή την έχω για να κάνω βόλτες έξω απο το σπίτι, όχι μέσα 😛 

metsobo09_hu2252013655222092663.webp

• Like 8
  • Haha 1

@eleozz Πραγματικά ζηλεύω! (και ταξιδεύω στο χρόνο 😛)...

Βέβαια ούτε χρόνο, ούτε χώρο έχουμε για mancave αλλά οκ. 

@2cpu Δεν είμαστε χοντρές... Αναδεικνύουμε τα αναγεννησιακά στάνταρ ομορφιάς.

Spoiler

(Και τρώμε ότι περισσεύει από τα άλλα 2 αλλά αυτό δεν έχει σημασία....)

• Haha 2
(edited)
7 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε:

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ;  

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αντρικα. Και δεν το βλεπεις ολο...

Εχει κ αυτό διπλα... Εδω ενας φιλος μου καθεται

20230928_005232.jpg

Απλα απο τοτε εχω προσθεσει και μια οθονη απο πανω απο αυτη που φαινεται εκει και κατι φωτα απο πανω χαχαχαχαχ

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 6
  • Haha 2
2 λεπτά πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:

Με βατραχο τρεχει ο αθεοφοβος? Βλασφημος !!

:p

χαχαχαχαχ ναι αυτο ηθελε. ανωμαλοι παιδι μου. καταρχας το ετρεχε απο εξω λες και παιζουμε με χειριστηριο

• Like 1
  • Haha 1
10 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αντρικα. Και δεν το βλεπεις ολο...

Εχει κ αυτό διπλα... Εδω ενας φιλος μου καθεται

20230928_005232.jpg

Απλα απο τοτε εχω προσθεσει και μια οθονη απο πανω απο αυτη που φαινεται εκει και κατι φωτα απο πανω χαχαχαχαχ

Σε ζηλευω. Εμενα με εχει χωσει σε μικρο δωματιο. Δεν ανοιγουν ντουλαπια πανω απο το μισο... :( 

• Like 2

Μωρέ, τι λέτε; Καλά είστε.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στο πατρικό μου και δεν έβρισκε χώρο στα 160 τ.μ., για να βάλω το pc. Ένα απέραντο playroom για τα παιδιά θέλει να φτιάξει. Οπότε μ' έστειλε στο ανεξάρτητο λειτουργικά υπόγειο (πρώην λεβητοστάσιο, νυν γκαρσονιέρα και λεβητοστάσιο). Δηλαδή, εάν θέλω να κάτσω στο pc πρέπει να βγω έξω, να κατέβω μια σκάλα και να μπω στην υπόγα του hardware.

Οκ, χώρο θα έχω (και μάλιστα άπλετο), αλλά η λογική είναι να μη βλέπει μέσα στο σπίτι το pc.

Μόλις τελειώσω με τους μάστορες και τη μετακόμιση, θα βγάλω και φωτογραφίες.

• Like 6
  • Haha 3
(edited)
10 ώρες πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

Σε ζηλευω. Εμενα με εχει χωσει σε μικρο δωματιο. Δεν ανοιγουν ντουλαπια πανω απο το μισο... :( 

Εμεις δεν εχουμε κατι τετοιο. 83 τεγραγωνικα σπιτι εχουμε. Αρα η κοβω το PC και παω ψυχιατρειο η αυτο που εκανα. Δεν υπηρχε κατι αλλο...

3 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Μωρέ, τι λέτε; Καλά είστε.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να πάμε στο πατρικό μου και δεν έβρισκε χώρο στα 160 τ.μ., για να βάλω το pc. Ένα απέραντο playroom για τα παιδιά θέλει να φτιάξει. Οπότε μ' έστειλε στο ανεξάρτητο λειτουργικά υπόγειο (πρώην λεβητοστάσιο, νυν γκαρσονιέρα και λεβητοστάσιο). Δηλαδή, εάν θέλω να κάτσω στο pc πρέπει να βγω έξω, να κατέβω μια σκάλα και να μπω στην υπόγα του hardware.

Οκ, χώρο θα έχω (και μάλιστα άπλετο), αλλά η λογική είναι να μη βλέπει μέσα στο σπίτι το pc.

Μόλις τελειώσω με τους μάστορες και τη μετακόμιση, θα βγάλω και φωτογραφίες.

Αυτο ειναι δικο σου θεμα. Και εμενα η γυναικα μου αυτο ηθελε αλλα δεν αφηνουμε τετοιες επιλογες απλα... Μου ελεγε να κλεισουμε λεει το μπαλκονι και να εχω εκει το PC, η να παω τα πραγματα στο υπογειο στην αποθηκη...

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 2
  • Haha 2
(edited)

Εδώ κάνουμε αμάν να βρούμε λίγο χρόνο κι ένα δώμα να μείνουμε μόνοι, που έχουμε χώσει το pc στην τραπεζαρία, χωρίς να μας ενοχλΆει κανείς ναούμε, και οι άλλοι κλαίγονται πως τους κάνουν έξωση...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ στην υπόγα θα πάω αγάπη μου!!! Ποια υπόγα δηλαδή; Και σε φορητή χημική τουαλέτα στην αυλή κλεινόμουν!

Κι εκεί βέβαια θα υπήρχε διαμάχη γιατί το άσπρο καλώδιο της μπαλαντέζας για την παροχή ρεύματος δεν ταιριάζει με το γρασίδι της αυλής....

Το ότι ΔΕΝ έχουμε γρασίδι στη αυλή, βασικά ΟΥΤΕ αυλή έχουμε, δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία σημασία οταν η γυναίκα έχει δίκιο....🙃

Έγινε επεξεργασία από zampONakiaskiou
  • Haha 2