Κοπρίτης Ιούνιος 30, 2011 #1721 Ιούνιος 30, 2011 παιδια σορρυ, my fault εσβησα την φωτο απο το pb αφου ο Παναγιωτης την ειχε δει... κι εμεινε ορφανο το link αυτο ειναι το ξαναστημενο συστημα λοιπον δυστυχως οι cold cathodes ειχαν ηδη αγοραστει οποτε δεν επαιξαν smd leds this time (ειχα ξεχασει ποσο δυσκολο ειναι να τις πιασεις σωστα στον φακο) εδω διακρινεται η κλασσικη πλεον προσθηκη της plexi καλυπτρας καλωδιων του HAF κι εδω σε μια σκοτεινη πιο ατμοσφαιρικη (και grainy ομως) αποψη... Παναγιωτη σ'ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σου κι ελπιζω να σου αρεσει και να ικανοποιει τις προσδοκιες σου. Μιλαμε με το καλο οταν παραλαβεις
wesker Ιούνιος 30, 2011 #1722 Ιούνιος 30, 2011 παιδια σορρυ, my faultεσβησα την φωτο απο το pb αφου ο Παναγιωτης την ειχε δει... κι εμεινε ορφανο το link αυτο ειναι το ξαναστημενο συστημα λοιπον δυστυχως οι cold cathodes ειχαν ηδη αγοραστει οποτε δεν επαιξαν smd leds this time (ειχα ξεχασει ποσο δυσκολο ειναι να τις πιασεις σωστα στον φακο) εδω διακρινεται η κλασσικη πλεον προσθηκη της plexi καλυπτρας καλωδιων του HAF κι εδω σε μια σκοτεινη πιο ατμοσφαιρικη (και grainy ομως) αποψη... Παναγιωτη σ'ευχαριστω για την εμπιστοσυνη σου κι ελπιζω να σου αρεσει και να ικανοποιει τις προσδοκιες σου. Μιλαμε με το καλο οταν παραλαβεις Zωγράφισες πάλι ρε Γιώργο!
ElGreco Ιούλιος 18, 2011 #1723 Ιούλιος 18, 2011 Καλησπερα,εχω βαλει στο ματι αυτο:Swiftech Epsilon HD6990 waterblock - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger KitΔυστυχως ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο πουθενα στην Ευρωπη, ενω απο τη swiftech μου προτειναν διαφορους USA International resellers (frozenCpu, sidewinder etc). Το θεμα ειναι να μην πληρωσω το waterblck διπλο με το τελωνειο... τι προτεινετε?Επισης, απεσταγμενο -οχι απιονισμενο- νερο απο που αγοραζουμε, ποσο κοστιζει?Ευχαριστω!
MicAn Ιούλιος 19, 2011 #1724 Ιούλιος 19, 2011 Πάρτο από USA.Το κόστος είναι τέτοιο που δεν θα πληρώσεις τελωνείο.
ElGreco Ιούλιος 24, 2011 #1725 Ιούλιος 24, 2011 Πάρτο από USA.Το κόστος είναι τέτοιο που δεν θα πληρώσεις τελωνείο.Εισαι σιγουρος? Εχω ακουσει διαφορα, πχ για προιοντα κοστους >20$ υπαρχει προβλημα... Επσης εξαρταται με ποιο courier θα ερθουν... ιδεες?Υπαρχει καποιο μαγαζι απο USA που προτεινετε?Τελος, καμια ιδεα για κοστος απεσταγμενου νερου κ προμηθευτη?Αν ειμαι off topic, please στειλτε μου P.M.Ευχαριστω!
MicAn Ιούλιος 24, 2011 #1726 Ιούλιος 24, 2011 Ναι, είμαι σίγουρος. Έχω κάνει αρκετές αγορές από USA. Συνήθως από FrozenCPU και Performance-pcs.Μέχρι 200-250 δολάρια δεν έχεις πρόβλημα τελωνείου.Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον πωλητή declare low value.Τα μεταφορικά είναι όντως ένα θέμα και πρέπει να το ψάξεις πρώτα.
rafail1994 Αύγουστος 10, 2011 #1728 Αύγουστος 10, 2011 Ένα sleeve τα καλώδια και είσαι τέλειος:smoke:
pug_f_e Αύγουστος 20, 2011 #1729 Αύγουστος 20, 2011 (edited) Ναι, είμαι σίγουρος. Έχω κάνει αρκετές αγορές από USA. Συνήθως από FrozenCPU και Performance-pcs.Μέχρι 200-250 δολάρια δεν έχεις πρόβλημα τελωνείου.Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον πωλητή declare low value.Τα μεταφορικά είναι όντως ένα θέμα και πρέπει να το ψάξεις πρώτα.να κανω μια ερωτηση..?εχεις παρει σιγουρα απο frozen cpu?με ενδιαφερει γιατι θελω 2 τριπλα xspc rx που τα χει 95 δολλαρια το ενα, ενω στοaquatuning 100 ευρω το εναβεβαια στο aquatuning meta τα 300 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικαεχει κατι τετοιο στα στα 2 παραπανω σαιτ? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2011 από pug_f_e
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2011 #1730 Αύγουστος 20, 2011 να κανω μια ερωτηση..?εχεις παρει σιγουρα απο frozen cpu?με ενδιαφερει γιατι θελω 2 τριπλα xspc rx που τα χει 95 δολλαρια το ενα, ενω στοaquatuning 100 ευρω το εναβεβαια στο aquatuning meta τα 300 ευρω ειναι δωρεαν τα μεταφορικαεχει κατι τετοιο στα στα 2 παραπανω σαιτ?182euro βγαινουν με τα πιο οικονομικα μεταφορικα απο Frozen τα δυο RX360...εαν δεν το βιαζεσαι θα σου προτεινα να περιμενεις αυταή για πιο αμεσα ειτε thermochill T.A.series ειτε Phobya G-Changer
pug_f_e Αύγουστος 20, 2011 #1731 Αύγουστος 20, 2011 μετα απο ψαξιμο εχω την εντυπωση οτι για τη περιπτωση μου , το καλυτερο ειναι το xspc rx.εννοω οτι θα τα δουλευω με παρα πολυ χαμηλοστροφους ανεμιστηρεςκαι μεχρι στιγμης εχω δει οτι με τερμα χαμηλες στροφες (600-900) αποδιδει καλυτερα το xspc rx
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2011 #1732 Αύγουστος 20, 2011 μετα απο ψαξιμο εχω την εντυπωση οτι για τη περιπτωση μου , το καλυτερο ειναι το xspc rx.εννοω οτι θα τα δουλευω με παρα πολυ χαμηλοστροφους ανεμιστηρεςκαι μεχρι στιγμης εχω δει οτι με τερμα χαμηλες στροφες (600-900) αποδιδει καλυτερα το xspc rxμιλαμε για διαφορες αποδοσης σχεδον μη μετρησιμες με κλασσικες μεθοδους σε σχεση με το thermochill και ελαχιστες σε σχεση με τα phobya παρολη τη μεγαλη διαφορα κοστους...εαν κυνηγας το απολυτο σε επιπεδο εργαστηριακης μετρησης go for it...φυσικααπλα σιγουρεψου οτι θα ακολουθησει και το υπολοιπο setup την ιδια λογικη
pug_f_e Αύγουστος 21, 2011 #1733 Αύγουστος 21, 2011 οχι δε κυνηγω τις top αποδοσεις και αυτο φαινεται απ το οτι χρησιμοποιω τερμα τερμα χαμηλοστροφους ανεμιστηρεςσυγκεκριμμενα τους noiseblocker 900,τους πιο αδυναμους και ησυχουςαν οντως και το Phobya κανει για χαμηλοστροφους να το προτιμησωειναι πολυ φτηνοτερο απο τ αλλαπαρεπιπτοντως εκεινη η βιδουλα στο πλαι τι ρολο παιζει?
evolution Αύγουστος 21, 2011 #1734 Αύγουστος 21, 2011 οχι δε κυνηγω τις top αποδοσεις και αυτο φαινεται απ το οτι χρησιμοποιω τερμα τερμα χαμηλοστροφους ανεμιστηρεςσυγκεκριμμενα τους noiseblocker 900,τους πιο αδυναμους και ησυχουςαν οντως και το Phobya κανει για χαμηλοστροφους να το προτιμησωειναι πολυ φτηνοτερο απο τ αλλαπαρεπιπτοντως εκεινη η βιδουλα στο πλαι τι ρολο παιζει?Η βιδουλα ειναι για να κανεις ευκολα εξαερωση οταν γεμιζεις το κυκλωμα την βγαζεις και οταν αρχισει να σταζει τη κλεινεις και ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν εχει αερα το κυκλωμα
Staba Αύγουστος 22, 2011 #1735 Αύγουστος 22, 2011 Η βιδουλα ειναι για να κανεις ευκολα εξαερωση οταν γεμιζεις το κυκλωμα την βγαζεις και οταν αρχισει να σταζει τη κλεινεις και ετσι εισαι σιγουρος οτι δεν εχει αερα το κυκλωμα.Η βιδουλα ειναι ολα τα λεφτα. βοηθαει πολυ στο αδειασμα και γεμισμα του κυκλωματος χωρις να χρειαστει να κουνας να ξηλωνεις. προτιμησε την με τα χιλια. εχω 2 ψυγεια. το ενα με βιδουλα και ενα ρημαδι χωρις που μου σπαει τα νευρα!
javaneze: Σεπτέμβριος 6, 2011 #1736 Σεπτέμβριος 6, 2011 Μια μικρη ανανεωση με στικερακια και την 580 σε νερο και αυτη. Ολα εφικτα με την βοηθεια του Γιωργου aka Κοπριτης.
venom7 Σεπτέμβριος 6, 2011 #1737 Σεπτέμβριος 6, 2011 javaneze: Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα.Nice!!! Θα μου κάνεις και ια χάρη τώρα που μπήκε και νερό στην καρτούλα??? Βρες μία max clocks.
javaneze: Σεπτέμβριος 6, 2011 #1738 Σεπτέμβριος 6, 2011 Θενκ γιου μεητ! Sorry δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν την εχω κλοκαρει την καρτα. Δεν ξερω καν ουτε απο που να αρχισω. Δεν εχω βρει ακομα παιχνιδι που να ζητησει παραπανω για να μπω καν στην διαδικασια. Ο λογος που μπηκε το μπλοκ ηταν απλα για να ξηλωσω τον εκνευριστικο στοκ ανεμιστηρα που στο crysis 2 νομιζες απογειωνεται.
pol77 Σεπτέμβριος 6, 2011 #1739 Σεπτέμβριος 6, 2011 Ωραία η υδρόψυξη και το αισθητικό αποτέλεσμα πολύ αρμονικό.Δε νομίζω ότι η οθόνη εκεί που είναι τοποθετημένη ταιριάζει. Μοιάζει λίγο χύμα...
digitaltiger Σεπτέμβριος 6, 2011 #1740 Σεπτέμβριος 6, 2011 Μια μικρη ανανεωση με στικερακια και την 580 σε νερο και αυτη.Ολα εφικτα με την βοηθεια του Γιωργου aka Κοπριτης. Αυτο το (μαλλον αλουμινενιο) κομματι που εχεις βαλει και το sticker του assassins,που το βρηκες ? ψαχνω και εγω κατι τετοιο σε ασημι...
Recommended Posts