tavliban Απρίλιος 9, 2014 #5162 Απρίλιος 9, 2014 (edited) Instant No Button! Star Wars funnies FTW!ε ναι δίκαιο...ήταν op και ας γούσταρα γιατί τα δικά μου gloves έχουν rollάρει απίστευτα...[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] OP= OverPowered Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2014 από tavliban
TifoziF1 Απρίλιος 9, 2014 #5165 Απρίλιος 9, 2014 τι σκ@τα, imba δεν το λέγαμε τόσο καιρό ? Μάλλον έχω αρχίσει να γερνάω από τα 23 μου
Dolly Απρίλιος 9, 2014 #5167 Απρίλιος 9, 2014 ΟP στα games είναι overpowered και όχι εννοώ το αντίθετο... θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να είναι έστω και balanced.Πάω να διαβάσω νοτες.
knight_77 Απρίλιος 9, 2014 #5168 Απρίλιος 9, 2014 ΟP στα games είναι overpowered και όχι εννοώ το αντίθετο... θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να είναι έστω και balanced.Πάω να διαβάσω νοτες.Λέω και εγώ, λάθος κατάλαβα;Συμφωνώ απολύτως. Ισως είναι ο πιο challenging character στο παιχνίδι. Sent from mobile
psygreg Απρίλιος 9, 2014 #5169 Απρίλιος 9, 2014 και τα δύο είναι σωστά.στα forums θα δείτε πολλές αναφορές με την λέξη OP, που σημαίνει αυτό που είπε ο tazerom. το overpowered είναι για το gaming.
knight_77 Απρίλιος 9, 2014 #5170 Απρίλιος 9, 2014 και τα δύο είναι σωστά.στα forums θα δείτε πολλές αναφορές με την λέξη OP, που σημαίνει αυτό που είπε ο tazerom. το overpowered είναι για το gaming.Σύμφωνοι, μόνο που μιλάγαμε για class σε τοπικ για παιχνιδι :-PSent from mobile
TifoziF1 Απρίλιος 9, 2014 #5171 Απρίλιος 9, 2014 (edited) το μ@μισαν λιγο με τα chests: 1) τα απλά chests πλέον πατάνε μόνο blue ή/και λίγο gold 2) τα Demonic Vessels (Act 3) δεν πετάνε τίποτα 3) τα καλά chests πετάνε μέχρι και leg. Σε 1 ώρα παιχνίδι βρήκα μόνο 3 τέτοια chests και το πρώτο πέταξε leg. Μιας και έχω ακόμα "κιτρινο gear" αφου δεν βρίσκω καλύτερο σε leg/set δοκίμασα την έμπορα/lotto βέβαια τα στατς του είναι χάλια και μένω με το κίτρινο παντελονακι μου. Γαντάκια καλυτερα που θα βρώ ? Επίσης η Enchantress στο act2 Dahlgur Oasis ψοφάει συνέχεια από τα φυτά στην ακρη τις πιστας που "σκάνε". Πριν το patch δεν συνέβαινε αυτό Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2014 από TifoziF1
Dolly Απρίλιος 9, 2014 #5172 Απρίλιος 9, 2014 Παιδιά έχει κανείς δει τον Πέτρο? Είναι καλά?Έχει να ποστάρει πως σκίστηκε και βρήκε BIS item καμιά μέρα.Έχω ανησυχήσει!
Samael Απρίλιος 9, 2014 #5173 Απρίλιος 9, 2014 Anyway, nerf incoming οπότε μην απασχολήστε κ πολύ με τα gems Επίσημο(blue post) ακόμα δεν είδα, αλλά αν κρίνω απο τη γκρίνια στα forum, ή θα αλλάξουν τα requirements στα item crafting(ποιό πιθανό) ή θα κατεβάσουν το κόστος του gem crafting.H συνωμοσιολογία λέει οτι αυτή τη στιγμή είναι τόσο ακριβά για να πέσει το ποσό του gold που κυκλοφορεί στα servers. Mολίς δουν τα νούμερα εκεί που τα θέλουν, θα ρίξουν τιμές. "CRAFTING Level 70 crafted sets no longer require Flawless Royal gems and instead now require Marquise gems" WTF FFS? Τωρα το θυμηθηκαν που φαγαμε ολα τα λεφτα μας? Εμ...δεν τον άκουσες τον θείο Μιχάλη Και πολύ άργησαν οι παπάρες βασικά... Μέχρι να γυρίσω όλοι θα έχετε 2m dps και δεν θα με παίζεται...
knight_77 Απρίλιος 9, 2014 #5174 Απρίλιος 9, 2014 Εμ...δεν τον άκουσες τον θείο Μιχάλη Και πολύ άργησαν οι παπάρες βασικά... Μέχρι να γυρίσω όλοι θα έχετε 2m dps και δεν θα με παίζεται... Mην ανησυχεις αγαπη, μαζι θα ειμαστε! Aλλα σε θελω με τον μουλο. Ασε wizard και παιξε με σοβαρο class
Chosen Απρίλιος 9, 2014 #5175 Απρίλιος 9, 2014 Παιδιά έχει κανείς δει τον Πέτρο? Είναι καλά? Έχει να ποστάρει πως σκίστηκε και βρήκε BIS item καμιά μέρα. Έχω ανησυχήσει!
etien4 Απρίλιος 10, 2014 #5177 Απρίλιος 10, 2014 παιδες κανενα λινκ με το που πεφτουν τα legendary materials για τις συνταγες?
Chosen Απρίλιος 10, 2014 #5178 Απρίλιος 10, 2014 παιδες κανενα λινκ με το που πεφτουν τα legendary materials για τις συνταγες?[Guide] Legendary Crafting Materials - Drop locations & uses - Diablo III General Discussion - Diablo III General Forums - Forums - Diablo Fans
knight_77 Απρίλιος 10, 2014 #5179 Απρίλιος 10, 2014 Επιτέλους φτιάχνουν το drop rate στα rifts και μεσω blood shards! :dance3:(ελπιζω να λυσουν το προβλημα με τα χθεσινα dc γιατι δεν παλευοταν)Upcoming Loot Hotfixes - Forums - Diablo IIIXθες με αλλους τρεις απο το clan πεσαμε σε φωλια goblin σε rift run TII.Πρεπει να ηταν μαζεμενα καμια δεκαρια!!
icy20 Απρίλιος 10, 2014 #5180 Απρίλιος 10, 2014 Και εμεις ειχαμε βρει φωλια και ειμασταν τυχεροι και ειχαμε conduit pylon... Το θεμα ηταν οτι το μονο drop ηταν ενα item σε ενα ατομο απο τα 4...
Recommended Posts