2cpu 2 ώρες πριν #3821 2 ώρες πριν @eleozz φιλε εσυ εχεις τον ορισμο του μαν κειβ .Μια μηχανη σε λειπει μονο αλλα ξερω θα πεσει παντοφλα. @zampONakiaskiou τροφαντος ο el gato ε ?
eleozz 2 ώρες πριν #3822 2 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος 2cpu έγραψε: @eleozz φιλε εσυ εχεις τον ορισμο του μαν κειβ .Μια μηχανη σε λειπει μονο αλλα ξερω θα πεσει παντοφλα. @zampONakiaskiou τροφαντος ο el gato ε ? την μηχανή την έχω για να κάνω βόλτες έξω απο το σπίτι, όχι μέσα 2
zampONakiaskiou 46 λεπτά πριν #3823 46 λεπτά πριν @eleozz Πραγματικά ζηλεύω! (και ταξιδεύω στο χρόνο )... Βέβαια ούτε χρόνο, ούτε χώρο έχουμε για mancave αλλά οκ. @2cpu Δεν είμαστε χοντρές... Αναδεικνύουμε τα αναγεννησιακά στάνταρ ομορφιάς. Spoiler (Και τρώμε ότι περισσεύει από τα άλλα 2 αλλά αυτό δεν έχει σημασία....) 1
icy20 44 λεπτά πριν #3824 44 λεπτά πριν 12 ώρες πριν, το μέλος eleozz έγραψε: Κάτι παραπάνω απο γραφείο Tι φαση το pc με τα ΧΡ? Btw περιπου ετσι ειμαι, απλα εχω αλλαξει την ορθια οθονη με μια 4Κ γιατι δεν χωραγαν τα plugins με την 1080 χαχαχα 3
icy20 13 λεπτά πριν #3826 13 λεπτά πριν (edited) 7 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε: ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αντρικα. Και δεν το βλεπεις ολο... Εχει κ αυτό διπλα... Εδω ενας φιλος μου καθεται Απλα απο τοτε εχω προσθεσει και μια οθονη απο πανω απο αυτη που φαινεται εκει και κατι φωτα απο πανω χαχαχαχαχ Έγινε επεξεργασία 8 λεπτά πριν από icy20
Recommended Posts