Jump to content



Recommended Posts

δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο εχει το μερος, το παρτυ το βαλουρ και ολα αυτα....

με paragon 10 και σε mp0-1 εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να ντροπαρεις κατι καλο σε σχεση με το παραγκον 100 και μπ10.....

με παραγκον 100 και μπ9 spirit stone

με παραγκον 1 και μπ1 Immortal king chest

:rip:blizzarad

Link to comment
Share on other sites

Μονο public που ειναι mp 0 δε πεφτουν καλα items και λογικο εγινε silent nerf στο last patch.Οντως mp1 ειναι το καλυτερο και για xp και για drops.Η blizzard τον επνιξε για τα καλα τον κουνελο.Ας λεγανε τουλαχιστον οτι το mp ειναι για ego - μαζοχιστικους σκοπους οπως λενε για το duel τωρα πχ οτι δε ειναι balanced και δεν ειναι το pvp που θα μπει αργοτερα απλα υπαρχει για test και dick wars reasons.

Link to comment
Share on other sites

paragon 37 + mp0 (θελω παρεα να παιζω...)= immortal armor = $17m$.Και σε καθε 2-3 run Act 3 stadard 1 epic (χωρις να εχω επιπλεον mf πανω μου)

Κατι ακουσα (ραδιο αρβυλα μαλλον) οτι αμα σκοτωνεις γρηγορα πεφτουν πιο ευκολα καλα αντικειμενα :nada:

Link to comment
Share on other sites

Το mf παιζει ρολο. Αλλά οσο περισσοτερο παιζει κανεις τοσα παραπανω legendaries θα σηκωσει. Αν παιζεις σολο μπ1/2/3 τελειωνεις πιο γρηγορα τα ραν ριχνεις περισσοτερα τερατα που καθε ενα ειναι και πιθανότητα για leg. Σε μπ8 με γερο πάρτι ριξαμε σε 1 ωρα περιπου 9-10 leg και τελειώσαμε το run σχετικα γρήγορα.

Αρα ολα παιζουν ρολο.

Σημασια λοιπον εχει να βρει κανεις balanced gear να τελειωνει κ γρήγορα αλλά να εχει και υψηλο σχετικα mf.

Link to comment
Share on other sites

Οσο πιο γρηγορα πας τοσο πιο πολλα ριχνεις, λογικο. Οποτε mp1-2-3 max ειναι τα καλυτερα. Απο κει και περα το mf παιζει ρολο. Προσωπικα απο paragon 30 σε 60 που ειμαι τωρα εχω δει μεγαλη διαφορα στην ποσοτητα των drops.

Aυτο που δεν ξερω ειναι αν το mf παιζει ρολο και στην ποιοτητα των drops. Eπισης, χωρις πλακα, μεγαλο ρολο παιζει και το ΣΚ. Mεγαλη διαφορα με τις καθημερινες, δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει εσεις.

Χτες μου εγινε και το κουλο. 2 leg ταυτοχρονα απο το ιδιο elite. Βεβαια και τα δυο ηταν για brimstone.

Έγινε επεξεργασία από ardi21
Link to comment
Share on other sites

ρε παιδια νομιζα οτι απλα ειναι ενα παιχνιδι αλλα μαλλον εκανα λαθος.....

ποια ειναι αυτα τα γατακια (γιατι γατακια ειναι) που με λενε εμενα κωλοφαρδο πισω απ την πλατη μου???

θα ναι κατι ατομα που εχουν 500 ωρες και δεν εχουν ιδεα απ το Game....που παιζουν 2 ωρες την μερα και εχουν και απαιτηση να ντροπαρουν καλα Items.αλλα βεβαια ολα πισω απ την πλατη και χωρις ονομα γιατι αν ερθετε μπροστα θα φατε την ταπα σας και θα φύγετε...εγω ειμαι κωλοφαρδος που με 1200 ωρες το πιο ακριβο item Που εχω δωσει ειναι 200μιλ????τραγικοι αυτοι που με λενε ετσι απλα.....παπαγαλακια ε παπαγαλακια......

Link to comment
Share on other sites

στις 350 ώρες που χρειάστηκαν περίπου για να πάω 100 είχα 2 καλά drops ουσιαστικά αξίας 2b περίπου (άντε 2.2 βαριά βαριά) από εκεί και πέρα τίποτα άλλο, μόνο ψιλαδούρες (σε σχέση με αυτά) και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τίποτα καλό για τον μάγο μου

Link to comment
Share on other sites

εσυ δεν θα τσατιζόσουν αν επαιζες 16 ωρες καθε μερα δεν ειχεσ ντροπς και σου ελεγαν τετοιεσ@@@κιες?

δλδ ο λογος που ανεβαζουν ντροπς εδω μεσα ειναι για να σε λενε κωλοφαρδο για να ακαταλαβω?

αλλα ετσι ειναι .τις ξερω αυτες τις γυναικουλες που μιλανε πισω απ την πλατη.....γυναικουλες μεγαλες....

Έγινε επεξεργασία από tsakos19
Link to comment
Share on other sites

Εγω οπως ξερεις μια witching hour εχω drop σε 450-500 ωρες playtime η οποια εφυγε με το ζορι 100M τοτε παρολο που ειχε 179 STR 85VIT γιατι ειχε 9% AS 38%Crit dmg και 140 dex και κανενας μα κανενας εξυπνος δε επαιζε 2 char ταυτοχρονα οποτε μου λεγαν αχρηστο το STR - αχρηστο το DEX αντιστοιχα.Eκανα πανω απο βδομαδα να την πουλησω.Απο τοτε εχω συνολικα κανα 35M drops.

To τελευταιο καιρο σου λεω μονο οτι ειμαι 48 paragonia και απο το 35 με ασταματητο farm ειμαι κολλημενος κατω απο 15M στο inventory.Μου πεφτουν μονο brimstone crap.Αλλος στην θεση μου απλα θα χε κανει leave game προ πολλου.

Γενικα μην το ψαχνεις περι της τυχης στο κωλοπαιχνιδο.Ετσι οπως το κανε η blizzard.Ξερω ατομα τοσο casual που με το ζορι φθασανε inferno επειδη βαριονταν της ζωη τους μονο για να δουν τα skills και εχουν φτασει lvl 100 paragonia επειδη εχουν λουστει στο χρημα και στα drops apo lvl1.Kανονικα και με το νομο παιζουν μονο για το extra χαρτζηλικι

Έγινε επεξεργασία από Helly
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.