Jump to content



Recommended Posts

noob ερώτηση...

μπορούμε να μιλάμε online μέσα από ακουστικά με μικρόφωνο?

Μέσα από το παιχνίδι ή πρέπει να είναι μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής?

Το ίδιο θέλω να μάθω και για το diablo 2 παρακαλώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι το diablo 2 ή 3 υποστηρίζουν voice chat.Θέλεις άλλη εφαρμογή όπως Mumble,skype,teamspeak.

Επίσης αυτό μέσω steam voice chat

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=164655181

Έγινε επεξεργασία από nucleus
Link to comment
Share on other sites

Eχετε καμια ιδεα γιατι δεν φαινονται σωστα τα gloves και τα shoulders στην εμφανιση του χαρακτηρα? Btw ειπα να αγορασω πισω τα item που ειχα πουλησει και τον ξαναεφτιαξα τον χαρακτηρα αλλα παιζει πολυ ερημια μεσα...

Link to comment
Share on other sites

Allo σε ολους. Κανω xp farming (panagon) αυτη την περιοδο οποτε οποιος εχει high end chars και θελει ας με κανει add να φαρμαρουμε παρεα.

JerkyGR#1631

:D

Έγινε επεξεργασία από jerky
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια για οποιον δεν γνωριζει αυτη ειναι η σελιδα μου για το diablo 3 στ facebook

https://www.facebook.com/Diablo3GreekFans

το youtube Μου Eisenheim TVfans - YouTube

οπως και το καναλι οπου κανουμε Livestream το game Eisen_heim - Twitch

oποιος θελει ας μπει στην παρεα μας...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Και πανω που θα ποσταρα επειδη εχει νεκρωσει το θρεντ! Εχουμε δει πλεον μεγαλο ποσοστο απο τις αλλαγες στο expansion οποτε θα ηθελα γνωμες, τι σας αρεσει,τι οχι, αν εχετε σκοπο να το αγορασετε και να καιγομαστε παλι σε παρεες και αν σας αρεσει ο crusader σαν class. περιττο να πω οτι απο τις αλλαγες που κανανε σε skills ο βαρβαρος θα πρεπει να αλλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ build, τερμα το αιωνιο immunity απο τα παντα με το wotb τερμα το ατελειωτο fury μεσω του battle rage. εμενα προσωπικα με ευχαριστησε γιατι ειχε καταντησει τοσο op class που αν και ηταν ο πρωτος μου 100αρης δεν ξανασχοληθηκα ποτε με barb, αντιθετως κατοσταρισα ενα monk και τωρα ξεκινησα ενα δευτερο για 100αρι. εχουμε και μια πρωτη γευση ΓΝΗΣΙΟΥ cow level στο ros

οπως και αρκετα screens απο legendary items. απιστευτα μεγαλα stats αλλα τα πιο ενδιαφεροντα ειναι πιστευω τα magic properties που δινουν!

http://www.diablofans.com/news/2240-spoiler-reaper-of-souls-secret-level-new-demon-hunter-visual-tier-over-140-legendary-screenshots/

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=f3MMYqLuqdc]Diablo 3 cow level confirmed ! - YouTube[/ame]

απο οτι βλεπουμε τα νουμερα damage ειναι τεραστια και πεφτουν marquise gems σαν απλο drop :blink: (ευτυχως δεν εχω μπει στην παρανοικη διαδικασια ως τωρα να craftαρω τετοιου επιπεδου gems) και μεγαλο density σε οτι αφορα τους εχθρους! για να ζωντανεψουμε λιγο το thread :hi:

Υ.Γ: ενα τεραστιο μπραβο στον δικο μας [MENTION=24779]Apat0A[/MENTION] ο οποιος ειναι beta tester και ηδη λιωνει το κορμακι του :D

Έγινε επεξεργασία από P70
Link to comment
Share on other sites

1.5 χρονο τωρα και η τιμη εκει σταθερα στα 36ευρο Diablo III PC | Skroutz.gr και αν σκεφτει κανεις οτι μαζι με το expansion η τιμη θα παει 60ευρο και το Always Online δεν ειναι παραλογο που το topic εχει νεκρωσει. Και εμενα ωραιο μου φενεται το expansion αλλα θα κοστιζει ακριβα και ειναι και αυτο το Always online στην μεση σε σχεση με τις κονσολες.

Link to comment
Share on other sites

Aν δε εχει WW barbarian δε το τιμαω..Δε ειναι θεμα skill ας το κανανε ποιο δυσκολο το mode να εισαι σε λιγοτερο uptime μεσα στα mobs και να πρεπε να κουνηθεις,η να ειναι πιο πολλα τα stuns κλπ.Δηλαδη ο Βarbarian θα ειναι το πιο αργο class σε xp τωρα και καλο για Tanking ξερω γω μονο?

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα η γνωμη μου ειναι οτι επεσε πολυ δουλεια στο expansion. Εφτιαξαν πραγματα οποως θα επρεπε να ειναι απο την πρωτη μερα. Σιγουρα θα παρω το exp μιας και σχεδων μιλαμε για "άλλο" game με ολες τις αλλαγες.

Link to comment
Share on other sites

Aν δε εχει WW barbarian δε το τιμαω..Δε ειναι θεμα skill ας το κανανε ποιο δυσκολο το mode να εισαι σε λιγοτερο uptime μεσα στα mobs και να πρεπε να κουνηθεις,η να ειναι πιο πολλα τα stuns κλπ.Δηλαδη ο Βarbarian θα ειναι το πιο αργο class σε xp τωρα και καλο για Tanking ξερω γω μονο?

Από τώρα μέχρι να βγεί θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Με αυτά που έχω δει σίγουρα θα το τιμήσω μετά την απογοήτευση του vanilla.

Από ότι φαίνεται κατάλαβαν τα λάθη τους και πάνε να ξανακάνουν το Diablo αυτό που έπρεπε να είναι.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο αρκετες ωρες παρακολουθησης streaming και διαβαζωντας αρκετα αρθρα για το expansion εχω να αναφαιρω τις εξης 10 σημαντικες αλλαγες οι οποιες αλλαζουν δραματικα το game προς το καλυτερο και φυσικα το endgame.

1) Δν χρειαζεται πλεον να τελιωσεις το game 3 φορες για να πας εναν χαρακτηρα απο 1-70 καθως τα minions ανεβαινουν lvl μαζι εσενα. Δηλαδη μπορει καποιος να γινει 1-70 παιζωντας μονο act 1 ή act 5 σε οποιοδηποτε difficult καθως καθε φορα που θα σκοτωνεις το minion αυτο θα ειναι το ιδιο level με εσενα και θα παιρνεις το αναλογο xp.

2) Mπορεις να μεταφερεσαι σε καθε checkpoint απο οποιδηποτε act και απο οποιοδηποτε σημειο του παιχνδιου μεταφοροντας παραλληλα οτι buff κουβαλας.

3) Δεν υπαρχουν πλεον Nephalem valors.

4) Οταν πεθαινεις εχεις τρεις επιλογες. Να αναστηθεις εκει που ψωφησες, στην πολη η στο προηγουμενο checkpoint.

5) Τα μονα items που κανεις id πλεον ειναι τα legends

6) Adventure mode ειναι το νεο mode που θα μονοπωλησει το ενδιαφερον καθως καθε φορα σου δινει το δικαιωμα να κανεις 5 random quests (bounties) σε καθε act (25 συνολο) δινωντας σου για καθε bounty ενα bag, gold, currency και xp. Τα bags οταν τα ανοιγεις περιεχουν loot και τα currencies ειναι ενα ειδος νομισματος που αγοραζεις με αυτα unidentified items απο το τους vendors η επιπλεον bags.

7) Nephalem rifts ειναι τελιως random dungeons που συνδιαζουν κομματια και τερατα και απο τα 5 acts του game και δημιουργουν καθε φορα ενα τελιως νεο περιβαλλον με επισης random φωτισμους και weather conditions και ολοκληρωνεται σε περιπου 20 λεπτα σκοτονωντας στο τελος του dungeon ενα random boss. Για ξεκινησει καποιος ενα nephalem rift ξοδευει ενα rift key τα οποια εχουν rare χρωμα και πεφτουν πολυ συχνα απο οποιοδηποτε lootable στοιχειο το παιχνιδιου (τερατα, σεντουκια κτλ)

8) Ολα τα items ρολλαρουν πλεον το πολύ δυο core stats (vit και str, vit και dex, οχι ομως int και dex) και το main stat κατα 90% θα ειναι το main stat της κλασης που το ντοπαρε.

9) Στην mystic μπορεις να κανεις reroll ενα stat και οσες φορες θελεις απο οποιοδηποτε item θυσιαζωντας καθε φορα materials και gold. Καθε reroll κοστιζει 20% παραπανω gold απο το προηγουμενο.

10) Τα legendries πλεον και ενα random buff μπορει να ειναι build changer και να αξιζει να το φορεσουμε ακομα και αν θα χασουμε 5% dps ή 5 toughness. Υπαρχουν δλδ buffs που κανουν τα shrines να κρατανε 1 ωρα, αφαιρενουν πχ το resource cost απο ενα skill, μειωνουν cooldowns κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.